Po čem všem přibývá fury?

Odpovědět
němec
Quill Rat
Po čem všem přibývá fury?

Příspěvek od němec » 29.06.2012, 11:34 hod.

Ahoj,
řeším jednu věc - u berserkra mám runu +1 vteřina za každých 25fury co přibude
mám 2x1h - průměr rychlost 1,49
frenzy - navýšení na 1,75x
berserker - navýšení o 1,2x

tzn. cca 3hity za vteřinu - to je u frenzy 9fury za vteřinu.

jenže jsem schopný nejenže berserkra občas držet, ale se i čas vrací o kousek = musím dát víc jak 50fury za vteřinu. pravda je, že občas ta fury přibývá jak splašená - otázka je po čem? nevím o ničem krom frenzy, po čem fury přibývá..

jinak s tou runou na plus 1 vteřina berserkra v actu dva zatím max spokojenost - tenhle act jsem zatím moc nedával a teď berserkra udržím po celou dobu, co rubu elite pack - healuju overpower a revenge - s LoH 1400/hit to celkem jde.

edit - když teď pominu, že to ubývání času zpět může být jen nějakej úblb, pořád je tady minimálně 25fury za vteřinu, kdy jsem schopnej čas bereserkra držet bez hnutí - a nevím, kde se ta fury bere :)

Punky
The Butcher

Re: Po čem všem přibývá fury?

Příspěvek od Punky » 29.06.2012, 12:32 hod.

tak fury okrem primary skillov generuju aj ine skilly, napr war cry, leap, grounded stomp (ten ale len v pripade ked niekoho "zasiahnes" tym gs), dalej passivky a tiez ho generuje to ked ta hituju mobky, cize ked dostavas dmg... inak na tento ucel, drzat na sebe wotb co najdlhsie, je super battle rage s into the fray runou (aj ked tam nie je v popise aka velka je sanca na to fury, celkom to skace casto) a do toho vyhnat sancu na crit, gearom a aj passivkami napr...

jeden kamaratov build na tento podobny styl ktory s nim farmil act 1 uz davnejsie: http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYe!cbbcYc

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 01.07.2012, 17:46 hod.

místo whirlwind a battle rage mám overpower na heal a leap s 300% armor na 4s. výhoda leapu je že mi přidá 15fury a ještě doplní armor.
v druhým aktu dojíždím na resisty, takže záleží na jaký packy narazím, občas je dám, ale spíš dostávám já :)
v jedničce mi to funguje skvěle - mám mighty weapon = po aktivaci berserkra a naběhnutí frenzy mám 3hity za vteřinu = 9fury na frenzy a 9fury za mighty weapon u skillu weapon master = 18fury za vteřinu, do těch 25 už mi pak moc nechybí.
hledal jsem to dobíjení fury když mě hitujou nepřátelé, jak tady zmiňuješ, ale nenašel jsem - něco na tom ale bude, protože ta fury se odněkud brát musí. - navíc u bossů fury přibývá hodně pomalu, naopak u hordy nepřátel tam naskáče plná během pár vteřin. bez bonusu na mighty weapon +3fury/hit mi u beliala vypršel berserker hodně rychle, ale s tím bonusem ho dám skoro celýho na berserkra - bohužel belial dost běhá = nehituju = berserkre ubíhá.
v prvním aktu se mi podařilo v partě domlátit jeden elite pack, kdy byl berserker uběhlým časem stále na nule nebo max pár vteřin. a po přeběhnutí jsme narazili na další pack, který jsme taky dodělali a i potom jsem ještě berserkra měl - tipuju hodně přes minutu, možná dvě - takže efektem je to pro mě mnohem lepší, než runa berserkra na 100% damage.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 01.07.2012, 19:00 hod.

němec píše:hledal jsem to dobíjení fury když mě hitujou nepřátelé, jak tady zmiňuješ, ale nenašel jsem...
no je to tam aj napisane, priamo ingame ked nabehnes na fury ukazovatel: "Generated when teh barbarian uses fury generating spells or takes damage" alebo sa jednoducho postav do zhluku mobov a nic nerob, akonahle ta zacnu hitovat tak fury ide hore

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 01.07.2012, 19:03 hod.

V plné jsem Barbara ještě nehrál, ale v Betě mi přibývala Fury, i když jsem třeba rozbíjel sudy, vázy apod. Je to dobrý třeba u SK, kdy si těsně před ním můžete dobýt Fury...
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 01.07.2012, 20:36 hod.

jasne, samozrejme aj to pridava, pouzivas na to primary utocne skilly a tie sami o sebe generuju X fury ked hitnu (moba, sudy, vazy atd...)

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 02.07.2012, 09:11 hod.

jo vidíte, na fury měřák jsem se podívat zapomněl, co se tam píše :)
hodně přibývá i když stojím v louži poison/fire - tam pak není problém berserkra vrátit úplně na začátek na nulu.

na farmení jedničky mi to funguje skvěle, ve dvojce jsem se prokousal až k sedmýmu questu, ale dál nemůžu za boha dát žádnou elitu - s tím jak to mám mě napadlo tlačit to hlavně na crit chance (kvůli snižování cooldown overpower), a hodně vitality, protože overpower i revenge dobíjej celkem slušně.

pejtrix_cz
Fallen Shaman
BattleTag:pejtrixcz#2651

Příspěvek od pejtrix_cz » 06.07.2012, 00:02 hod.

chtel jsem se zeptat jak ma barbar u berserkera runu ze za kazdych 25fury +1 vterina .... to fury musim porad spotrebovavat aby mi se mi melo fury kam nabijet nebo to nevadi ze mam fury na max ale hra to na pozadi porad pocita ze kdyz dam tech 25fury ze se mi ta vterina pripocte i tak ? diky :)

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 08.07.2012, 07:51 hod.

bohužel je ji třeba spotřebovat - což ale znamená jeden zaplácnutej slot skillem, kterej třeba normálně nepotřebuješ.
pak jde určitě i o dmg, jaký dáváš - pokud máš vysoký dmg a stačí Ti na elity 15s, tak je lepší runa na 100% weapon - já je za 15s v publicu nedám, (na lepší zbraně nemám goldy), některý kombinace dáváme i přes minutu, takže mi přijde výhodnější sice nižší poškození, zato po celou dobu, co elity tluču. navíc jak píšu výše - používám k léčení overpower, kde se mi 10% crit chance z berserka celkem hodí.
na elity pokud nemrazej nebo nějak divoce neteleportujou mi to většinou vystačí až do jejich zabití, na bosse to moc nefunguje, protože fury nestíhá tak rychle přibývat.

jinak moje hra vypadá asi tak, že skočím doprostřed elitek levým myšítkem tluču a na klávesou neustále bouchám sprint, abych neměl žádnou fury. do toho na střídačku revenge a když stojím v ohni nebo poison, tak zachraňuje overpower - to vyléčí do plnýho života.

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 13.07.2012, 16:25 hod.

tak jsem zkusil nahodit cleave + skill co mi přidává 3fury per hit a párkrát se zadařilo držet berserkra tak dlouho, až vypršel cooldown a po skončení byl k dispozici hned další - přitom jsem čekal, že ten CD začne běžet až od chvíle, kdy mi berserker skončí, a ono je to nejspíš CD od aktivování skillu.
na druhou stranu mám u cleave jen 120% damage, s runou bych měl 156, místo toho runa +3fury
u berserkra přijdu o 100% weapon damage jen proto, že ho můžu jet 1-2 minuty - teoreticky by šlo i dýl, ale vždycky ho ztratím při přebíhání

plusem je - 25% attack speed po celou dobu boje, to se hodí pro LoH, a 10% crit chance (v základu mám 36%, takže s berserkrem 46%), což potřebuju pro overpower.

rozdíl je i v partě nebo solo - na solo to trvá mnohem rychleji, než v partě, kde to záleží na lidech co maj za dmg a elity se rubou klidně minutu dvě, no občas i dýl :)

funguje mi to na act 1 i 2, na trojku mám podle mě ještě špatný vybavení, takže tu si jedu jen pro radost, že některý elity sundáme a někam se posunu.
nejvíc mě na tom baví chvíle, kdy stojím uprostřed klubka elit a na poslední chvíli mi vždycky vyskočí zdraví, zatímco ostatní buď zdrhaj a běhaj okolo, nebo zhebávaj :)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“