Tankování v partě

Odpovědět
geekker
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:geekker#2851
Tankování v partě

Příspěvek od geekker » 21.11.2012, 15:32 hod.

Ahoj řeším jak nejlépe tankovat v partě,ale elity nahání meho DH a WIZ, kteří se mnou chodí, po mapě a nemůžou pak točit tolik DPS. Snažím se je nahánět stunovat pod CD, ale příjde mi, že mi to moc trhají. (Zlaty WOW a jeho adony na treat) Nedávnou jsem si přidal Taunt snad to bude lepší, ale máte někdo nápad nebo zkušenosti jak to nejlépe držet na sobě, aby DMG dealeři měli klid na svou práci??:-)

Můj War: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geek ... ro/6401092

Stormtouch
Quill Rat
BattleTag:Storm

Re: Tankování v partě

Příspěvek od Stormtouch » 22.11.2012, 13:59 hod.

pridej si tam este leap se stahovanim pod sebe...a pak ti nezbejva nez tocit rotaci SHOUT-STOMP-LEAP a tak furt dokola

geekker
Fallen Shaman

Příspěvek od geekker » 22.11.2012, 15:43 hod.

Nad tím jsem taky přemýšlel ale co vyhodit uz ted mi chybi Wrath of the Berserker aby jsem nebyl mrazenej jak ryba.

Stormtouch
Quill Rat
BattleTag:Storm

Příspěvek od Stormtouch » 22.11.2012, 15:56 hod.

wotb nepotrebujes.... ja mam na pure tank barbarovi 130k hp a ressisty okolo 800 (samozdrejme je to na ukor dmg... ale na to mam ostatni v parte) a i ve 4 aktu na paku elitek si s klidem muzes zajit do kuchyne udelat caj a stejne te nic nesunda=)

nicmene ja sem presedlal na WW . 65k hp,AR500+,dps 84k a je to opravdu zabava... nijak to nehrotime...farmime 3akt mp4-5 a jde to jako po masle.

geekker
Fallen Shaman

Příspěvek od geekker » 23.11.2012, 09:57 hod.

Jo to jo ja sem tak nejak mezi temahle buildama heal pres WW je naprosto grandiozni a k pasivkou mi prakticky nedochazi fury kdyz maji nejaky sklivy spelly takze se tocim dokud neumrou;-)
Vcera jsem zkousel ten Taunt a musim uznat celkem je to hodne znat. Horší je že jsem se narodil pro DMG a ted tankuju a muj DH chřadne:-)) takže mi nezbyva než někdě lucky drop co prodam za 150m a udelam si dva sety DMG a TANK:-)) Sere mi ze kdyz soluju i s obou ruckou na na mp2 nezabiju ani pitomyho Goblina. Tak bych chtěl na solo mit uber dmg alespon. A Co je nejlepe používat na WW dve jednoručky a nebo dvouručku??
Mam setove meče s WW navíc a nebo velkou dvouručku, bohužel všechno bez šutru a tratim na Critu a DMG critu.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 23.11.2012, 10:45 hod.

geekker píše:Ahoj řeším jak nejlépe tankovat v partě,ale elity nahání meho DH a WIZ, kteří se mnou chodí, po mapě a nemůžou pak točit tolik DPS. Snažím se je nahánět stunovat pod CD, ale příjde mi, že mi to moc trhají. (Zlaty WOW a jeho adony na treat) Nedávnou jsem si přidal Taunt snad to bude lepší, ale máte někdo nápad nebo zkušenosti jak to nejlépe držet na sobě, aby DMG dealeři měli klid na svou práci??:-)

Můj War: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geek ... ro/6401092
V D3 zadna mechanika, ktera se tyka threatu jako tomu je ve WoW nefunguje.
Pokud chces aby mobove nikde nebehali a udrzel si je na miste, tak reroll monk. Neni nic lepsiho nez cyclone strike.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“