Váš Barb build

Hlasování: Váš build?

WW
25
50%
HotA
11
22%
Rend
4
8%
Weapon Throw
6
12%
Jiný
4
8%

Celkem hlasů: 50

eltazar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tazrius#2439
Váš Barb build

Příspěvek od eltazar » 04.02.2013, 11:25 hod.

Zdravím všechny baby!

tak nějak mi tu chybí topic o Bbuildech jako takových - je tu spousta ukázek WW/HOTA/WT buildů a návodů k nim, ale pokec o tom na co se který build hodí a jak se vám s ním hraje tu není :)

trochu tu taky popíšu svůj build, který je kombinací HOTA/rend. je to solo build, zatím s ním farmím MP2-3, za tu cenu co jsem do toho vrazil (cca 4mega) si myslím že to je adekvátní. pár věcí jsem tedy dostal od kámoše, takže ta celková cena za ty itemy co mám by byla ještě o 1m vyšší :)

postavu s buildem si můžete prohlédnout přes battletag... a drobný popis:

LMB - cleave - pro mě nejoblíbenější primary, dmg vyšší než už bashe (s runou) a navíc s fury nemám problém
RMB - HOTA - zde asi není co vysvětlovat
1 Ground stomp - v podstatě jediný CC barb skill. runa na zvětšení radiusu a přitažení nepřátel v kombinaci s rendem je ultimátní
2 furious charge - můj nejoblíbenější :) není nic lepšího než si mezi bandou protivníků pořádně zasprintovat, je to skvělé kardio :) s runou na snížení CD mezi 5+ montry k nezaplacení, můžete takto projíždět do nekonečna. hodí se hlavně do uzavřených prostor, ale výborně poslouží i jako únikový skill
3 rend - asi také není co vysvětlovat, runa na LS je zachránce :)
4 ignore pain - opět runa na LS, zde chápu že spousta z vás tam vidí WotB, ale na to nemám crit abych to udržel dostatečně dlouho, a ten 2min CD mi za to nestojí - IP mi už kolikrát zachráníl kejhák, navíc se krásně doplňuje s health flaškou.

pasivky - klasika ruthless, pak dvě na fury (generace a +20 do max fury).

spousta z vás mi bude tvrdit, že tenhle build je na houby a že se s ním nikam nedostanu... no, nechte si svoje rady pro sebe :) já mám svůj build rád a hraje se mi s ním dobře, to, že si (zatím) nedám MP10 neberu jako svoji prohru ;) až bude dostatek financí, bude i tenhle build fungovat na vyšší MP podle mě naprosto v pohodě - až budu mít aspoň 50% na crit HotA, přehodím si 4 na WotB a pojede to úplně jinak ;)

v přiložené anketě prosím dejte svůj hlas, případně navrhněte další možnost :)

Punky
The Butcher

Re: Váš Barb build

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 11:38 hod.

ked nechces aby ludia komentovali/kritizovali tvoj build setup, tak naco to davas na forum? sak od toho to snad je, aby sa tu disktuvalo...

za mna ti mozem len povedat, ze je to prilis defense ladeny build, este k tomu ked sluzi na tak nizke MP... no a ked sa pozries na staty a equip, tak za tych cca 5m by sa dalo postavit nieco uplne ine... az na 2 casti gearu nemas akokolvek riesene CC, CD a AS... tam by si mal niekde zacat

eltazar
Quill Rat

Příspěvek od eltazar » 04.02.2013, 13:02 hod.

spíš jsem tím myslel výkřiky typu "tohle je na houby, udělej to takhle..." to nemám rád :) jinak konstruktivní kritiku a podněty k diskuzi vítám.

defensivní to je, ale mě se s tím hraje dobře - možná to není nejrychlejší, ale funguje to a hlavně mě to takhle baví :) možná by se dalo postavit něco jiného, ale lepší jsem prostě zatím neviděl - ne za ceny, co si můžu dovolit.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 13:18 hod.

no ide o to, ze na tie nizke MP, je lepsie hrat skoro pure offense, kde ta nad vodou drzi 2x LS niekde (item + pasivka alebo 2x item) a je to rychle a ucinne... ty pokial mas 40k dmg a skoro ziadne CC a CD a tiez ASI, tak to musi trvat dlho na tom MP3 napr nieco zabit... tak bud by som na tvojom mieste hral MP0, alebo by som prehodil equip a build z defense na offense... ALE... ty pises ze ta to bavi... no tak darmo ti tu ja budem cokolvek pisat... sak ide o teba a ked si ty s stym spokojny... tak no problemo :)

inak keby si to chcel sksuit inak postavit... tak keby si sa dostal naspat na tych par M nejak... tak sa zameraj na STR, CC a CD... dostane to na nejaku slusnu hranicu (cc aspon 50% a CD tak aspon tych 350%) a do skillbaru daj wotb a overpower s killing spree runou... vdaka tomu budes na konstantnych +70%CC vo wotb a na hotu budes mat tak +90%CC... vdaka tomu sa da to wotb drzat velmy pekne a je to slusna masinka

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 04.02.2013, 13:28 hod.

já jedu čistej hota build a sem spokojenej, až seženu ty miliardy tak ještě něco změnim, ale prozatim to stačí jak to je.

v tvým buildu mi moc nesedí hota bez battle rage/into the fray -> každý kladivo ubere 20fury = -4cc na to další, to si pak moc nezakladivuješ.

eltazar
Quill Rat

Příspěvek od eltazar » 04.02.2013, 13:30 hod.

no obyč mobky jsou otázkou okamžiku, největší problémy dělaj molten/fire chain elity, u těch se zdržím, ale jinak vše ostatní je do minuty pod drnem... neříkám, že to je nějakej extra fofr, ale jde to :) bosíky si dávám s prstem v nose :)

ono ne že bych nechtěl lepší itemy, ale to mi řekni, kde mám sehnat věci s CC/CD se svým kontem, který momentálně činí asi 1.3mega... věci si kupuju průběžně jak mám prachy, momentálně prostě na lepší EQ nemám.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 13:45 hod.

tak budes asi musiet nejaky cas pofarmit a pockat kym budes mat aspon tych 5m+ no... s tym by sa uz malo dat nieco spravit... chce to hlavne vediet co chces hrat a potom tomu prisposobit equip... inak ako pise quetak, battle rage s into the fray je u tej hoty da sa povedat zaklad a je to viacejmenej na tom postavene... avsak chce to aj nejake to CC do zakladu, + inu weaponu a zmenu pasivky... ale teda stale je to o zmene a ty asi zmenu nechces, ked ako vravis ti to vyhovuje takto :)

eltazar
Quill Rat

Příspěvek od eltazar » 04.02.2013, 13:50 hod.

ale ne :) jediné co jsem napsal že momentálně mi můj build naprosto vyhovuje a že s ním nemám problém :D pokud bude důvod ke změně, rozhodně se jí bránit nebudu ;)

geekker
Fallen Shaman
BattleTag:geekker#2851

Příspěvek od geekker » 04.02.2013, 14:07 hod.

Ahoj ja to pouzívám taky celkem super build Kladiváka od WW me to posunulo o dalsi 2 MP ted chodim solo 6 a 7 a ve dvou chodime 7. Celkem me to baví, i kdyz prijde mi ze k tomu mít naslapanou onehandu by mohlo byt jeste zabavnejsi, ale ty prachy za to:-) Jsem spokojenej s Rend a LS prakticky pri aktivnim kladivovani a rozdavani rend je barbar nezabitelnej, problem je samozrejme chain kdy proste prerusuji jakykoliv utok tak je to hodne o tancovani s nimi dokola a vyhybat se retizkum. jinak zatim jsem na svuj equip nevidel lepsi build a efektivnejsi, ted je to jen o tom kde nabrat nejakou tu dmg abychom se dostali na MP 10 coz je nas cil;-) poradna challenge;-)

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 08.02.2013, 00:45 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:28 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

geekker
Fallen Shaman

Příspěvek od geekker » 08.02.2013, 09:00 hod.

A přijde ti teda lepší chodit dvě rychle jednoručky než s velkou sekerou??? ja se asi diky tomu nemužu ted pohnout z mista co se dmg týče. asi je to otazka lucky drop nebo dost goldíků no... ale koukal jsem ze vsichni kdo maji uz slusnou dmg nosi echoing fury;-) a neco co nejvic rychleho v offhandu.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.02.2013, 09:29 hod.

mne sa hra HotA dobre aj s DW, ale mam aj nejakeho low end skorna a aj s tym sa da... echo sa na HotA build imo vobec nehodi

inak buildy... ww (este rozdielne podla toho ci napr na mp1 alebo tak mp5) a HotA (ta od toho mp6 a vyssie)... popripade obcas aj seismic slam, nie je sice to asi tak ucinne ako prve dva, ale je to sranda

geekker
Fallen Shaman

Příspěvek od geekker » 08.02.2013, 10:16 hod.

No ja mam taky prave Scorn (viz. profil) a neni to spatny i kdyz pomalý:-) ale co jsem koukal na top barbariany tak prave to takhle maji a toci frenzy a HotA ale maji uz opravdu super vybavu a nosi jednorucky idealne echo. napr Qwadrax príspěvek nademnou. Viděl jsem jak s tim chodi IM na MP10 solo a docela hukot. Takze prave bych to chtel taky zkusit vypada to jako top výbava na HotA;-)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 08.02.2013, 10:41 hod.

to Quetak: kde jsi nabral tak ohromnou dmg? ja jsem se koukal na tvůj profil staty mám dost podobný, ale na dmg ztrácím strašně moc :!:

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 08.02.2013, 10:49 hod.

:D sem odlognul ve wotb - insanity abych se tim číslem mohl chvíli kochat v menu

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 08.02.2013, 10:54 hod.

geekker píše:Takze prave bych to chtel taky zkusit vypada to jako top výbava na HotA;-)
no v pripade ze mas stamiliony goldov... tak potom mozno ano ;)

fejk0r
Quill Rat
BattleTag:fejk0r#2616

Příspěvek od fejk0r » 08.02.2013, 11:05 hod.

Já si se skornem nemůžu stěžovat a hrát se s tím dá celkem rychle ne že by mlatil jak o život ale dmg dám větší a rychlejc to jde všechno dolů WW mě popravdě moc ani nebavil :/

Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Obrázek

geekker
Fallen Shaman

Příspěvek od geekker » 08.02.2013, 11:35 hod.

Punky píše:
geekker píše:Takze prave bych to chtel taky zkusit vypada to jako top výbava na HotA;-)
no v pripade ze mas stamiliony goldov... tak potom mozno ano ;)
No to je prave to kurnik ze nemam a nevim jak je nabrat:-))) hold trpezlivost neco padne proda se a bude;-) Skoda clovek se zasekne na 150k dmg a pak uz to stoji stamiliony...

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 08.02.2013, 11:54 hod.

to Quetak: aha to jsem nevěděl že to jde :D
ale i tak jsi někde úplně jinde než já a fatk nevím jaktože máš o tolik víc :(
Já už fakt nevím občas mám náladu to fatk už odinstalovat :lol:

Moje statistiky
Base Stats

Strength 2536
Attacks per Second 1.26
Main-Hand 1.26
Off-Hand 0
Attack Speed 26%
Bonus Damage 29 - 60
Crit Chance 53%
Crit Damage + 394%
Resulting DPS 140264.48

a tohle tvoje :) a to ještě vzít v úvahu, že jako by jsi neměl jeden ring
Base Stats
Strength 2557
Attacks per Second 1.16
Main-Hand 1.16
Off-Hand 0
Attack Speed 16%
Bonus Damage 0 - 0
Crit Chance 56%
Crit Damage + 501%
Resulting DPS 173529.67

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 08.02.2013, 11:58 hod.

myslím, že hodně bude dělat těch 105%cd navíc. Možná taky dmg skornu tvůj vs. můj.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“