Barbarian...snaha act 2 inferno
nepride mi to ze by sme sa primarne hadali co je lepsie, rozobera sa fungovanie skillu, co by mohlo pomoct aj samotnemu zakladatelovi pri rozhodovani a uprave buildu, nakolko to bude asi prva vec, s ktorou bude musiet pohnut...
scr:
ano, urcite budes musiet zainvestovat do gearu a nakupit itemy s +all res... na to, ake hodnoty potrebujes dosiahnut, nie je jednoznacna odpoved, vsetko suvisi dokopy spolu ako celok, armor, dps, tvoje hp, tvoj build, tvoj playstyle... to vsetko rozhoduje o tom ako dlho prezijes... vseobecne ale myslim, ze hranica 600 all ress (s war cry a impunity) je taky odrazovy mostik, ktory by mohol byt oki na ten act2... ako to dosiahnut co najefektivnejsie? budes musiet trochu preliezt AH a urcit si ci chces ist vaic defense alebo offense a podla toho spravit build a nasledne nakupit itemy... spominal si ze mas 5m nafarmenych, neviem ale kolko mas k dispozicii momentalne... kazdopadne, na act 2 ten gear nie je nejak drahy... budes potrebovat itemy ktore dokopy budu dvihat tvoje "primary" staty, cize str, vit a all ress... item, ktory zdvihne tieto staty nejakymi uchadzajucimi cislami, je pomerne drahy... preto som to ja riesil tak, ze som som kupoval itemy s + all ress a bud vysoky +str, alebo vysoky +vit... priklad: helma s +70str, +70vit a +70 all res a braces s +70str, +70vit a +70 all ress budu stat podstatne viac, ako helma s +140 str a +70 all ress a braces s +140vit a +70 all ress... vysledne hodnoty z tychto dvoch itemov budu rovnake, avsak usetris nemalo goldov... ked si to takto nakombinujes, mohol by si dosiahnet celkom slusne hodnoty za rozumnu sumu...
inak niekto tu spominal ze +int sa neoplati... no napr vela krat sa stane ze item co ma napr +50 all ress je drahsi ako item s +47 all ress a + 50int, pricom ten druhy ma defacto +52 all ress... len to chce trosku viac prehladavania ako zadat do tabulky na AH all resistance +50 minimum
scr:
ano, urcite budes musiet zainvestovat do gearu a nakupit itemy s +all res... na to, ake hodnoty potrebujes dosiahnut, nie je jednoznacna odpoved, vsetko suvisi dokopy spolu ako celok, armor, dps, tvoje hp, tvoj build, tvoj playstyle... to vsetko rozhoduje o tom ako dlho prezijes... vseobecne ale myslim, ze hranica 600 all ress (s war cry a impunity) je taky odrazovy mostik, ktory by mohol byt oki na ten act2... ako to dosiahnut co najefektivnejsie? budes musiet trochu preliezt AH a urcit si ci chces ist vaic defense alebo offense a podla toho spravit build a nasledne nakupit itemy... spominal si ze mas 5m nafarmenych, neviem ale kolko mas k dispozicii momentalne... kazdopadne, na act 2 ten gear nie je nejak drahy... budes potrebovat itemy ktore dokopy budu dvihat tvoje "primary" staty, cize str, vit a all ress... item, ktory zdvihne tieto staty nejakymi uchadzajucimi cislami, je pomerne drahy... preto som to ja riesil tak, ze som som kupoval itemy s + all ress a bud vysoky +str, alebo vysoky +vit... priklad: helma s +70str, +70vit a +70 all res a braces s +70str, +70vit a +70 all ress budu stat podstatne viac, ako helma s +140 str a +70 all ress a braces s +140vit a +70 all ress... vysledne hodnoty z tychto dvoch itemov budu rovnake, avsak usetris nemalo goldov... ked si to takto nakombinujes, mohol by si dosiahnet celkom slusne hodnoty za rozumnu sumu...
inak niekto tu spominal ze +int sa neoplati... no napr vela krat sa stane ze item co ma napr +50 all ress je drahsi ako item s +47 all ress a + 50int, pricom ten druhy ma defacto +52 all ress... len to chce trosku viac prehladavania ako zadat do tabulky na AH all resistance +50 minimum
Re: Barbarian...snaha act 2 inferno
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:04 hod., celkem upraveno 1 x.
S tou INT jsem to říkal ve smyslu, že jedině s ní ty resisty moc neboostne. Samozřejmě je dobrý, ji příčitat k resistům.
- Mmariner
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mmariner#1388
Hej no lol...
Až na to že j stim buildem neumíral teměř vůbec hoši, viz můj gear.. postoval jsem to s trochou taktiky abych mu pomohl... S chargem jsem prosel hru na tri obtiznosti, tak vim co to dělá...
4sec. to možná nejsou ale dvě/tři stopro, nejsem u compu abych to testnul a PROPBOHA ground stomp mě ještě NIKDY nemisnul! U bossu je určitě redukce, ale i je dokážete interupnout. Elity to stunuje normálně...
Edit: nechci aby to znělo nějak útočně, já se už tak vyjadřuju;)) je možná fakt, že mě to prostě sedělo na můj gear přímo.. já zkoušel několik buildů, s revenge a pod. co tak rádi používáte.. a nakonec jsem se musel vrátit k tomu svýmu, mírňe upravenýmu a act2 smahl...
Až na to že j stim buildem neumíral teměř vůbec hoši, viz můj gear.. postoval jsem to s trochou taktiky abych mu pomohl... S chargem jsem prosel hru na tri obtiznosti, tak vim co to dělá...
4sec. to možná nejsou ale dvě/tři stopro, nejsem u compu abych to testnul a PROPBOHA ground stomp mě ještě NIKDY nemisnul! U bossu je určitě redukce, ale i je dokážete interupnout. Elity to stunuje normálně...
Edit: nechci aby to znělo nějak útočně, já se už tak vyjadřuju;)) je možná fakt, že mě to prostě sedělo na můj gear přímo.. já zkoušel několik buildů, s revenge a pod. co tak rádi používáte.. a nakonec jsem se musel vrátit k tomu svýmu, mírňe upravenýmu a act2 smahl...
Tri obtiažnosti, to znamená, že pravdepodobne si neskúšal ani poslednú runu pri Charge.. Ale v pohode kámo, každému vyhovuje iné, ja som fičal na stune po Act 2 inferno, a potom mi kamarát povedal, že mám vyskúšať zmeniť za charge.Mmariner píše:Hej no lol...
.
Výhody chargu oproti stunu:
-heal (dosť solídny pri väčšich skupinách)
-oproti stunu dáva slušný aoe dmg
-záchrana proti niektorým CC (napr. jail) , btw. Frozen sa dá tricknúť Charge, pretože počas chargovania si imúnny voči všetkým CC (dobre vedieť)
-vyššia mobilita, záchrana v mnohých situáciach
Overall, u mňa víťazí Charge :-). Jedinou akceptovateľnou náhradou je možno Leap s runou na Armor, resp. pri bossoch so Stun runou.
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=GVAhbn7_ ... ure=relmfu Odporúčam pozrieť zakladateľovi tohto threadu. Pre neznalých, Kripparian je prvý hráč, ktorý pokoril Diablo 3 Inferno na Hardcore. Pekne popisuje benefity skillov.
My Characters:
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased
- Mmariner
- Fallen Shaman
Tady je vidět jak je každej skill u barbara pěkně udělanej, a když projdete velkej kus hry s něčím na co si zvyknete.. Tak po obměně si zamilujete zase něco jiného, pro vás nenahraditelného už toho nechám, třeba to pak obměním a zase pojedu s chargem,,,,
ACT2 inferno ground - bíle mobky 4s stun, nevim kde berete ty tabulky ale nějak vám nefachaj
elitky 3s,
ACT2 inferno ground - bíle mobky 4s stun, nevim kde berete ty tabulky ale nějak vám nefachaj
elitky 3s,
no su to 2s, testnute teraz v acte 2, takze plati zrejme ta "nasa tabulka": "elites have 50% base CC and lvl 63 => 65 % CC reduction"
- Mmariner
- Fallen Shaman
Jo jasně a ještě ti missuje viď?;)))
no vcera konkretne bol 100% land stunu ked som testoval... ale ano mas pravdu, stalo sa mi uz par krat ze po pouzity GS hodilo hlasku Imune a elitka si sla kludne dalej...
Ako píše punky.... GS ti môžu moby immunúť narozdiel od Leapu s stun runou, kt. funguje zakaždým a perfektne
já dojel s dualkama až do questu sedm a najednou zásek - zkoušel jsem prohazovat skilly, equip - nemám moc goldů, takže buď vit a dmg, nebo res na úkor života a dmg.
pak se někdo na chatu zmiňoval, že hraje cleave - já jel doteď frenzy - a musím říct, že po změně na cleave jsem si polepšil tak, že jsem se celkem bez potíží přehoupnul do questu 8 - tu a tam ripnu, ale celkem to jde.
build mám postavený na crit chance pro snížení cool down overpower + na life on hit. frenzy sice dává rychlejší hity, jenže nastartovat do 5x chvíli trvá, zatímco cleave když se člověk dobře postaví, tak zasáhne celkem dost nepřátel = víc life on hitů + víc crit hitů.
většinou naběhnu a čekám na revenge, v průseru hodím overpower a v ještě větším průseru leap a skáču pryč. berserkra mám na elity. zkoušel jsem ignore pain, ale na můj vkus měl moc vysokej cool down.
štít jsem zkoušel 28 block chance a 40 all resist - ale docela výrazně mi klesnul dmg a obrana ze štítu to nevyvážila, tak jsem se vrátil zase k duálkám.
bez slušnějšího life on hit podle mě tenhle build moc fungovat nebude - já mám cca 1400-1800, vit 50-57k, dmg 12-22k, resisty 300-500 + war cry.
chce to skilly dobře časovat, ale zase mám o to větší radost za každej poraženej pack, protože první akt je hodně snadnej.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVU!ZcacbZ
pak se někdo na chatu zmiňoval, že hraje cleave - já jel doteď frenzy - a musím říct, že po změně na cleave jsem si polepšil tak, že jsem se celkem bez potíží přehoupnul do questu 8 - tu a tam ripnu, ale celkem to jde.
build mám postavený na crit chance pro snížení cool down overpower + na life on hit. frenzy sice dává rychlejší hity, jenže nastartovat do 5x chvíli trvá, zatímco cleave když se člověk dobře postaví, tak zasáhne celkem dost nepřátel = víc life on hitů + víc crit hitů.
většinou naběhnu a čekám na revenge, v průseru hodím overpower a v ještě větším průseru leap a skáču pryč. berserkra mám na elity. zkoušel jsem ignore pain, ale na můj vkus měl moc vysokej cool down.
štít jsem zkoušel 28 block chance a 40 all resist - ale docela výrazně mi klesnul dmg a obrana ze štítu to nevyvážila, tak jsem se vrátil zase k duálkám.
bez slušnějšího life on hit podle mě tenhle build moc fungovat nebude - já mám cca 1400-1800, vit 50-57k, dmg 12-22k, resisty 300-500 + war cry.
chce to skilly dobře časovat, ale zase mám o to větší radost za každej poraženej pack, protože první akt je hodně snadnej.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
LOH 1400-1800 za ránu či za sec?němec píše:já dojel s dualkama až do questu sedm a najednou zásek - zkoušel jsem prohazovat skilly, equip - nemám moc goldů, takže buď vit a dmg, nebo res na úkor života a dmg. ... kráceno
já mám cca 1400-1800, vit 50-57k, dmg 12-22k, resisty 300-500 + war cry.
To by pak pro tebe neměl být problém. Já mám LOH cca 700, k tomu asi 120 LPS a 2,7 LS (ale to nedělá nic skoro nic). HP mám 48k a resisty se shoutem 800-900. AII jsme dokončil v lehkém rytmu s několika málo RIPy...
fru fru - na ránu - po revenge nebo overpower není problém, že mi to těch 50k naplní i když jsem skoro na dně. u mě je problém v malých resistech a armoru (ten mám kolem 7k) . když dám větší resisty, tak mi padá dolů dmg nebo vit nebo obé.
na univerzální equip nemám dost goldů, tak to lepím jak se dá.
stejně tak zbraně - chtěl jsem minimálně 200vit u zbraně, ale tím jsem ze 700dps zbraně spadnul při stejným LoH na 450dps a ve třetím aktu už to trvá nechutně dlouho i obyč moby zrubat.
dost mi pomáhá relentless, hodně často je to healování v podstatě z pár k života do plnýho
nemůžu říct, že jsem dal act II v pohodě, ale šlo to
na univerzální equip nemám dost goldů, tak to lepím jak se dá.
stejně tak zbraně - chtěl jsem minimálně 200vit u zbraně, ale tím jsem ze 700dps zbraně spadnul při stejným LoH na 450dps a ve třetím aktu už to trvá nechutně dlouho i obyč moby zrubat.
dost mi pomáhá relentless, hodně často je to healování v podstatě z pár k života do plnýho
nemůžu říct, že jsem dal act II v pohodě, ale šlo to
- Mmariner
- Fallen Shaman
Zkusím ten cleave a seženu si druhou zbraň s lph.. chce to změnu;))
vcera som si len tak zo srandy skusil postavit gear na act 2 s ktorym by slo huntit elite packy... investicia cca 1,5M... nakupil som veci s vysokym armorom a all ress a + str alebo +vit... kde sa dalo som dal crit chance a/alebo crit dmg a vynechal som all ress... zbrane 2x 1h dps nejak cez 800 len +str a +vit... celkovo staty nejak 45k HP, 35k DMG (35% crit chance, 250% crit dmg), 8k armor, okolo 500 all ress (s wc), ziadny loh, ls, regen hp... a pada to uplne pohode, normal mobov len prebiehate a davate len elite, to "kolecko" vault of assasin a black canyon + goblinov mate tak do 20 minut max pricom je tam vzdy tak 10+ elite packov... cize za relativne malu investiciu sanca "farmit" act 2 pre tych ktori chcu skusit
Já to nechapu mám resisty kolem 500-800-900 32K HP 10k DMG 9K armor a vubec si ani neprdnu v 2. Aktu a vy co máte poloviční věci pomalu jte dohráli 2 akt sakra jo k tomu mám 18% na Cric. chamce. a 229% dmg cric.
no to nemáš moc vysoký staty. zvláěť ty hpčka (tedy vitalita, tedy armor), armor i dmg. jestli máš 10k dmg při 18% crit chance a 229 crit dmg, tak máš nějakou neuvěřitelně slabou zbraň a k tomu asi málo síly. řekl bych, že bys měl rapidně přidat sílu a vitalitu.DURiN píše:Já to nechapu mám resisty kolem 500-800-900 32K HP 10k DMG 9K armor a vubec si ani neprdnu v 2. Aktu a vy co máte poloviční věci pomalu jte dohráli 2 akt sakra jo k tomu mám 18% na Cric. chamce. a 229% dmg cric.
podívej, když jsem měl cca 12k dmg (jednoručku+štít), 10,5k armor (měl jsem málo síly, takže jsem měl hodně +armor věcí), cca 900 alres (možná spíš přes 1000 až 1100, už se nepamatuju), cca 45k hp (podle mě cokoli nad 40 je docela zbytečný a je lepší ty EHP nabrat v síle nebo rezistech), něco kolem 25% block, nějakej malej LOH (max 800) a cca 400 hp/sec regen) tak jsem chodil belial runy. s těmahla statama mi v actu 2 nedávalo dmg téměř nic, s výjimkou tech otravnejch vážek, když do tebe najede celá sada, tak to pocítí prostě každej. kdybych to ale provozoval dneska, tak bych musel trošku slevit z tučnosti a přidat dmg, protože ten enrage není příjemná věc
30k HP bohatě stačí. Přidej DMG a možná trochu armor. LIfe on hit taky neuškodí.
Tady mám foto a podrobnější popis jsem zadal o radu o téma niž a nikdo nic.
viewtopic.php?f=106&t=4847&start=240
jsou moje staty vsechno vyfocené.
viewtopic.php?f=106&t=4847&start=240
jsou moje staty vsechno vyfocené.