ten build není moc dobrej. ww je tam úplně k ničemu. na primární útok si dej frenzy se sidearmem, budeš dávat o dost víc dmg. na sekundárním bych dal leap s iron impactem. frenzy je skoro nutnost (zvlášť když nedáváš) s runou insanity. docela si troufáš nejezdit ignore pain (doporučuju iron hide runu). wc s impunity je ok.v0kurka píše:no to nemáš moc vysoký staty. zvláěť ty hpčka (tedy vitalita, tedy armor), armor i dmg. jestli máš 10k dmg při 18% crit chance a 229 crit dmg, tak máš nějakou neuvěřitelně slabou zbraň a k tomu asi málo síly. řekl bych, že bys měl rapidně přidat sílu a vitalitu.DURiN píše:Já to nechapu mám resisty kolem 500-800-900 32K HP 10k DMG 9K armor a vubec si ani neprdnu v 2. Aktu a vy co máte poloviční věci pomalu jte dohráli 2 akt sakra jo k tomu mám 18% na Cric. chamce. a 229% dmg cric.
podívej, když jsem měl cca 12k dmg (jednoručku+štít), 10,5k armor (měl jsem málo síly, takže jsem měl hodně +armor věcí), cca 900 alres (možná spíš přes 1000 až 1100, už se nepamatuju), cca 45k hp (podle mě cokoli nad 40 je docela zbytečný a je lepší ty EHP nabrat v síle nebo rezistech), něco kolem 25% block, nějakej malej LOH (max 800) a cca 400 hp/sec regen) tak jsem chodil belial runy. s těmahla statama mi v actu 2 nedávalo dmg téměř nic, s výjimkou tech otravnejch vážek, když do tebe najede celá sada, tak to pocítí prostě každej. kdybych to ale provozoval dneska, tak bych musel trošku slevit z tučnosti a přidat dmg, protože ten enrage není příjemná věc
suma sumárum přijdeš k elitkám, zapneš berskerka a ignore pain -> do 10 vteřin všechno kolem mrtvý a ty nezraněnej.
pasivky můžeš nechat takhle, ale nejspíš +25% dmg za 100% fury udělá víc, než ruthless. především proto, že fury budeš mít plný téměř furt.