Ahoj
Jsem v Diablu uplny novacek a ucet jsem dostal od kamarada tak se prosim nekoukejte na postavy na 60 levlu.muj je tento barbar
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Stan ... o/23767841
Problem je z tech rad co si tu clovek precte neni ten kdo neni protrely paran rpg her nebo konkretne diabla vubec moudry je to sama podivna zkratka :-)
Muzete prosim nekdo kouknout na muj profil a doporucit co mam koupit za vybavu a na ktere elementy se pri nakupu zamerit?
Chci davat hodne poskozeni ale taky neco vydrzet.
Diky moc za rady k dalsimu postupu hrou
uplny novacek
Re: uplny novacek
@Stanleyman: do budoucna až budeš přecházet z hellu na inferno doporučuju zaměřit se na klíčový staty: sílu, vitalitu a all resistance, to bys měl mít v podstatě na každým itemu, kterej máš nebo na softu minimálně tak 400 celkem. Pak je dobrý mít LoH (life on hit), při každým zásahu se ti vrátí předepsanej počet životů no a nebo life steal v procentech, čili jaký dáš poškození, tak tolik procent z poškození, co je tvůj life steal, se ti vrátí jako životy. Obecně taky platí, že bys měl mít vysokou crit chance a crit damage, přesně v jakým poměru to má bejt, tak na to je nějakej článek, už si to přesně nepamatuju. Pokud budeš mít dost peněz, určitě je dobrý mít nějaký itemy na +attak speed a +%k life. Snad to nemusím překládat nebo nějak blíž specifikovat. No a nějakej build tu určitě na fóru najdeš, já jsem hrál na infernu frenzy barba s vysokým LoH, ale asi na softu zábavnější bude klasickej WW barb, návod je na fóru stoprocentně...
-
- Quill Rat
- BattleTag:StandaCZ#2401
Dik moc za radu takhle mi to zatim staci.kouknu po AH jestli tam najdu veci co to nejak splnuji :-)
StandaCZ#2401
-
- Quill Rat
A jeste jeden dotaz.
Protoze budu asi potrebovat nejake goldy na nakup vybavy,ceka mne jejich nakup a tak jsem si na aukru nasel cloveka co je prodava 6 kc za milion.Chci se zeptat jestli pri takovem nakupu nehrozi treba ban od Blizzardu.
Diky moc za info
Protoze budu asi potrebovat nejake goldy na nakup vybavy,ceka mne jejich nakup a tak jsem si na aukru nasel cloveka co je prodava 6 kc za milion.Chci se zeptat jestli pri takovem nakupu nehrozi treba ban od Blizzardu.
Diky moc za info
StandaCZ#2401
pokud to blizz zjisti,tak ban hrozi,jenze on to nema jak zjistit...mnohem vic bych se bal toho,ze te dotycnej okrade
přesně jak napsal Alfajk. Když tak je tu na fóru seznam známejch scammerů, tak se zkus podívat. Vyžaduj, aby ti řekl battle tag před uzavřením obchodu, chápu, že je to pár kaček, ale i ten čas, co do toho vložíš, tak se počítá. No a pak ho porovnej s tím, co je tu na stránkách popřípadě existuje ještě pokus o nezinárodní databázi scammerů. Pokud by tam jeho jméno bylo, tak bych do toho určitě nešel. Ty databáze nejsou ani vyčerpávající ani kompletní, možná jsou tam i některý lidi omylem, ale když už tam někdo je, určitě bych s ním takovej obchod neuzavíral...
-
- Quill Rat
Tak jsem konecne dosahl sedesateho levelu a muzu pouzivat ty krasne vecicky co tu vsichni maji :-)
Jen bych se chtel zeptat co bych mel ted koupit aby byl muj barbar lepsi a silnejsi.Protoze mam vsehovsudy cca 5 milionu tak prosim jen o rady na levnejsi itemy.
Dik moc
Jen bych se chtel zeptat co bych mel ted koupit aby byl muj barbar lepsi a silnejsi.Protoze mam vsehovsudy cca 5 milionu tak prosim jen o rady na levnejsi itemy.
Dik moc
StandaCZ#2401
@Stanleyman: no nejdřív se rozhodni, jakej build budeš hrát. Je tu toho dost, pokud se mrkneš do sekce fora, kde se řeší barbar. Až budeš mít build, platí klasika minimálně 400all res, v podstatě na všech itemech do útočnýho statu (u tebe str), nějaká normální softcore vita, abys měl minimálně 35k HP, ale jsou i lidi, co hrajou s míň HP. No a nakonec je dobrý mít LoH, lifesteal, +%life, +%attack speed atd, ale to už pak ty itemy stojí peněz dost a jak říkám, co z tohohle vybrat záleží na buildu. Obecně je pro barbara nejoblíbenější build WW barb, toho najdeš stoprocentně a jsou i takový odborníci na fóru, co ti postaví equip přímo na WW build.
Doporučuju tenhle topic na rady k ww barbovi: viewtopic.php?f=46&t=7562
Doporučuju tenhle topic na rady k ww barbovi: viewtopic.php?f=46&t=7562