Upgrade Barba - ODMĚNA
Ahoj,
potřeboval bych vylepšit mého Barba. Ideálně od někoho, kdo se vyzná.
Rád bych, aby mi dotyčný nakoupil věci na AH.
Rozpočet cca 800M muže být i víc, ale nechci moc investovat.
Odměna 50-70M.
Link na můj profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Boru ... ero/913290
Kdo bude mít zájem a nějaké kreativní návrhy a chuť to trochu probrat, tak ať si mě přidá ve hře a nebo mail : 4betme@gmail.com
Díky. Roger Over.
potřeboval bych vylepšit mého Barba. Ideálně od někoho, kdo se vyzná.
Rád bych, aby mi dotyčný nakoupil věci na AH.
Rozpočet cca 800M muže být i víc, ale nechci moc investovat.
Odměna 50-70M.
Link na můj profil:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Boru ... ero/913290
Kdo bude mít zájem a nějaké kreativní návrhy a chuť to trochu probrat, tak ať si mě přidá ve hře a nebo mail : 4betme@gmail.com
Díky. Roger Over.
Re: Upgrade Barba - ODMĚNA
a ja se zeptam...jak to jde s timhle hrat? da se to i bez allress okolo 500? koukam ze mas dost malo,nemas ani warcry
Jedu MP1 a to je v pohodě. Nehrál jsem něco přes 4 měsíce, tak chci trochu obměnit gear
mp1 aha...dost o nicem,ja bych nizsi nez mp 8-10 nesel
no nejake AR by to chcelo, ale tak takych 450 by mohlo stacit, lenze chce to k tomu zdyvhnut aj armor a hlavne HP... na to ze mas amethyst v helme tak ich mas malo no... kazdopadne zameraj sa na offense, za 800m z toho spravis tak 250-300k unbufed a s tym to bez problemov budes kosit na mp10
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Alfajk: ja farmim MP4 akt3 s jeste min EHP a bez problemu:
http://www.diabloprogress.com/hero/sati ... or/7908635
http://www.diabloprogress.com/hero/sati ... or/7908635
S timhle musis vic jak mp1 ne?...vzdyt i muj cm wizz za 1 milion pozabijel nekolik elitek na mp10:-)
Ja bych ti rad poradil nebot si chci postavit novy build neco jako ww/hota schopny na mp10, ovsem s trochu vyssim rozpoctem takze tak jako tak budu zjistovat informace na gear..
Jinak v prve rade bych si poridil echo se socketem nebo aspon cd 90+ ci oboje naraz :-)
Pripadne kdo hy chtel poradit me, budu jen rad
Ja bych ti rad poradil nebot si chci postavit novy build neco jako ww/hota schopny na mp10, ovsem s trochu vyssim rozpoctem takze tak jako tak budu zjistovat informace na gear..
Jinak v prve rade bych si poridil echo se socketem nebo aspon cd 90+ ci oboje naraz :-)
Pripadne kdo hy chtel poradit me, budu jen rad
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Ahojte, klidne si me pridejte ve hre a rad pomuzu nebo poradim. skype nebo ts neni problem.
vymenil bych zbrane, koupil ik belt misto WH a zbytek resil craftama (hlavne amulet) ..... nemusis do toho vrazet 700 mil, staci podstatne min
Viz. můj podpis - víc jak miliardu to nestálo, MP10 pohodovka. Ovšem je třeba brát v potaz radikální výkyvy cen - co jsem koupil za 50M či 100M, někdy stojí i 5x tolik, podle nabídky na aukci (prstýnek a offhand)
chce to armor a život
souhlasím s Asocialem, podle mě možná bude stačit výměna jedné zbraně (chce to holt Echo ), ik belt jasná volba (oproti WH možná o něco spadne dmg, ale výrazně pomůže v přežití), amulet = craft; ring výměna; ramena jasně Vile Wardy, pořád se mi zdají nejlepší volba do začátku, craftit podobné ramena totiž může chvíli trvat
(btw není moje rada aspoň za 10 mil.? /joking off)
souhlasím s Asocialem, podle mě možná bude stačit výměna jedné zbraně (chce to holt Echo ), ik belt jasná volba (oproti WH možná o něco spadne dmg, ale výrazně pomůže v přežití), amulet = craft; ring výměna; ramena jasně Vile Wardy, pořád se mi zdají nejlepší volba do začátku, craftit podobné ramena totiž může chvíli trvat
(btw není moje rada aspoň za 10 mil.? /joking off)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
klidně si mě přidej ve hře a koukneme na to ... ve sklilech ti chybí wotb což považuju za zásadní chybu protože bez něj je barb dost naprd teda aspoň mě to tak připadá....
echoing fury se určitě vyplatí díky +0.2x ats to udělá hodně buď si ji dáš jako mh nebo oh... když mh tak ti k ní stačí dýky s soket + 10 stas + 90CD
ik belt bych asi taky doporučil 190 síly + vitalita a jsi v suchu... craft rukavek a amuletu později pak lepší ramena che to trpelivost ale nakonec se to vyplatí. u prstenu si kup nějakej s avrg dps to ti udělá hodně dps ve výsledku... víc případně ve hře
echoing fury se určitě vyplatí díky +0.2x ats to udělá hodně buď si ji dáš jako mh nebo oh... když mh tak ti k ní stačí dýky s soket + 10 stas + 90CD
ik belt bych asi taky doporučil 190 síly + vitalita a jsi v suchu... craft rukavek a amuletu později pak lepší ramena che to trpelivost ale nakonec se to vyplatí. u prstenu si kup nějakej s avrg dps to ti udělá hodně dps ve výsledku... víc případně ve hře
Zdarec lidi.Chci se zeptat co všechno se započítává z té offhand zbraně?Díky
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
z offhandy se pocítají podle mě hlavně staty .. co jsem viděl testy tak nezáleží moc na dps teda to se týká ww!!!!... takže soket, vysokej CD, síla, vitalita atd se počítá u ef i stat + 0,2x aps takže super... záleží ale na ats zbraně k ww stačí mít dýku klidně dps 200 ale musí bejt RYCHLÁ!!! teda + ats třeba 10% výsledná ats zbraně je zřeba 1.66 a to ti stačí na výslednou dps tornád takže je jedno že zbraň není třeba 1200DPS
u hota to bude asi jiné s tím moc neporadím, u rendu se počítá dps main handu myslím takže oh je jedno co dáš
všem doporučuju nějakej dps kalkulátor tam si nasimulujte co chcete koupit a podle buildu vidítě výslednou dps a dps tornád... vřele doporučuju d3up.com
u hota to bude asi jiné s tím moc neporadím, u rendu se počítá dps main handu myslím takže oh je jedno co dáš
všem doporučuju nějakej dps kalkulátor tam si nasimulujte co chcete koupit a podle buildu vidítě výslednou dps a dps tornád... vřele doporučuju d3up.com
rozhodne nedoporucam vyslovene low dmg offhandy... je sice pravda ze na dmg tornad nemaju vplyv, ale rata sa z nich dmg ww a napr aj bashu, ktory je hlavnym zdrojom dmg proti championom ked ostanu samihulkxxxl píše: záleží ale na ats zbraně k ww stačí mít dýku klidně dps 200 ale musí bejt RYCHLÁ!!!
Díky a kolik je tak potřeba CC aby fungovalo doplňování fury z battle rage?Mám teď 59.Jinak třeba skorn přidává 10 CC což nechápuhulkxxxl píše:z offhandy se pocítají podle mě hlavně staty .. co jsem viděl testy tak nezáleží moc na dps teda to se týká ww!!!!... takže soket, vysokej CD, síla, vitalita atd se počítá u ef i stat + 0,2x aps takže super... záleží ale na ats zbraně k ww stačí mít dýku klidně dps 200 ale musí bejt RYCHLÁ!!! teda + ats třeba 10% výsledná ats zbraně je zřeba 1.66 a to ti stačí na výslednou dps tornád takže je jedno že zbraň není třeba 1200DPS
Naposledy upravil(a) yurny dne 17.05.2013, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.
pasivka Weapon master - CC 10pct.
Jinak ti stačí něco nad 50pct. ale chce to větší hustotu mobů a nedávat instant killy, ať to chvíli stihne "critovat" a tim pádem nabíjet a prodlužovat berserkera nekonečně dlouho. Důležitý je taky tu Fury rychle "utrácet".
Jinak ti stačí něco nad 50pct. ale chce to větší hustotu mobů a nedávat instant killy, ať to chvíli stihne "critovat" a tim pádem nabíjet a prodlužovat berserkera nekonečně dlouho. Důležitý je taky tu Fury rychle "utrácet".
Jo pasivka,já debil zapoměl A dobrá poznámka s tím utrácením,to jsem nevěděl.díky
skor pridava 10cc pretoze pasika weapon master...
BN profil ukazuje len to co mas z gearu... neukazuje 10cc za weapon mastery, 5cc za ruthless a 5cc ktore mas v zaklade... no a pokial mas scoundrela tak neukazuje ani tych 3cc od neho (aj ked niekomu je lepsia enchantresska kvoli pridavajucemu aps)
kolko je minimum CC aby fungovalo doplnanie fury tazko povedat... v takom FoM to vdaka density mobom bude menej ako inde, pretoze tam tie tornada budu hitovat nonstop... ale tak pokial mas nejakych 60cc bez wotb, tak si v klide... niekedy davno som mal snad 55 vo wotb a bolo to pohode, len to bol este trochu iny proc rate na tie tornada no
BN profil ukazuje len to co mas z gearu... neukazuje 10cc za weapon mastery, 5cc za ruthless a 5cc ktore mas v zaklade... no a pokial mas scoundrela tak neukazuje ani tych 3cc od neho (aj ked niekomu je lepsia enchantresska kvoli pridavajucemu aps)
kolko je minimum CC aby fungovalo doplnanie fury tazko povedat... v takom FoM to vdaka density mobom bude menej ako inde, pretoze tam tie tornada budu hitovat nonstop... ale tak pokial mas nejakych 60cc bez wotb, tak si v klide... niekedy davno som mal snad 55 vo wotb a bolo to pohode, len to bol este trochu iny proc rate na tie tornada no
jsem to z nudy zkoušel nedávno a na těch 55+ (wo. berk) to začlo nějak +/- fungovat.
BTW yurny: nevidim nastavenou runu Thrive on Chaos a s tim utrácením je to důležitý, páč jak jsi na maximu Fury, tak jí nechce právě v této runě počítat jako "gained" (pokud se něco nezměnilo)
BTW yurny: nevidim nastavenou runu Thrive on Chaos a s tim utrácením je to důležitý, páč jak jsi na maximu Fury, tak jí nechce právě v této runě počítat jako "gained" (pokud se něco nezměnilo)