Prosim radu o zvysenie vydrze barbara
Skus si este vymenit neck ak chces lacny hladaj iba nieco s critical chance(rovno daj vyhladat 9+) + str(100+) + all resist(60+) + vit(100+), nemalo by to byt drahe a zlepsi ti to rezisty aj dps
Výměna IK pásku za The witching hour
Já mám dotaz na výměnu IK pásku za The witching hour:
Jak to udělám, ztratím rezisty, polovinu life steal co mám a k tomu regen fury z kompletního setu, takže i když je to solidní boost damage, najednou jsem i na MP5 celkem chcípal a navíc fury bylo málo. Přitom dost pokročilých barbarů The witching hour nosí, jak to kruci dělaj?
Damage cca 140k (amulet si půjčuju od wizarda ), i bez amuletu už to stálo tak 200M
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409
Jak to udělám, ztratím rezisty, polovinu life steal co mám a k tomu regen fury z kompletního setu, takže i když je to solidní boost damage, najednou jsem i na MP5 celkem chcípal a navíc fury bylo málo. Přitom dost pokročilých barbarů The witching hour nosí, jak to kruci dělaj?
Damage cca 140k (amulet si půjčuju od wizarda ), i bez amuletu už to stálo tak 200M
Re: Prosim radu o zvysenie vydrze barbara
Vitalitu na rukou a v cheste máš dost málo ale tam už je to větší investice %life dělá taky svoje + gem do headky
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
200M? ale to su ceny tak z pred pol roka nie?
inak s tym witchingom... budes musiet zobrat bloodthirst a AR nabrat niekde inde pokial umieras aj na mp5... inak na vysokych MP som nikdy nemal problem s fury a to IK set nenosim a nepouzivam ani unforgiving, takze to by az tak problem byt nemusel... skus vymenit punish u bashu za instigation, to je celkom solidny fury gainer... ten punish snad okrem poslednej elity ani nejak nevyuzivas ucelne, ci?
len taka drobnost a urcite je to len nejaky test... ale hras tam normalne battle rage s into the fray miesto toho rendu, vsak?
inak s tym witchingom... budes musiet zobrat bloodthirst a AR nabrat niekde inde pokial umieras aj na mp5... inak na vysokych MP som nikdy nemal problem s fury a to IK set nenosim a nepouzivam ani unforgiving, takze to by az tak problem byt nemusel... skus vymenit punish u bashu za instigation, to je celkom solidny fury gainer... ten punish snad okrem poslednej elity ani nejak nevyuzivas ucelne, ci?
len taka drobnost a urcite je to len nejaky test... ale hras tam normalne battle rage s into the fray miesto toho rendu, vsak?
nemuzes nosit takovou kombinaci,jako witching bez superstatu spolecne s lacuni bez superstatu,bud jedno prumerny,nebo druhy,kdyz mas oboje bez all ress,bez vit a pomalu i bez str tak ses papirovej,pasivku na lifesteal by to urcite uneslo
Těch 200M bych řek vcelku sedí i dnes - jen zbraně jsou asi za 60M, rukavice 50M, ono se to nezdá...
Runa na bash zvyšuje damage na pár sekund a je to celkem znát.
Jinak ten rend tam fakt reálně mám jako takovou poslední záchranu když spadnou HP, battle rage tam pak házím spíš při MP1 expení
Ale poctivě přiznávám, že barbara nemám nastudovanýho, takže pořádně nevím, jak to nastavit, inspiroval jsem se u kamarádů.
Pasivka na life steal je fajn, ale zase budu degenerovat fury, prostě vždy něco za něco
Runa na bash zvyšuje damage na pár sekund a je to celkem znát.
Jinak ten rend tam fakt reálně mám jako takovou poslední záchranu když spadnou HP, battle rage tam pak házím spíš při MP1 expení
Ale poctivě přiznávám, že barbara nemám nastudovanýho, takže pořádně nevím, jak to nastavit, inspiroval jsem se u kamarádů.
Pasivka na life steal je fajn, ale zase budu degenerovat fury, prostě vždy něco za něco
- no... neviem ako jednotlive casti, ale ako celok je to dost zvlastne postavene za 200m... ak to teda podla teba ma taku cenu, tak to predaj a za nejakych 100m kupis cca rovnaky equip
- runa na bash zvysuje dmg na par sekund, ale... za prve sa neukazuje v skill liste (ako napr frenzy), takze si to musis tak nejak sledovat v hlave a za druhe, je to kratko trvajuci efekt, takze neustale obnovovanie stoji vela casu a je to nepohodlne... pokial teda vyuzivas potencial tej runy na 100% a vzdy sa po par sekundach stopnes a hitnes mobku... skus to chcvilu bez toho, uvidis ake je to pohodlne...
- ten rend u ww barba je taky zvlastny, ale tak budiz... kazdopadne ww barbar bez battle rage, to som snad este nevidel sak cela mechanika toho buildu v spojeni s wotb je postavena na tom, bez toho to ani nemoze fungovat zmysluplne
- no tu pasivku nepotrebujes, pokial nechavas ten IK belt... ak by si ho vsak chcel vymenit, tak jednoznacne by si ten bloodthiorst zaradit mal... navyse, musis niekde dohnat aj AR z toho beltu, to by si uz bol moc low na defense, aj vzhladom na HP
- runa na bash zvysuje dmg na par sekund, ale... za prve sa neukazuje v skill liste (ako napr frenzy), takze si to musis tak nejak sledovat v hlave a za druhe, je to kratko trvajuci efekt, takze neustale obnovovanie stoji vela casu a je to nepohodlne... pokial teda vyuzivas potencial tej runy na 100% a vzdy sa po par sekundach stopnes a hitnes mobku... skus to chcvilu bez toho, uvidis ake je to pohodlne...
- ten rend u ww barba je taky zvlastny, ale tak budiz... kazdopadne ww barbar bez battle rage, to som snad este nevidel sak cela mechanika toho buildu v spojeni s wotb je postavena na tom, bez toho to ani nemoze fungovat zmysluplne
- no tu pasivku nepotrebujes, pokial nechavas ten IK belt... ak by si ho vsak chcel vymenit, tak jednoznacne by si ten bloodthiorst zaradit mal... navyse, musis niekde dohnat aj AR z toho beltu, to by si uz bol moc low na defense, aj vzhladom na HP
Cena té výbavy je fakt taková, třebas kalhoty, ač nevypadjí, jsou díky vysoké vitalitě, rezistům a armoru nechutně drahé (tyhle mi droply ).
Každopádně díky za rady, zkusím to tak překonfigurovat a vyzkouším - jak říkám, moc se v tom ještě nevyznám Ty rezisty z IK pásku pak snad někde dohoním, ale bude to fuška
Každopádně díky za rady, zkusím to tak překonfigurovat a vyzkouším - jak říkám, moc se v tom ještě nevyznám Ty rezisty z IK pásku pak snad někde dohoním, ale bude to fuška
tak si nech ik ruce+boty,resist bonus zachovas,a muzes nasadit witching hour,ale ja bych se lifestealu nevzdal
resist bonus zachova tak ci tak, kedze ma 5 itemov z IK setu... ide o to ze pride o tych 70+ AR co ma na samotnom IK belte
ajo,ted na to koukam...no tak potom vyhodi king hlavu a nasadi allress mempo s aspd,ozeli crit a bude na tom stejne,jako ted,alespon co se tyka resistu
o tych 5,5CC z IK helmy si imo nemoze dovolit prist, pokial rozmysla nad WH beltom kvoli tomu, aby siel hore s dps
Tak jsem dal na vaše rady a fakt to funguje Koupil jsem The witching hour s 65 all rezist, hodil pasivku na life steal a na MP6 to šlo celkem fajn, až na setkání se sukubama s moltenem Mám cca 180k dmg s battle rage, to už je celkem fajn.
V praxi to vypadá asi takhle (amulet beru od wizarda):
V plánu jsou lacuni s vitalitou, ta mi teď spadla, případné další rady uvítám, ale prašule zrovna nejsou
V praxi to vypadá asi takhle (amulet beru od wizarda):
V plánu jsou lacuni s vitalitou, ta mi teď spadla, případné další rady uvítám, ale prašule zrovna nejsou
+100 vit bonus z blackthornu by to taky sneslo,kalhoty + armor bejva dobra kombinace
no ziskal by nejaku vit a %hp... ale stratil by vela str, vela armoru (aj so str ale aj tym ze aj chest aj pants maju +armor bonus) a tiez by stratil tie AR z pantsov... teda, toto by neplatilo, keby kupil black set s +armor a gate by mali AR... ale to asi nepojde
Ma mi niekto predat nejaky neck, prsten alebo kvalitny gem ? ?