tak nějak mi tu chybí topic o Bbuildech jako takových - je tu spousta ukázek WW/HOTA/WT buildů a návodů k nim, ale pokec o tom na co se který build hodí a jak se vám s ním hraje tu není

trochu tu taky popíšu svůj build, který je kombinací HOTA/rend. je to solo build, zatím s ním farmím MP2-3, za tu cenu co jsem do toho vrazil (cca 4mega) si myslím že to je adekvátní. pár věcí jsem tedy dostal od kámoše, takže ta celková cena za ty itemy co mám by byla ještě o 1m vyšší

postavu s buildem si můžete prohlédnout přes battletag... a drobný popis:
LMB - cleave - pro mě nejoblíbenější primary, dmg vyšší než už bashe (s runou) a navíc s fury nemám problém
RMB - HOTA - zde asi není co vysvětlovat
1 Ground stomp - v podstatě jediný CC barb skill. runa na zvětšení radiusu a přitažení nepřátel v kombinaci s rendem je ultimátní
2 furious charge - můj nejoblíbenější

3 rend - asi také není co vysvětlovat, runa na LS je zachránce

4 ignore pain - opět runa na LS, zde chápu že spousta z vás tam vidí WotB, ale na to nemám crit abych to udržel dostatečně dlouho, a ten 2min CD mi za to nestojí - IP mi už kolikrát zachráníl kejhák, navíc se krásně doplňuje s health flaškou.
pasivky - klasika ruthless, pak dvě na fury (generace a +20 do max fury).
spousta z vás mi bude tvrdit, že tenhle build je na houby a že se s ním nikam nedostanu... no, nechte si svoje rady pro sebe

v přiložené anketě prosím dejte svůj hlas, případně navrhněte další možnost