opasek s Frenzy
- Mmariner
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mmariner#1388
Mám opasek s navýšením 9% do frenzy dmg.. a stat dps se nehne Funguje to ?? Nebo to zvedá pouze na 119% weapon dmg a to pak ale bude malý rozdíl, tak že dost na prd stat asi..
Re: opasek s Frenzy
Pokud mas pasek co dava 9% dmg frenzy, tak to pridava dmg jen pro frenzy utoky a ne celkove dmg, coz je duvod, proc nevidis nic ve statech.
Nechapu, proc nejsou Blizzardi schopni nastavit dynamicke zmeny popisu skillu, ze treba kdyz mas nejakou pasivku, ktera snizuje cd nejakeho skillu, tak se to upravi i v tom popise a to stejne, kdyz ma nekdo nejaky item co napriklad snizuje resource cost.
Navic porad tvrdim, ze misto dementniho popisu, ze nejaky skill dela 210% weapon dmg, tam meli rovnou dat konkretni cislo, ktere se prepocita podle aktualne equipnutych veci a ruznych buffu. Kdyz uz se vyprdli na nejake balancovani hry, tak nemuseli odflaknout aspon to UI.
Nechapu, proc nejsou Blizzardi schopni nastavit dynamicke zmeny popisu skillu, ze treba kdyz mas nejakou pasivku, ktera snizuje cd nejakeho skillu, tak se to upravi i v tom popise a to stejne, kdyz ma nekdo nejaky item co napriklad snizuje resource cost.
Navic porad tvrdim, ze misto dementniho popisu, ze nejaky skill dela 210% weapon dmg, tam meli rovnou dat konkretni cislo, ktere se prepocita podle aktualne equipnutych veci a ruznych buffu. Kdyz uz se vyprdli na nejake balancovani hry, tak nemuseli odflaknout aspon to UI.
Btw netušíte v jaké fázi se ten extra % skill dmg aplikuje ?
rakiii - podle mě ve chvíli, kdy se Ti aktivuje frenzy, prostě se to o to procento zvedne hned při použití.
jinak to neukazování mě taky štve - mám opasek s 13% cleave damage a nejsem si vůbec jistej, jestli má cenu se zrovna na tohle orientovat - tzn. jestli lepší navýšení dmg neudělá víc str, která jde i do armoru. když mám několik opasků, tak vlastně ani nejdou porovnat, protože v navýšení dmg to tyhle procenta navíc ke skillům nepočítá.
jinak to neukazování mě taky štve - mám opasek s 13% cleave damage a nejsem si vůbec jistej, jestli má cenu se zrovna na tohle orientovat - tzn. jestli lepší navýšení dmg neudělá víc str, která jde i do armoru. když mám několik opasků, tak vlastně ani nejdou porovnat, protože v navýšení dmg to tyhle procenta navíc ke skillům nepočítá.
němec píše:rakiii - podle mě ve chvíli, kdy se Ti aktivuje frenzy, prostě se to o to procento zvedne hned při použití.
mas si zobrat pero a papier a hodinu zapisovat vsetky hity ktore si dal ze za kolko boli dmg a nasledne deleno poctom hitov a dostanes nejake ciselko
potom to iste spravit s druhym opaskom
potom to iste spravit s tretim opaskom
...
...
najvyssie vysledne cislo vyhrava a to je ten srpravny opasok pre teba!
... irony off, ale takto nejak sa mi zda ze si to asi predstavuju v blizze ze to budu asi ludia zistovat...