Inferno barbar

Odpovědět
v0kurka
Burning Soul
Re: Inferno barbar

Příspěvek od v0kurka » 22.07.2012, 11:32 hod.

v0kurka píše:
DURiN píše:Já to nechapu mám resisty kolem 500-800-900 32K HP 10k DMG 9K armor :D a vubec si ani neprdnu v 2. Aktu :) a vy co máte poloviční věci pomalu jte dohráli 2 akt sakra :D jo k tomu mám 18% na Cric. chamce. a 229% dmg cric.
no to nemáš moc vysoký staty. zvláěť ty hpčka (tedy vitalita, tedy armor), armor i dmg. jestli máš 10k dmg při 18% crit chance a 229 crit dmg, tak máš nějakou neuvěřitelně slabou zbraň a k tomu asi málo síly. řekl bych, že bys měl rapidně přidat sílu a vitalitu.

podívej, když jsem měl cca 12k dmg (jednoručku+štít), 10,5k armor (měl jsem málo síly, takže jsem měl hodně +armor věcí), cca 900 alres (možná spíš přes 1000 až 1100, už se nepamatuju), cca 45k hp (podle mě cokoli nad 40 je docela zbytečný a je lepší ty EHP nabrat v síle nebo rezistech), něco kolem 25% block, nějakej malej LOH (max 800) a cca 400 hp/sec regen) tak jsem chodil belial runy. s těmahla statama mi v actu 2 nedávalo dmg téměř nic, s výjimkou tech otravnejch vážek, když do tebe najede celá sada, tak to pocítí prostě každej. kdybych to ale provozoval dneska, tak bych musel trošku slevit z tučnosti a přidat dmg, protože ten enrage není příjemná věc :D
ten build není moc dobrej. ww je tam úplně k ničemu. na primární útok si dej frenzy se sidearmem, budeš dávat o dost víc dmg. na sekundárním bych dal leap s iron impactem. frenzy je skoro nutnost (zvlášť když nedáváš) s runou insanity. docela si troufáš nejezdit ignore pain (doporučuju iron hide runu). wc s impunity je ok.

suma sumárum přijdeš k elitkám, zapneš berskerka a ignore pain -> do 10 vteřin všechno kolem mrtvý a ty nezraněnej.

pasivky můžeš nechat takhle, ale nejspíš +25% dmg za 100% fury udělá víc, než ruthless. především proto, že fury budeš mít plný téměř furt.

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.07.2012, 14:10 hod.

Uh. Máš strašně málo STR. Zbraň asi taky nebude nic moc. Crity máš docela pěkný. Pokud chceš jet dualky, tak bych ti doporičil sehnat něco na LOH. Když si seženeš LOH a přehodíš na dualky a zvýšíš DMG, tak i přesto, že ztratíš bonusy ze štítu, budeš mnohem životaschopnější.
Obrázek

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 22.07.2012, 14:43 hod.

Jsem tak koumal a co vlastně znamená LOH :) ???
Tak jak jsem psal já jsem utratil kolem 300-500 tisic za wizarda za veci které byli k ničemu a ted nemám nic :D a za jeden farmeni jsem rad kdyz si vydelam tak 120k goldu.

Na wizarda jsem si koupil MF oblek takže s NV mám 220% MF a stejně mám pocit že to moc nepadá.

Jsem si to upravil takto ale je to bída :D hlavně všechno je děsně drahý
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.07.2012, 15:14 hod.

LOH je Life on Hit (ve statech je to zobrazováno jako "Life per Hit")
Obrázek

DURiN
Fallen Shaman

Příspěvek od DURiN » 22.07.2012, 16:10 hod.

Jem právě jel Barbar tank :) akorát jsem tu zase četl že barbar tank se nejede :D že ted letí něco jiného. Nevím jak to mám pořádně vytunit. Je drahy sehnat zbroj s resisty vitalitou a sílou a do toho všeho CricCH a CricDMG. :D

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 23.07.2012, 09:35 hod.

Lze tahat inferno barbara s 2h? Dalšího tanka nechci - mám monka.
Chci ho jet, vzhledem k extrémně nízké ceně a dobrých statech 2h v aukcích.
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.07.2012, 10:01 hod.

jasne ze sa da... ked mas na to gear hehe... ale vseobecne je 2h oproti dualwieldu alebo 1h+shield slabsi mi pride

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 23.07.2012, 11:37 hod.

dostatecne dobrou 2h, ktera by statama pokryla moznosti 2 slabsich 1h za nizkou cenu opravdu nesezenes (resp ji imo nesezenes vubec)
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 23.07.2012, 12:05 hod.

Asocial píše:dostatecne dobrou 2h, ktera by statama pokryla moznosti 2 slabsich 1h za nizkou cenu opravdu nesezenes (resp ji imo nesezenes vubec)
To znamená co?
Dle mého 1 1400 obouručka přebije 2x 900DPS jednoručky s tím, že cena bude stejná. Statově budou jednoručky lepší, ale DPS to vyrovná.
Obrázek

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 23.07.2012, 12:09 hod.

jop pokud sezenes 1400 2h (idelane mace/axe) s kopou str/crit dmg a socketem tak ano ... ale takova rozhodne levna nebude
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 23.07.2012, 12:10 hod.

Sehnal jsem 1250 DPS + 150 str + 70% crit dmg za 10k. Bohužel je to sword, radši bych axe kvůli critu.
Obrázek

klondaik
Quill Rat
BattleTag:duch#2725

Příspěvek od klondaik » 23.07.2012, 21:51 hod.

Zdar pani a damy...
Tak by som sa chcel podelit o skusenosti s mojim inferno barbarom, s ktorym som bez problemov presiel cele inferno.
Nepouzivam LoH, nepouzivam Ignore Pain, nepouzivam Earthquake a nepouzivam ani Overpower...
A pritom sa da dohrat inferno za barbara bez vacsich problemov. Neobchadzal som ziadne elite packy, ani championov, ani bossov.
Vsetko som si odsoloval sam, nepotreboval som ziadny public game a pod...
Takze s tymto som hral:
One hand+ Shield
Armor - 9377
Damage - 16436
HP - 82 k
Resisty - 800-900
Block - 23 %
Crit Hit Chance - 15 %
Crit Hit Damage - 111 %

Skills :
1. primarny - Frenzy (runa Sidearm)
2. sekundarny - War Cry (runa Impunity)
3. Leap (runa Iron Impact)
4. Revenge (runa Provocation)
5. Furious Charge (runa Dreadnought)
6. WOTB (runa Insanity)

+ pasivne skilly:
Nerves Of Steel
Tough As Nails
Berserker Rage

...kratko by som este popisal preco niektore skilly.
Leap a FCh su vyborne okrem ineho na utek z cohokolvek co vam ubera HP.
Revenge mi s 30% sancou bohato staci na doplnanie HP, pripadne mi s doplnanim HP pomaha ah FCh, preto mi netreba LoH.
Berserker Rage mam z toho dovodu, pretoze inak by zostaval rage uplne nevyuzity a pri full rage pridava 25% damage, co nie je na zahodenie...komu to neprekaza, moze zvolit miesto neho alternativu Superstition, pretoze znizuje vsetok nefyzicky damage o 20%, co nie je na zahodenie.
Ostatne su bezne pouzivane ci uz aktivne, alebo pasivne skilly.
Podla mna su skilly ako Earthquake (kvoli ranged/teleported packom) a LoH (staci revenge/FCh) dost precenovane a nemaju take vyuzitie ako moje. Ale je to uhol pohladu, styl hry a komu co sedi.
Btw....urcite nezabijam elity ani bossov pol hodinu, keby si chcel niekto rypnut... ;-)
Prajem vela zdaru s vasimi barbarmi v inferne a snad vam to trosku pomoze.

Durhil
Quill Rat
BattleTag:Durhil#2299

Příspěvek od Durhil » 23.07.2012, 23:59 hod.

je to moc pekny co pises ale ma to hacek. V tech skillech si myslim neni takovej problem je hromada kombinaci jak to hrat a vsechny sou pouzitelny. Vsechno se to toci JEN A JEN OKOLO EQUIPU. Uz sem to pres mesic nehral, ale mam okolo 40k hp 500 resisty dmg 15k armor asi 7k. Takze i kdybych si dal tyhle skilly tak mi to nebude nic platne. Mit takovyhle staty tak je to pohodicka.

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 24.07.2012, 01:37 hod.

klondaik: Přesně s těmato skillama jsem to dojel a pasivku jsem měl tu Superstition místo Berserker Rage.

DPS: 11K
Armor: 10K
HP: 35K
Resisty: 700
Block: 15
Crit Chance: 11
Crit Damage: 107
Melle Reduction: 16
LoH: 500

Čistě sparťanský podmínky s equipem za 3M :D I když jsem měl peníze na upgrade, zajímalo mě, zda to půjde. Nutno dodat, že to stačí na farmu 2. actu, ale ve 3. a 4. bylo potřeba se některým packům vyhnout. Největší porod byl Rakanoth. Celkově jsem se v posledních 2 aktech plácl za opravy přes kaspu, ale nevadilo mi to, ptze goldy byly. Taky jsem si 1. dohrání chtěl dát solo, jinak v publicu by to šlo o moc líp.

Někdy v budoucnu plánuju barba předělat na dual wield s maxnutým Crit Chance/DMG a jet s Whirlwindem a Sprintem. Už značnější investice.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.07.2012, 07:38 hod.

JokerLuk píše:...
pan je masochista co? :D

... ale nie, ja len ze som to skusal velmi podobne, ze za nejakych 3,5m som kupil komplet e na barbara ktory by bol schopny dohrat inferno... staty som mal trosku lepsie ako ty, hlavne dmg som mal kus vyssiu... a bola to najnudnejsie tristvrte hodinka v mojom hernom zivote snad... kym clovek nieco v tom acte 3 ubil, to bol porod

Morcus
Quill Rat

Příspěvek od Morcus » 24.07.2012, 13:40 hod.

klondaik píše: ....
Mě by ještě zajímalo, kolikrát jsi umřel... Jestli by jsi tenhle způsob mohl hrát na HC... 8-)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.07.2012, 14:18 hod.

no pozeram ze tie staty co ma nie su az tak moc defense, takze asi kapal celkom hodne :) ale v podstate co som tak pozeral tak na HC je to o stackovani vit+armor+all ress... a chce to tam hlavne aj aby ta hra sla plynulo... u mna je vela krat nejaky delay pri pouzivani skillov + sem tam lag/trhnutie takze to HC sa aj bojim zacat :)

taxikus
Quill Rat
BattleTag:TaxiCZ#2149

Příspěvek od taxikus » 24.07.2012, 17:07 hod.

Můžu jen potvrdit, Barbar v infernu je opravdu za trest :D Ale s trochou trpělivosti se to dá... alespoň začátek druhého aktu...
Obrázek

klondaik
Quill Rat
BattleTag:duch#2725

Příspěvek od klondaik » 24.07.2012, 17:40 hod.

Tak netvrdim ze je to jedina mozna kombinacia na zdolanie inferna...je to jedna z moznych variant.
Umret som umieral, ale nebolo to nic extremne...obcas sa to podari kazdemu/ kazdej classe.
Myslim, ze aj na HC by sa s tym dalo hrat...skor ide o to, ze predsa len clovek pristupuje k tym fightom inak na normal a inak na HC.
V podstate farmim teraz 3 a 4 act, 1 a 2 uz vynechavam...s packmi nie je problem ani s dvoma naraz.
Bol to iba moj pokus o predstavenie ako asi si to poskladat, aby to cloveka aj bavilo, aj aby nechcipal a aby mu dohranie actu netrvalo vecnost. :)

Malenovice
Quill Rat
BattleTag:Malenovice#2400

Příspěvek od Malenovice » 24.07.2012, 19:27 hod.

Ahoj chtel jsem se zeptat videl jsem ze tu ma jeden barbar 49% block chance. Jak jse pls da tolik ziskat? Helm of comand pridava 8% a nejlepsi stit jsem videl se 32% blocku. U dalsich item jsem si nevsimnul ze by meli block chance. Dik za pripadnou odpoved.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“