rada 1. dejte za 2-3 hodiny 10 alk runů MP10 a dropněte 15 legendárek
rada 2. pokud to nedáte, jste loosří a mrzácí

ty pre istotu nemas ani funkcny battletag aby sme nevideli tvojeho barbara, presne ako reptile a ostatní páni progameri co sa tu hraju na kralov pieskoviskafuxicek píše:hele nepisu to tady pro tebe a tobe podobne, pisu to pro lidi, co hledaji radu a tu od tebe se zabityma cca 22k elitkama asi nedostanou, nedivim se, ze ti to vadi kdyz vidim toho tveho barba, na mp6 to uz musi byt asi utrpeni co? hele hraval jsem i s klukama v parte, co by ti mohli pisnout, ze je to pravda, ale od toho tu nejsme, prosim ignoruj prizpevky hracu, co uz maji neco nahrano a nejaka zkusenost je za nimi a zopakuji to znovu, ze na mp10 pri paragonu 100 mi padalo(minuly cas) 10-15 lege za herni seanci, to ze tobe spadnou dve je teda bida, ale nemusis se hned navazet do lidi joudo.
edit: "ledaze byste meli barba mrzaka a moc jste umirali" potrefena husa......
The Black Soulstone -> Soulstone ChamberCartmen píše:nepamatuješ si, jakým Questem staruje Vault? Nemužu to najít
kojot píše:Je to sice OT a taky nevím, proč vás to všechny tak zajímá, ale viděl jsem fuxickův profil, když ještě pořádně hrál. A můžu říct, že tak před 2 měsíci měl gear, kterému se většina z vás zdaleka nepřibližuje ani teď...
wirgie: V druhým patře je největší hustota mobů.