Inferno Ghom za barba

Faith
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Faith#1710
Inferno Ghom za barba

Příspěvek od Faith » 29.06.2012, 14:08 hod.

Pokud už jste vlastní taktikou zkusili přechytračit Ghoma, jistě víte, že to není snadná záležitost (a ani levná).

Já jsem na něj dnes naběhl 10x, než jsem to vzal. Musím dodat, že 3. akt mi, až na jisté druhy championů, jinak nedělá moc velké problémy. Pokud jste tedy boj vzdali stejně jako já, mám pro vás video s návodem, díky kterému ho dáte snadněji, než kteréhokoliv jiného bosse na infernu.

Zde je:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=WdATVgLo3z4
Moje zkušenost: amulet s LoH jsem kupovat nemusel, mám cca 650 na zbrani. Párkrát se mi životy dostali docela nízko, ale potion to zachránil a možná by ho ani nebylo potřeba, ale nechtěl jsem moc riskovat. Jinak to bylo opravdu tak snadné, jako na videu.

Lorthy
Quill Rat
BattleTag:Lorthy#2413

Re: Inferno Ghom za barba

Příspěvek od Lorthy » 04.07.2012, 00:30 hod.

Môžem sa opýtať, koľko resistov je potrebné mať? ja som ho dnes skúšal, ale nemohol som si dovoliť stáť v tých mrakoch dlhšie ako pár sekúnd po použití Overpower a po chvíľke kitovania som už sa už nemal kam postaviť.
My Characters:
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 04.07.2012, 05:56 hod.

Kolem 800 rezistu aspon na ten poison a 50k life a 600 life on hit. Pokud umiras i s op overpowerem, tak to prokladej s ignore pain. Kdyz pak pouzijes ignore pain, tak je dobre co nejdele cekat at ti najede, nebo temer najede cooldown cili overpower zapinat az na posledni chvili kdy uz mas opravdu malo life. Tech 50k k tem rezistum je tak optimalni asi.
Nezabijej si addy aby ti vic procoval revenge kterym se budes dohealovavat behem toho co mas cd na overpower. Jeste je dobry i charge s runou na heal, ze tam pak i chargujes pres Ghoma a ty addy.
Pokud si mel zaplynovanou celou mistnost, tak s tim moc behas.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.07.2012, 07:44 hod.

vcera som ho dal prvy krat solo (den predtym v co-ope s dalsim barbom), a mam nejak +-700 resistov (poison dokonca tusim najmenej), mal som 58k HP a lph 958 (to mam na jednej asi cca 400dps sekere, cize som na neho siel s asi 16k dmg miesto normal 22k co mam) a padol aj tak celkom pohode... s tou hodnotou lph mi life sli z par k na full po pouziti owerpover... to som este doplnoval IP s ignorance is bliss... na dmg som mal EQ a zerka, na druhy recharge som ho dorazil...

inak skusali ste ho niekto dat aj bez owerpoveru? lebo co som si to len tak zo srandy skusil... tak mi to pride ze to asi bude poriadne hard (3x rip a prestalo ma to bavit :) )

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 04.07.2012, 07:51 hod.

Za wizarda a monka sem ho sundal po patchi. Ten princip jak s nim bojovat je stejny pro vsechny classy, tak jsem si jisty, ze bych ho zabil i za barbara.

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 04.07.2012, 12:06 hod.

Jo ho sundal jen s 35K HP a 500 LoH. Ty resisty to chce aspoň těch 700.

Lorthy
Quill Rat
BattleTag:Lorthy#2413

Příspěvek od Lorthy » 05.07.2012, 18:43 hod.

Tak dnes som ho pokoril. Zmenil som jeden passive skill na Weapon Master (+10% crit chance) a vymenil som rukavice a bracery za nové s crit chance, aby mi znižovalo CD Overpower a šlo to ľahúčko :-).
My Characters:
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased

Wgod
Quill Rat
BattleTag:Wgod

Příspěvek od Wgod » 06.07.2012, 09:25 hod.

OP není potřeba ani extra resisty, mam cca 550 (cca 200loh na ringu), jde o dmg a jestli máte ruce a aspoň jedno oko tak se dokážete vyhnout těm obláčkům.. 8mega hp je dost ale barb co má aspoň 40k base dps s Wrathem sundá za těch 15 sec cca 4,5-5 mega... a když máte leap s armorem a ignore pain s lifestealem tak máte k dispozici 4+5+4 sec při kterých můžete stát na místě a honit dmg.. + z těch malých hovad padají glóby..

Pokud máte nižší dmg tak doporučuji si nacvičit místa kam si budete stoupat po vyběhnutí z obláčků, jelikož jejich despawn doba je docela dlouhá.. a než oběhnete kolečko nezmizí..

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 06.07.2012, 10:15 hod.

Nez obehnes kolecko, tak ty oblacky zmizi. To ze behas moc rychle a nevyuzijes idealne prostor celeho toho placu je duvod, proc tam ty oblacky mas, kdyz tam dojdes.

Wgod
Quill Rat
BattleTag:Wgod

Příspěvek od Wgod » 06.07.2012, 11:45 hod.

Jo tak se omlouvám za mylnout informaci :) ja neoběhnu ani půlku místnosti :)

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 10.07.2012, 17:29 hod.

Skusali ste ho dat aj s 2H? Ak hej poradte prosim ako na neho a co je potrebne mat. Dakujem
Obrázek

Smasher
Quill Rat

Příspěvek od Smasher » 15.07.2012, 12:00 hod.

Jojo WD píše:Skusali ste ho dat aj s 2H? Ak hej poradte prosim ako na neho a co je potrebne mat. Dakujem
Nazdar mne sa to podarilo, stale som kapal tak ze som nechapal co tam treba robit ale ked som uz na to prisiel tak to slo (mal som 40k dps, cca 700 all resist so shoutom a cca 40% sancu na crit) no a musis ho co najviac brzdit v tom poisone a na to potrebujes life on hit aspon 800 lebo musis si dat spell overpower s runou crushing advance no a tam ked mas life on hit a stojis v poisone tak ta to dohealuje doplna ked to zapnes ale musis stat v poisone a to som kombinoval s ignore pain s runou ironhide aby som ho co najviac zabrzdil a kedze som mal vysoky crit tak overpoweru sa mi znizoval CD lebo co crit to sekunda dole a takto som ho brzdil a behal dookola a kym som dal jedno kolo tak poison zmizol ale bolo to dost hard hlavne kym som prisiel na to co treba a ako treba ale musim povedat ze len vdaka overpoweru som to dal ale musis mat ten spominany life on hit lebo inac ta to nedohealuje

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 15.07.2012, 13:39 hod.

Uz somho dal ale dik za radu a padol uz aj azmodan :)
Obrázek

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 17.07.2012, 15:40 hod.

na tu svinu som vybehol s DW, macka s 300 loh gemom dyka s 680+300loh gem (na ostatnych veciach asi 300 loh, 370 pasivne life regen)cca 1050 poison rezist ignore pain s heal runou a neviem ci som vobec klesol pod 70% HP
oproti tomu videu, urcite by som namiesto sidearm dal na frenzy maniac runu
Overpoweru som nejako neprisiel na chut

němec
Quill Rat

Příspěvek od němec » 17.07.2012, 23:52 hod.

tak napotřetí jsem dal ghoma v partě a celkem to šlo - zrovna se to trefilo do stylu, kterej hraju - i když jsem kvůli crit chance nahodil na ghoma axe místo daggeru do hlavní ruky.
vtip je ten, že na konci mi došlo, že jsem ho vlastně celou tu dobu dával s cleave :)
veškerej boj spočíval rubání ghoma, abych dostal fury - jak začlo klesat HP, tak overpower a už jsem běhal sprintem s tornádama dokolečka, dokud CD overpoweru nespadlo na nulu a pak rychle narubat nějakou fury - takhle furt dokolečka. po druhý smrti si druhej barb v partě taky nahodil overpower a už jsme to v podstatě doklepali přímo u ghoma až do konce. je to docela dlouhej boj :)
u cleave mám runu +3 fury, tak těžko říct, jak bych dopadl s frenzy

Abbottaker1
Wraith
BattleTag:Abbott#2937
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abbottaker1 » 19.07.2012, 00:22 hod.

Myslim, ze lepe, frenzy s maniac runou bych pouzival hlavne na jednotlive cile, cleave na 2 a vice nepratel.

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 20.08.2012, 10:31 hod.

Já jsem vyndaval Ghoma s tou runou co vrací DMG u overpower + 7 sec ignore pain, war cry s resistama samozřejmně a jinak battle rage a zerka na dmg no a frenzy s maniacem.
Jel jsem to ve dvou s kamošem monkem, já se celou dobu nehnul z místa a jen střídal overpower s ignore pain a on běhal do kola po mísnosti a řval že umírá :D

Myslim že jsem měl přes 40k HP v tý době a resisty kolem 800, nevim kolik u poisonu. A dýku se 700 DMG a 900 LoH

Ten overpower je divnej, s barbarem nikdy nevydržim tolik jako kámoš monk, ale tady prostě jeden skill, jedna runa a bylo to naprosto obráceně.

Doporučuju zvednout ( a to třeba i passivkou místo passivky na armor ) critical dmg chance, přecijen se každým kritickým zásahem zkracuje reuse u OP.
Kupte si nějaký keply ruce/bracery/štít s 10% šancí na critical a seřežete ho jako psa! To je jedno že si třeba trochu snížíte DMG, HP nebo ressisty... nic nenahradí nahozený OP! zaplé OP = plná HP ať se děje co se děje

smoldik
Quill Rat
BattleTag:smoldik#2154

Příspěvek od smoldik » 25.08.2012, 11:30 hod.

Pomohl by mi nekdo s Ghomem? Uz jsem na nem par desitek tisic utopil. Pokazde me dorazi kdyz ma tak 10% hp...

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 14:32 hod.

to bude možná enragem ;D přidej si mě, pomůžu ti.

Boris
Fallen Shaman
BattleTag:Cecák#2119

Příspěvek od Boris » 25.08.2012, 18:26 hod.

Funguje na nom este owerpover s crushing advance ? dnes mi prislo ze nie a takmer som zakapal

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“