WW - Skorn
Ahoj, delam si novyho barbara, a moc se mi libi WW build, chtel jsem se jenom zeptat jaka zbran se k tomu buildu hodi, me osobne se strasne libi skorn, a jeste s lifesteal by to mohlo byt dobry. co myslite? (nikdy sem barbara nehral, takze skoro nic nevim)
ekuji za pomoc

- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: WW - Skorn
na WW se většinou berou 2 jednoruční zbraně, Skorn se používá na upravenej WW build, kterej slouží k farmení MP10
navic to chces na hc ne? tam jsou asi jiny priority nez max. dmg ze?
Hrajem ho
Je vyborny
Je vyborny
WIRGIE- nn, na hc nehraju
BORIS- na kolik mp davas?
BORIS- na kolik mp davas?
Hraju takovej mix WW a Rendu, chodím jen určité lokace kde farmím (spíš XP nebo goldy, z legend padaj samé crapy), záleží kam vlezu, když jsou tam obyč meléčka (takový ty kozlové z prvního aktu, stromy - na ty bacha, ale daj se, kostry z třetího aktu - prostě ty obyč základní monstra) tak se dá MP7-8, i když elitky mlátím samozřejmě déle (záleží co maj za vymoženosti). Problém je spíš u nepřátel co utočej nadálku, tam je MP7 docela znát, když se jich sejde více a zasáhnou mě. A jinak záleží samozřejmě na tom, jestli jdeš solo nebo s partou a jak jsou dobrý. Můj gear není drahej, docela plečky věci oproti některým tu na foru a dá se chodit MP5 a víc (celkově vyšel asi na 20M, ale to jsem kupoval věci, co mi ležel teď v truhle - meč za 3M, tepláky za 1M,..)
btw: poslední dobou mi přijde, že když chodím sám tak sice padaj legendy, ale strašný plečky co jsou na AH neprodejný a když jdu s někým tak mi nepadá nic, pouze jemu a to i klidně když je nizší paragon a má nižší MF. Jinak ani MP mi nepřijde, že by nějak ovlivlovnaly drop, jak jsem psal chodím sám z 99% MP7 a nic extra nepadá, minule jsme s kámošem šli MP9 2 barbové (já 36 paragon 80) a jemu padly 2 věci a ještě plečky mě samozřejmě nic, tak nevím no, ale nemám tolik nahráno, abych mohl dělat závěry.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/26457523
nabuffovanej mám damage přes 160K, což není nějak extra, ale ta MP6-7 se dá, šel jsem občas i 8 a snad i 9 solo. Moje strategie je:
Pomlátím pár monster - nahodím battle rage, zaletím do monster WW, použiju Overpower (Killing spree - zvedne se mi šance na critical o 10%),použiju Rend (mám tam runu s vyšším dosahem - víc monster- víc mi jde zpět do života - rychlejc padaj hromady), objeví se elitka nebo na sebe nabalím více monster - přepnu na Bersekra. Ten Rend použivám asi nejvíc třeba ve Fields of Misery, pomocí WW a sprintu na sebe nabalím co nejvíc monster, pak dám killing spree a použiju rend - snažím se zabijet hromady (nejvíc se mi povedlo okolo 500 monster - samozřejmě dohromady bez přerušený, ne na jednu ránu
)
Jo jinak nemám LS ve Skornu (moc drahý na mě), pokud ho tam mít budeš, tak by neměl být problém, ale jak se píše nademnou, spousta lidí má spíše dvě jednoručky - typl bych to na větší rychlost)
btw: poslední dobou mi přijde, že když chodím sám tak sice padaj legendy, ale strašný plečky co jsou na AH neprodejný a když jdu s někým tak mi nepadá nic, pouze jemu a to i klidně když je nizší paragon a má nižší MF. Jinak ani MP mi nepřijde, že by nějak ovlivlovnaly drop, jak jsem psal chodím sám z 99% MP7 a nic extra nepadá, minule jsme s kámošem šli MP9 2 barbové (já 36 paragon 80) a jemu padly 2 věci a ještě plečky mě samozřejmě nic, tak nevím no, ale nemám tolik nahráno, abych mohl dělat závěry.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/26457523
nabuffovanej mám damage přes 160K, což není nějak extra, ale ta MP6-7 se dá, šel jsem občas i 8 a snad i 9 solo. Moje strategie je:
Pomlátím pár monster - nahodím battle rage, zaletím do monster WW, použiju Overpower (Killing spree - zvedne se mi šance na critical o 10%),použiju Rend (mám tam runu s vyšším dosahem - víc monster- víc mi jde zpět do života - rychlejc padaj hromady), objeví se elitka nebo na sebe nabalím více monster - přepnu na Bersekra. Ten Rend použivám asi nejvíc třeba ve Fields of Misery, pomocí WW a sprintu na sebe nabalím co nejvíc monster, pak dám killing spree a použiju rend - snažím se zabijet hromady (nejvíc se mi povedlo okolo 500 monster - samozřejmě dohromady bez přerušený, ne na jednu ránu

Jo jinak nemám LS ve Skornu (moc drahý na mě), pokud ho tam mít budeš, tak by neměl být problém, ale jak se píše nademnou, spousta lidí má spíše dvě jednoručky - typl bych to na větší rychlost)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.

PS: Skyrim1988 je bůh.
10 na pohodu
SC samozrejme
ono Skorn je ultimatna cena/vykon zbran-hlavne s LS s pasivkou na LS a slusnym IK opaskom a priemernymi rezistami je umenie umriet
Na solo mam v postate rovnaky build ako Rawmen akurat crushing advance na overpower na cop aktualny pac mi furt sikovny kamarati vykopavaju fearuju a inak znemoznuju snahu udrzat cokolvek na hromade a war cry/inpurity sa vcelku hodi pre partu
SC samozrejme
ono Skorn je ultimatna cena/vykon zbran-hlavne s LS s pasivkou na LS a slusnym IK opaskom a priemernymi rezistami je umenie umriet
Na solo mam v postate rovnaky build ako Rawmen akurat crushing advance na overpower na cop aktualny pac mi furt sikovny kamarati vykopavaju fearuju a inak znemoznuju snahu udrzat cokolvek na hromade a war cry/inpurity sa vcelku hodi pre partu