Belial - Inferno - ako naňho?

arche31
Quill Rat
BattleTag:vanitas#2247
Belial - Inferno - ako naňho?

Příspěvek od arche31 » 29.08.2012, 21:54 hod.

Ahojte.

Už som fakt zúfalý. Nie a nie skoliť Beliala. Zatiaľ som prechádzal celo hrou bez problémov, ale v Inferne nie a nie zdolať Beliala. Problém je, že behám medzi zelenými kruhmi, čo vybuchujú na podlahe, ale keď sa náhadou nejakého dotknem, je hneď po mne. Viete mi poradiť nejakú fintu, ako ho dať, respektívne čo zmeniť na postave?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/vani ... o/16425839

faethia
Quill Rat

Re: Belial - Inferno - ako naňho?

Příspěvek od faethia » 30.08.2012, 01:40 hod.

zvys si ressisty aspon na 850 so shoutom, zvys si armor aspon na 10k a nemas ziaden life on hit mal by si mat aspon 1k a zohnal by som si poriadny shield lebo neviem ci ho s tymito zbranami mas vobec sancu dat.
Ja som u beliala stal na mieste a zelene kruhy mi nic nerobili v pohode som sa cez to prehealoval

spiderer
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 30.08.2012, 04:29 hod.

Ja bych misto resistu navysil damage, crit chance a crit damage - aktualne Beliala dam driv nez se pokusi ty zeleny pi*oviny vypustit, solo a ve dvou vzdy, ve 3+ jenom nekdy. Chodim A2 s resistama 200 + mi Andarielka dava o 25% vice fire poskozeni (to musim jeste vyladit, protoze je to fakt hodne) od monster jako bonus. Do doby nez jsem zacal stavel gear na crity, tak jsem mel problem, ze budu jsem mel velky resisty, armor atp ale vsechno trvalo strasne dlouho nez lehlo na zem.. Myslim, ze cca 30% chance, 300% damage a vysledna DPS okolo 40-50k ti vyresi spoustu starosti, pokud se ti potom podari sehnat i gear s resistama, mas vystarano na cely inferno bez problemu..

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 30.08.2012, 05:03 hod.

Take bych tolik neresil resisty a vsadil na damage. 250-300 resistu mi ve 2. aktu bohate stacilo i na Beliala. Belial mi prisel jako nejlehci boss na Infernu. Jsem v praci, takze nemuzu kvuli filtru mrknout na profil, ale mne stacily dva swordy (nebo sekery) s par stovkama LoH, Attack Speed 1,7 nebo vic, Frenzy (Sidearm nebo Maniac) a Ignore Pain (Ignorance is Bliss nebo Iron Hide), War Cry (Impunity), Overpower (Crushing Advance), pasivky Weapon Master, Ruthless a Tough of Nails. Hned po zmene formy zapnout WotB (Insanity) a rubat ho, co to jde. Kdyby se ho nestihlo zabit pred vyvolavanim zelenych louzi, tak se proste snazit nenabehnout doprostredka louze. No problemo, a to jsem pri prvnim zabiti Beliala na Infernu nemel nejaky extra gear ci dps. Stejna sestava skillu a zbrani se mi osvedcila i u Ghoma, kde take stacilo skoro stat na miste a bez ustani mlatit.

limu
Wraith

Příspěvek od limu » 30.08.2012, 07:30 hod.

no hele pokud to chceš jen na Beliala, tak si překopej kompletně skilly i pasivky, dal bych to takhle třeba..http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... potřebuješ víc vydržet a víc rozdávat. Stoupni si vpravo na kraj a sekej co se dá. Jak začne ty poisony tak kličkuj a pak znova. Da se to v klidu udělat.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 30.08.2012, 07:37 hod.

bez rezistů to nepůjde. když ti to udělá radost, tak ti beliala klidně pomůžu zabít.

sice máš i úplně špatný skillbuild, ale bez vyšších rezistů si v a3 prostě neškrtneš.

vy jste hrozně vtipný... prej dmg a rezisty stačí 200 :D to sice je. ale porovnejte si cenu na získání 40k dmg a na získání 800 allres při 20k dmg.

fakt bych nechtěl hrát proti belialovi jako glasscanon aka one hit KO. a vy si to asi neuvědomujete, ale on je ten případ. pokud přežije jeden zásah, tak je to štěstí.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 30.08.2012, 07:57 hod.

Tak s MF výbavou mě Belial taky one-shotuje... A nomálně ho chodím farmit. Zabije mě tak jednou z 10-15 pokusů, když to zadupu. Je ale pravda, že je to s DH a u Beliala to má ranged char o něco jednoduší, než melee (pokud nic nevydrží).
Obrázek

arche31
Quill Rat
BattleTag:vanitas#2247

Příspěvek od arche31 » 30.08.2012, 12:45 hod.

ďakujem páni za rady. Ako najjednoduchšie sa mi pozdávalo zmeniť skilly podľa rady tomisca, tak som to skúsil ako prvú možnosť a hneď na prvýkrát som ho dal dolu bez problémov. Akurát som miesto skillu ignore pain dal revenge. Ešte raz vďaka. Čoskoro ma tu isto máte s novou otázkou :D

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 31.08.2012, 01:33 hod.

v0kurka - na A2 a jeho easy farmeni 200 allres staci, chodim ho tak pravidelne a samozrejme ze clovek obcas ripne, ale neni to takova hruza - u me to navic je jeste porad tim, ze jak jsem jel dlouhodobe tanka, tak si nemuzu zvyknout ze v ohni na zemi se proste nestoji a clovek by mohl udelat krok vedle :D To ze to je levnejsi reseni nikde nerikam, sam si uz nepamatuju, kolik jsem do gearu tech goldu narval, ale oproti tankovi to bylo mnooohem vic :D V tuhle chvili mam u Beliho vydrz cca na 3 rany a mezitim se vzdycky Rendem nebo Revengem vyhealuju. Co se tyce A3, tak tam nejde nez souhlasit, tam s 200-400 allres nema smysl ani nakukovat a je potreba to pritahnout, ale jako barbar s dualkama bych asi za kazdou cenu armor a resisty netlacil a myslim ze 7k armor a 500-600 allres bez shoutu bude hratelny ;)

arche31 - gratulace, koukam, ze to ani nebolelo, ale to v A3 prijde taky :D Hodne stesti v progressu

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 06:44 hod.

presne tak, all rezist a armor je treba poresit a vyhnat vysoko a potom mozna ripnete nekde ve ctverce na te diskotece a svetelne show v tech halach pred diablem(silver spire 2), protoze tady, kdyz se vygeneruji nejake mrchy agresivni, tak taky ripnu a to mam 1400 all rezist, skoro 13000 armoru a 135k life a 26500 damage po shoutu. a v belialovych louzich normalne muzu stat a bez LOH ho posekam a nic mi nedela.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.08.2012, 07:52 hod.

fuxicek píše:presne tak, all rezist a armor je treba poresit a vyhnat vysoko a potom mozna ripnete nekde ve ctverce na te diskotece a svetelne show v tech halach pred diablem(silver spire 2), protoze tady, kdyz se vygeneruji nejake mrchy agresivni, tak taky ripnu a to mam 1400 all rezist, skoro 13000 armoru a 135k life a 26500 damage po shoutu. a v belialovych louzich normalne muzu stat a bez LOH ho posekam a nic mi nedela.
no ty si nechutně tlustej :D tučnějšího barbara jsem ještě neviděl. nechce se mi věřit, že tě vůbec něco může zabít bez tvého souhlasu.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 08:07 hod.

jo zemru pouze, kdyz me walleri zazdi a nahazou mi pod nohy arcane beamy a ja se nemuzu hnout ani od nikoho dohealovat(nepouzivam leap na sc, na hc nutnost), nebo kdyz je strasne moc illuzionist a jsou to nejake agresivni hovada, tak kdyz stojim na miste a jen revenguju, tak proste nekdy revenge nestaci procnout. no moc neumiram, s timhle barbem, bych dal inferno HC uplne v pohodicce, staci byt ostrazity a nemuzu ripnout, EHP mam kolem 3000000, to se tezko umira.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.08.2012, 08:12 hod.

dle mého bys měl vyhodit jednu pasivku a dát si tam relentless. to bys byl nesmrtelnej od doby, kde má průměrnej barbar maximum hp ;D uvažuj o tom.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 08:15 hod.

ted presne nevim, co relenles dela? samozrejme, ze to muzu vyzkouset

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.08.2012, 08:41 hod.

když budeš mít pod 20% hp (u tebe asi 25 tisíc HP), dostáváš o 50% méně dmg. k tomu je redukována fury cost spellů (což při tvém buildu už taková zázrak není :D). v podstatě to funguje tak, jako bys v tvém případě měl od 25 tisíc hp níže zapnutej ignore pain...

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 09:06 hod.

vim, ze muj build neni nijak funny, ale za to diky nemu kdyz jedu ctverku v public, tak zatimco jini umiraji jak na bezicim pasu a utraceji za opravy, ja nechcipnu vubec a to je presne to, proc me muj build bavi, nestrkat goldy do oprav a byly doby, kdy jsem do oprav valil denne od 50k nahoru a to je zbytecne.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 31.08.2012, 09:08 hod.

nejsem si jistý, jestli jsem nevzbudil špatný dojem, proti tvému buildu vůbec nic nemám. naopak považují za druh zábavy být nesmrtelný ;D a jsem přesvědčen, že ta pasivka by ti v tom mohla významně pomoct.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 09:14 hod.

to mas pravdu, zabava to je do doby, kdy jdes na diabla ve ctyrech s takovym malym dmg jak mam ja a ted ti zbytek party pomre a ty je musis porad resovat, to je opruz, ikdyz ted po patchi to i davaji, pred patchem by spousta borcu, co to nejak proskace nemela sanci, vcera jsem sel na publiku na diabla s dvema barbarama a wizem a to teda bylo ozivovani, nadruhou stranu po patchi jsem pekne zbohatl na goldech, tak aspon tak je to dobre.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 31.08.2012, 10:07 hod.

v0kurka píše:
fuxicek píše:presne tak, all rezist a armor je treba poresit a vyhnat vysoko a potom mozna ripnete nekde ve ctverce na te diskotece a svetelne show v tech halach pred diablem(silver spire 2), protoze tady, kdyz se vygeneruji nejake mrchy agresivni, tak taky ripnu a to mam 1400 all rezist, skoro 13000 armoru a 135k life a 26500 damage po shoutu. a v belialovych louzich normalne muzu stat a bez LOH ho posekam a nic mi nedela.
no ty si nechutně tlustej :D tučnějšího barbara jsem ještě neviděl. nechce se mi věřit, že tě vůbec něco může zabít bez tvého souhlasu.
:-DDD

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 31.08.2012, 10:46 hod.

nejsem si jisty, ale s kukim jsem taky hral v parte, nebo se pletu?

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“