Prosim radu o zvysenie vydrze barbara

peter10
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:PetKiller10 #2658
Re: Prosim radu o zvysenie vydrze barbara

Příspěvek od peter10 » 04.02.2013, 16:22 hod.

Skus si este vymenit neck ak chces lacny hladaj iba nieco s critical chance(rovno daj vyhladat 9+) + str(100+) + all resist(60+) + vit(100+), nemalo by to byt drahe a zlepsi ti to rezisty aj dps
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Výměna IK pásku za The witching hour

Příspěvek od Tyckin » 04.02.2013, 18:10 hod.

Já mám dotaz na výměnu IK pásku za The witching hour:
Jak to udělám, ztratím rezisty, polovinu life steal co mám a k tomu regen fury z kompletního setu, takže i když je to solidní boost damage, najednou jsem i na MP5 celkem chcípal a navíc fury bylo málo. Přitom dost pokročilých barbarů The witching hour nosí, jak to kruci dělaj? :D
Damage cca 140k (amulet si půjčuju od wizarda ;) ), i bez amuletu už to stálo tak 200M :{

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409

fejk0r
Quill Rat
BattleTag:fejk0r#2616

Příspěvek od fejk0r » 04.02.2013, 18:25 hod.

Vitalitu na rukou a v cheste máš dost málo ale tam už je to větší investice %life dělá taky svoje ;) + gem do headky

Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 18:28 hod.

200M? ale to su ceny tak z pred pol roka nie? :)

inak s tym witchingom... budes musiet zobrat bloodthirst a AR nabrat niekde inde pokial umieras aj na mp5... inak na vysokych MP som nikdy nemal problem s fury a to IK set nenosim a nepouzivam ani unforgiving, takze to by az tak problem byt nemusel... skus vymenit punish u bashu za instigation, to je celkom solidny fury gainer... ten punish snad okrem poslednej elity ani nejak nevyuzivas ucelne, ci?

len taka drobnost a urcite je to len nejaky test... ale hras tam normalne battle rage s into the fray miesto toho rendu, vsak? :D

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 04.02.2013, 19:03 hod.

nemuzes nosit takovou kombinaci,jako witching bez superstatu spolecne s lacuni bez superstatu,bud jedno prumerny,nebo druhy,kdyz mas oboje bez all ress,bez vit a pomalu i bez str tak ses papirovej,pasivku na lifesteal by to urcite uneslo

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 05.02.2013, 07:27 hod.

Těch 200M bych řek vcelku sedí i dnes - jen zbraně jsou asi za 60M, rukavice 50M, ono se to nezdá...
Runa na bash zvyšuje damage na pár sekund a je to celkem znát.
Jinak ten rend tam fakt reálně mám jako takovou poslední záchranu když spadnou HP, battle rage tam pak házím spíš při MP1 expení ;)
Ale poctivě přiznávám, že barbara nemám nastudovanýho, takže pořádně nevím, jak to nastavit, inspiroval jsem se u kamarádů.
Pasivka na life steal je fajn, ale zase budu degenerovat fury, prostě vždy něco za něco :{

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 07:52 hod.

- no... neviem ako jednotlive casti, ale ako celok je to dost zvlastne postavene za 200m... ak to teda podla teba ma taku cenu, tak to predaj a za nejakych 100m kupis cca rovnaky equip
- runa na bash zvysuje dmg na par sekund, ale... za prve sa neukazuje v skill liste (ako napr frenzy), takze si to musis tak nejak sledovat v hlave a za druhe, je to kratko trvajuci efekt, takze neustale obnovovanie stoji vela casu a je to nepohodlne... pokial teda vyuzivas potencial tej runy na 100% a vzdy sa po par sekundach stopnes a hitnes mobku... skus to chcvilu bez toho, uvidis ake je to pohodlne...
- ten rend u ww barba je taky zvlastny, ale tak budiz... kazdopadne ww barbar bez battle rage, to som snad este nevidel :) sak cela mechanika toho buildu v spojeni s wotb je postavena na tom, bez toho to ani nemoze fungovat zmysluplne
- no tu pasivku nepotrebujes, pokial nechavas ten IK belt... ak by si ho vsak chcel vymenit, tak jednoznacne by si ten bloodthiorst zaradit mal... navyse, musis niekde dohnat aj AR z toho beltu, to by si uz bol moc low na defense, aj vzhladom na HP

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 05.02.2013, 13:40 hod.

Cena té výbavy je fakt taková, třebas kalhoty, ač nevypadjí, jsou díky vysoké vitalitě, rezistům a armoru nechutně drahé (tyhle mi droply :D ).
Každopádně díky za rady, zkusím to tak překonfigurovat a vyzkouším - jak říkám, moc se v tom ještě nevyznám ;) Ty rezisty z IK pásku pak snad někde dohoním, ale bude to fuška :{

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.02.2013, 15:37 hod.

tak si nech ik ruce+boty,resist bonus zachovas,a muzes nasadit witching hour,ale ja bych se lifestealu nevzdal

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 15:59 hod.

resist bonus zachova tak ci tak, kedze ma 5 itemov z IK setu... ide o to ze pride o tych 70+ AR co ma na samotnom IK belte

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 05.02.2013, 16:05 hod.

ajo,ted na to koukam...no tak potom vyhodi king hlavu a nasadi allress mempo s aspd,ozeli crit a bude na tom stejne,jako ted,alespon co se tyka resistu

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 16:25 hod.

o tych 5,5CC z IK helmy si imo nemoze dovolit prist, pokial rozmysla nad WH beltom kvoli tomu, aby siel hore s dps :)

Tyckin
Zhar the Mad

Příspěvek od Tyckin » 07.02.2013, 12:08 hod.

Tak jsem dal na vaše rady a fakt to funguje ;) Koupil jsem The witching hour s 65 all rezist, hodil pasivku na life steal a na MP6 to šlo celkem fajn, až na setkání se sukubama s moltenem :D Mám cca 180k dmg s battle rage, to už je celkem fajn.
V praxi to vypadá asi takhle (amulet beru od wizarda):
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409
V plánu jsou lacuni s vitalitou, ta mi teď spadla, případné další rady uvítám, ale prašule zrovna nejsou :{

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 07.02.2013, 16:32 hod.

+100 vit bonus z blackthornu by to taky sneslo,kalhoty + armor bejva dobra kombinace

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 07.02.2013, 16:45 hod.

no ziskal by nejaku vit a %hp... ale stratil by vela str, vela armoru (aj so str ale aj tym ze aj chest aj pants maju +armor bonus) a tiez by stratil tie AR z pantsov... teda, toto by neplatilo, keby kupil black set s +armor a gate by mali AR... ale to asi nepojde :)

Kapo614
Wraith
BattleTag:Kapo#2713

Příspěvek od Kapo614 » 07.02.2013, 17:27 hod.

Ma mi niekto predat nejaky neck, prsten alebo kvalitny gem ? ? :?: :?:

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“