Malinká rada:)

Odpovědět
Cejditko
Quill Rat
Malinká rada:)

Příspěvek od Cejditko » 06.04.2013, 01:50 hod.

Zdravím všechny pařmeny a pařmenky této legendarní hry :)
Chtěl bych se vás optat na váš názor ohledně mého Barbara.

Za prvé jedu si tak prevážně svuj build a itemky které se mi prostě hodí a balancuji to.
Nemám moc penez a vše co si koupím si musím poctivě vyfarmit na mobkách prodáváním žlutých itemů tak na to berte ohled.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/X3rx ... o/12762844

Chci se optat na radu ohledně pár věcí a to:
Co takhle vyměnit muj SKORN za SKORN z LS a po té koupit The Witching Hour--Který mi da něco kolem 15-20 K DMG.
Ale na to navazuje má dalši otázka, přijdu o dost resistu a to mně celkem štve:( už ted si myslím, že jich moc nemám a netuším kde bych je mněl nabrat.
Neck+Shouldery+Ruce se mi moc kupovat nechce když to mohu vycraftit takže tak.
Je možnost koupit Mempo které má dost resistu ale to bych přišel zase o 60 resistance ze set bonusu.
Pak jsem jěště přemýšlel nad 2x One hand. Echoing s 1 k DMG(socket) a k tomu něco na Life Steal s 700-800 DMG(CHD,AS,Socket).
Jsem pro každou radu jelikož si nevím rady:)
Me finance jsou omezeny jak už jsem zminoval. Zrovna mám 30M

Punky
The Butcher

Re: Malinká rada:)

Příspěvek od Punky » 06.04.2013, 10:34 hod.

no v prvom rade vymen botky... aj obycajne fire walksy za 1-2 M ta boostnu, ci uz v str, ar alebo aj v ms... potom mozes kupit lepsiu IK helmu, za nejakych 5m sa da na bid kupit to co mas ty, akurat s nejakych +60 vit a 6cc... ten skorn by sa tiez dal vymenit za obnos ktory si mozes dovolit, akurat mas na nom tu vit, o ktoru si pri sucasnych HP nemozes dovolit prist... takze pokial by si niekde nabral tych cca 100vit (+60ak kupis tu IK helmu), tak chod do scornu s vyssim DPS a s vysokou str... to ta boostne vyrazne na dmg

Psychotoxic
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Psychotoxic » 18.04.2013, 19:23 hod.

Zaujímalo by ma ako barbar dokáže to že použije WW prejde cez zhluk mobov a ti ešte dostávaju dmg, ako je to možné?
Mám skorn s 95 percentnou sancou na krvacanie, ale nejako to nefunhuje, nebude to tým podla mna.

attivo
Fallen Shaman
BattleTag:attivo#1923

Příspěvek od attivo » 18.04.2013, 20:05 hod.

K tomu WW použije ještě Sprint - Run like the wind.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“