Pán je vtipálekjasklenar píše:Potrebuju poradit nafarmil sem 43800 goldu a chtel bych za nej equip na cely inferno da ss to aby mi stacilo nebo mam malo a radsi setrit dal...

Pán je vtipálekjasklenar píše:Potrebuju poradit nafarmil sem 43800 goldu a chtel bych za nej equip na cely inferno da ss to aby mi stacilo nebo mam malo a radsi setrit dal...
Omlouvam se tamto byl preklep mam 43mega umel by tedy nekdo poradit??Blister píše:Pán je vtipálekjasklenar píše:Potrebuju poradit nafarmil sem 43800 goldu a chtel bych za nej equip na cely inferno da ss to aby mi stacilo nebo mam malo a radsi setrit dal...
no on to byl vicemene zamer mit survival build, ktere podrzi moby a dopreje cas kamaradum, co hraji DPS, to vymlatit, proto taky je hodne znat na CC ze sem vcera vymenil rukavice z 0% na 10%spiderer píše:Walosek - tezko rict, ale mam jen jednu pripominku - koukam, ze celkem jedes na crit chance, ale crit dmg vidim pouze 60 na zbrani a 50% z pasivky = mit cca 30% CC na 110% CD mi prijde zbytecny, tech 100% uz te nevytrhne, to uz bych radsi hral na 25/250Ale throw barbara nehraju tak treba v tom je nejaky zamer, ktery neznam
Kazdopadne peknej armor a resisty, mit k tomu nejaky melee/ranged/elites redukce, tak budes mit cas to bez problemu vsechno umlatit i s 20k damage
Nazvis je co pls?:)Punky píše:tak vzhladom na to ze nemas ziadny LoH ani LS a nejakych len cca 500 LpS, tak ten Revenge je proste pre teba "must have" skill, ten Rend s BL to proste nezachrani... ale stve ta to preco? co by si chcel hrat miesto neho?
inak je to pohode si myslim... mozno akurat helmu by som skusil najst nejaku inu, so socketom a chestka, ak su peniaze nejake "nazvis", tak mozno tiez
Jo tak, uz chapu.Punky píše:nazvis? to su take, ktore mas a nepotrebujes ich, proste peniaze navyse... povedzme zbytocnych 10m s ktorymi nemas ziadne plany![]()
BR je dobry skill, ale skor sa mi hodi do massive dmg buildov, napr pri 2h rend builde kde to hras na LS a ten revenge az tak nepotrebujes
na WW si pockaj po patchi ako sa to s nim vyvinie... inak s tym E co mas + mensie upravy by slo hrat WW teraz uplne na pohodu
Kód: Vybrat vše
http://eu.battle.net/d3/en/profile/D4NG3R-2202/hero/13190418
Nějak tam postrádám rezisty.leviathan969 píše:Zdravím Vás
Ak to nevadí tak nebudem zakladať novú tému keďže sa jedná o podobný problém (ak to je problém tak ho založím). Môj problém spočíva v ACT3. ACT2 som po úpravách zvládol v pohode no tu je to hrôza. V pomere to je jedna elitka na 6-7 úmrtí. Chcem vás teda pekne poprosiť aby ste sa pozreli na môjho barbara a poradili čo zlepšiť alebo ako upraviť build. Finančne som na tom trošku biedne - cca 4M.
Tu je môj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Levi ... ro/2860502
Ďakujem veľmi pekne a budem rád za každý názor a radu.