Dává barbar vyšší obtížnosti s dualkama?

němec
Quill Rat
Re: Dává barbar vyšší obtížnosti s dualkama?

Příspěvek od němec » 11.07.2012, 17:07 hod.

jj sprint mám i pro ostatní, na butchera je hodně běhání, tak ať nelezem jak šneci :) hodí se to partě i na elity, když kličkujou mezi arcane apod.

crit mám 25% bez mace a 35% s axe/mace - těžko říct, jakej je těch 10% rozdíl - u těch 300% crit damage když prohodím za dagger s cca stejným dps, tak se mi damage změní jen minimálně. tak to vidím asi na hledání co nejrychlejší zbraně, která má co nejvíc vitality + LoH - to se stylu hraní, co jedu, bude asi hodit nejvíc.
bez LoH to nedávám - resp. by mě asi nebavilo když už mám čas hrát, tak pobíhat okolo mobů a všemu se vyhýbat - takhle stojím v centru dění a když leze život dolů, tak to jistí overpower.
nějakej rozumnej equip na třetí akt nejsem schopnej dát dohromady, tak si zatím jedu jedničku a zkouším různý kombinace zbraní a skillů.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 12.07.2012, 08:46 hod.

aha, cize ty primarne hras stylom komplet prechadzania so zabijanim aj normal mobov? mne pride barbar vhodny prave na tie elite packy s tymi jeho cd na wotb/ea s tym ze normal len prebiehas actom

Bronxigar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bronxigar#1298

Příspěvek od Bronxigar » 12.07.2012, 08:53 hod.

Zkoušeli jste někdo doubleWW build? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... VZY!YZYZcb
Já jsem včera zkoušel a nemohl jsem uvěřit jak super tendle build je. Pro vysvětlení jak to funguje video: http://www.youtube.com/watch?v=QJQOsY_5 ... ature=plcp

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 12.07.2012, 12:31 hod.

jo, ale je to jeden z tych mindless buildov ktore sa rychlo ohraju a nudia

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 13.07.2012, 08:22 hod.

Včera jsem zkoušel a řekl bych, že to je docela zábava oproti tankovacímu barbarovi...
Porovnával sem:
- tankovacího barba 1000+- all res, 9200 armor, 20%block(ano málo), nějakých 7,5k DPS, 950 LOH
- double WW 800+ all res, 7500armor, 14k DPS, 32% crit, 280% crit dmg, 950LOH

a řekl bych, že je teda mnohem zábavnější ten double WW. Odtankoval sem polovinu druhýho aktu kamarádovi a musím říct, že mi nepříde nic moc zábavnýho na tom vzít mobky, dát stun, čekat na revenge a držet WC a takto furt dokola. Zato když se podařily hodit dobře ty tornáda a každou 0,5 sekundy to na všech tikne za 3,5-5,5k DPS k čemuž se mezi nima točíte za normál hity.. Je to sranda a je to docela i o tréninku se naučit tak ty tornáda sázet, kombinovat se sprintem, aby vám to drželo fury.

Ale tak každýho baví něco jinýho.

Ještě doplnim po dokoupení gearu:
38k HP
7800 armor
800-900 all resist
22,5k DPS
30% crit
420% crit dmg
1030 LOH

Cena gearu mimo zbraní 4 miliony. Offhand mě stál 150k:) Maina by stála asi dost i když je jen 910DPS a socket. Jsem před tim buglým blbcem ve třetím aktu, neobcházím nic. Mnohem větší sranda než se štítem:)

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 15.07.2012, 21:53 hod.

Jop DW barbar rozhodne funguje a za sebe muzu rict, ze bavi mnohem vic jak klasicky tankovaci barb. Sam hraju "Spin2win" spec a bez vetsich problemu farmim 3. (4.) act - jediné co obcas zlobí jsou ranged mobove a affix jailer (+ obcas waller v uzsich prostorach). Zaklad je vyšší crit chance a LpH. Se slabším gearem dost pomahá jako MH používat mighty weapon (samo predpokladam wpn mastery passive) - generovani dostatecneho mnozstvi fury je pro ww barba zasadni no :) imo je ted ww/sprint barb nej classa na rychle farmeni championu

kdyby nekoho zajimalo, tak moje staty (WC / scoudriel / battle shout)
Obrázek
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

huaaaa
Quill Rat

Příspěvek od huaaaa » 16.07.2012, 10:05 hod.

Jen takovvej trochu off topic dotaz proc pouzivate Nerves of steel (viz. treba Fruper (promin u tebe sem si toho vsiml)) misto touhh as nails.
jestli sem to pochopil spravne tak prvni pasivka mu prida 1224 armoru a ta druha 1815 armoru + 50% trní (chapu ze ho asi nikam netaha) (beru v potaz screen na predesle strance)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.07.2012, 10:36 hod.

no je pravda ze moze byt ze sa ti TaS oplati viac ako NoS, kazdopadne mne sa vzdy viac oplatilo prave NoS a napr u Frupera na ktoreho sa pytas je to lepsie z toho dovodu, ze NoS mu pridavaju ako si spravne napisal 1224, kdezto TaS mu pridaju 1113... musis totizto vychadzat zo zakladnej defense pri ratani tych 20%... inak, ako si dostal tych 1815? to mi nijak nevychadza, nech to deliam nasobim scitavam hociako :)

huaaaa
Quill Rat

Příspěvek od huaaaa » 16.07.2012, 13:58 hod.

ted se divam zapomel sem na ten war cry, jinak výpočet probíhal z 8486 arm (nepodival sem se na ten war cry) - 1224 vit o kterou by prisel = 7262 a nasledne +25% z tas

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.07.2012, 14:25 hod.

a jo, on je ten TaS 25% vlastne, neviem preco som ratal automaticky s 20%... tak v tom pripade by sa fruperovi malo oplatit viac TaS asi

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.07.2012, 21:42 hod.

tak som sa na to kukol ingame a vec sa ma tak, ze mas zaklad armor...

a pokial mas TaS a nahodis War Cry, hra to rata stylom zaklad armor + 45%, co je menej ako keby si ratal zaklad armor + 25% TaS a to cislo +20% War Cry...

a pokial mas NoS a nahodis War cry, hra to rata stylom zaklad armor + armor podla vitality a to cislo +20% War cry

neviem sice preco je to tak tato mechanika, ale dobre, co sa tyka D3 a fungovańia veci ma uz nic asi neprekvapi :)

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 17.07.2012, 00:38 hod.

tak jsem udělal jednu drobnou změnu a act II farmím v podstatě za běhu, kdy se jen na chvíli zastavím u elit. ty tornáda dělají docela divy, hlavně u nich crity skáčou celkem rychle + s nima funguje life per hit
na trojku ještě nemám, tam procházím jen hodně těžko, ale dvojka mě překvapila, jak je najednou snadná.
ještě jsem změnil zbraně, obětoval 10% crit chance za pomalou axe a nahodil 2x dagger, když jedu v partě nahodím občas štít, ale to už musí bejt :)
dps mám 21k v základu k tomu cleave + 3fury
vit mám 47k
armor 6200
resisty v základu 350-400
life per hit 1180

elity jedu na neomezenýho berserkra, to mi funguje zatím nejlíp - v prvním aktu mi přišlo lepší frenzy, teď už to zase zkouším s cleave. s frenzy to bylo o ruce s daggerama a berserkrem :)
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... UVY!ZZbZcc

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.07.2012, 08:26 hod.

Sice z něj nic nepadá, ale doporučuju s tornádama vyzkoušet beliala:) Je to fakt zážitek sledovat ty čísla :wave:

Jinak bych doporučil se vrátit k tomu critu, těch 10% je fakt hodně a je to dost znát v tom třetím aktu ;)

Já osobně směřuju k číslům 40% crit a 500+-% crit dmg. Není až tak zásadní, jestli má člověk 17k DPS nebo 22k DPS v základu. Ten crit dmg bych viděl jako důležitější stat.

n3st34
Quill Rat
BattleTag:snipi#2135

Příspěvek od n3st34 » 17.07.2012, 10:58 hod.

Ikdyž jsou tyhle WW buildy mindless jak tu někdo psal neznám lepší build na farmu pokud jedete jen elitky.včera jsem šel act3 s max mf gearem(sword and board) a ikdyž třeba padá víc 63ilvl tak mě to trvalo moc dlouho.

jestě jedna věc co jsem nevědel hity tornád jsou ovlivněný atack speedem(tabulka ukradena z jiného d3 fóra).snažil jsem se zjistit pokud jedu build ne na life per hit ale na life steal(mam 5,9% z gearu + 3% talent samozřejmě -80% za inferno) tak jsem s healem z dmg dost spokojenej při normal critech bez cd kolem 140k-200k(bash+runa na regen fury) je to cca ekvivalent 2314-3560LpH.
ALe nějak jsem nedokazál zjistit jaký mam life per hit moba hituju tornády, ale pokud byste měli okolo 1000LpH z gearu okolo moba měli třeba spanwuté 3 tornáda tak při 1.67-1.815AS je to 5.67 tps je to jen z tornád cca 5000LpH + a to nepočítám jestě hity z WW.Tohle se mě zdá dost insane takže buď počítám špatně(dost možný) nebo je to dost OP. Každopádně pokud někdo máte nějaké lepší info tak sem sním protože jsem zkoušel změnit passiv Bloodthirst a jaksi se mě nedostávalo healu hlavně pri kombinacích molten + electrified(0LpH z gearu).

0.90-1.00 attacks per second = 9 tornado ticks over 3 seconds
1.01-1.11 attacks per second = 10 ticks over 3 seconds = 3 ticks per second (tps)
1.12-1.17 attacks per second = 11 ticks over 3 seconds = 3.67 tps
1.18-1.32 attacks per second = 12 ticks over 3 seconds = 4 tps
1.33-1.43 attacks per second = 13 ticks over 3 seconds = 4.33 tps
1.44-1.536 attacks per second = 14 ticks over 3 seconds = 4.67 tps
1.54-1.665 attacks per second = 15 ticks over 3 seconds = 5 tps
1.67-1.815 attacks per second = 17 ticks over 3 seconds = 5.67 tps
1.82-1.998 attacks per second = 18 ticks over 3 seconds = 6 tps
2.00-2.22 attacks per second = 20 ticks over 3 seconds = 6.67 tps
2.23-2.4975 attacks per second = 23 ticks over 3 seconds = 7.67 tps
2.50-2.8512 attacks per second = 26 ticks over 3 seconds = 8.67 tps
2.86-2.98035 attacks per second = 30 ticks over 3 seconds = 10 tps

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 18.07.2012, 17:19 hod.

hlavne toto nieje spec na priemerny gear :)

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 20.07.2012, 11:00 hod.

Tohle je spec na gear do deseti milionů včetně zbraní pro farmení druhého aktu.

Jinak by mě zajímalo s jakými staty cca chodíte třetí případně čtvrtý akt? Mluvíme o double WW specu na tornáda, ale klidně i s jiným specem.

HP
Armor (čistý = bez enchantress buffu)
all resist (se shoutem)
DPS (čistý bez zapnutých talentů)
crit chance
crit hit dmg
LOH
Life steal

Já jsem na těchto číslech:
HP 40k
Armor (čistý = bez enchantress buffu) 7000
all resist (se shoutem) 750-900
DPS (čistý bez zapnutých talentů) 23k
crit chance 32%
crit hit dmg 425%
LOH 1100
Life steal 0

A je to tak na hraně mi přijde pro ten třetí akt. Dá se to jít, ale občas je tam na můj vkus opravdu hodně umírání.

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 20.07.2012, 11:55 hod.

já mám něco podobnýho, jen nižšší resisty a dps a nízkou crit damage a ať zkouším jak zkouším, 6.quest už nějak nechytačka. přitom začátek třetího aktu vypadal nadějně a dalo se to rubat celkem slušně i "dobrý" elity.
jenže když chci zvednout dps, tak jdou dolů resisty a vit. nevím kam to na těch pár kousků výbavy všechno nacpete. zkouším štít, zkouším axe místo daggeru na crit chance a stejně jak naběhnou elity tak ani 2k LoH nestíhá léčit. zkusil jsem postavit build co nejdefenzivnější a stejně jsem dostával sodu.
a věci s vit, str a all resist a k tomu chtít ještě crit chance a crit damage..to je nechytačka .)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 20.07.2012, 13:23 hod.

němec píše:a věci s vit, str a all resist a k tomu chtít ještě crit chance a crit damage..to je nechytačka .)
tak ja zasadne nevyhladavam itemy ktore maju vysoke hodnoty u primarnych statov pre wara, ale snazim sa to rozdelit medzi tie itemy ktore chcem vymenit s tym ze zratam dokopy co chcem dosiahnut... vide to lacnejsie podstatne

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 23.07.2012, 07:54 hod.

No s těmi staty co jsem postnul jsem včera došel třetí akt. Vynechal jsem jedny elitky za celou cestu od questu s balistou. Azmodan už pak byla jen třešnička na dortu s těma tornádama:)) Takže jde to - jenom je potřeba se s tím potrápit a pak už žádné větší problémy nebyly.

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 25.08.2012, 22:52 hod.

dnes mi padli nadherne narolovane 1k+ centurion speary, (vytiahli mi dps na skoro 50k) vyplati sa viac u dw cleave-gathering storm alebo frenzy - sidearm maniac ?

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“