Barbarian...snaha act 2 inferno

scr
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:scr#2683
Barbarian...snaha act 2 inferno

Příspěvek od scr » 28.06.2012, 19:33 hod.

Ahoj, potreboval byzch radu, nejsem zadnej profik a dost tapu ve vyberu spravnych veci pro postavu...je mi jasne, nebo spis cetl jsem ze pro adruhy akt je potreba mit poradne resisty, ale nevim jak toho dostahnout..mel jsem uz 65k HP a 19k dps a v domeni ze to bude stacit jsem pohorel jak papir ve vetru...na tri rany jsem byl tuhej.Proto bych poprosil o rady jak ziskat resisty?Zda to jde vymenou kamenu atd...poradit dobrej typ geeru pro barbara at....dekuji moc!http://2i.cz/44121c36e5http://2i.cz/98ded0fa29

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Re: Barbarian...snaha act 2 inferno

Příspěvek od Qwadrax » 28.06.2012, 19:38 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:04 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

scr
Quill Rat

Příspěvek od scr » 28.06.2012, 19:43 hod.

ha ano mas pravdu...nemel jsem tam runu:) to rikam jsem amater :) Vymenou kamenu si nikterak nepomuzu? pouzivam jen cervene a fialove nic vic

JokerLuk
Wraith
BattleTag:Joker#2578

Příspěvek od JokerLuk » 28.06.2012, 19:51 hod.

Na resisty ne. Jedině INT ti přidává v poměru 10/1. To se ale nevyplatí. Itemy s all res ber. Taky se hodí skill War Cry s runou Impunity.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 28.06.2012, 19:52 hod.

Normálně běž na AH a tam hledej Armory s Str, Vit, All res. Kameny ti resy nepřidají. Co, kterej přidává, je napsaný v popisu.
Obrázek

scr
Quill Rat

Příspěvek od scr » 28.06.2012, 19:56 hod.

a nejaky rady u jakych predmetu hledat co?Napriklad amulet s, prsteny s, zbrane s, stit s? Protoze myslim ze je asi i dost dulezitej magic find ne?Popravde to je dalsi vec co me stve...mam nahrano asi 170 hodin, z toho tak 100 na infernu prevazne prvni akt, prtoze druhej je nehratelnej a za celou tu dobu jsem nenasel ani jednu legendarku i kdyz mam magic find pri plnem 5 naphalem valoru 214. Pokud by byl nekdo tak hodnej a mrknul na muj gear primo ve hre a poradil moc by mi to pomohlo :)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 28.06.2012, 20:07 hod.

Kolik máš Goldů, když tak dlouho farmíš Inferno? Já mám nahráno cca 95 hodin a progressuju 3. akt Inferno a de to docela v pohodě. Zkus zapracovat na těch resistech a určitě bych být tebou zkusil nějakej skill vyhodit a dát si tam Shout s runou na resy.
Obrázek

scr
Quill Rat

Příspěvek od scr » 28.06.2012, 20:13 hod.

kojot píše:Kolik máš Goldů, když tak dlouho farmíš Inferno? Já mám nahráno cca 95 hodin a progressuju 3. akt Inferno a de to docela v pohodě. Zkus zapracovat na těch resistech a určitě bych být tebou zkusil nějakej skill vyhodit a dát si tam Shout s runou na resy.
No goldu nic moc...nasbiral jsem za celou dobu hrani 5 mega...ale protoze tomu nerozumim poradne co a jak delat...tak kupuju na AH asi rekl bych klumpy...a vetsinou buyoutem :) A poradis tedy co a jak s temy skily? Koukal jsem ze tu je na battlenetu i nejakej calkulator ci co...nemohl by jsi prez to mi neco naklikat? Protoze nektere zdejsi terminologii nejak nerozumim :)

kojot
Zhar the Mad

Příspěvek od kojot » 28.06.2012, 20:21 hod.

Rád bych ti poradil, ale Barbara vůbec nehraju. Určitě ti tady ale někdo jinej nakliká nějakej dobrej build na Inferno, když chvilku počkáš ;) .
Obrázek

Lorthy
Quill Rat
BattleTag:Lorthy#2413

Příspěvek od Lorthy » 28.06.2012, 22:54 hod.

S týmto buildom som dal Act 2 viac menej v pohode, až na zopár packov. S tým že na belialovi vymeníš WoB za Leap.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... Vec!aZcccZ
Čo sa týka resistov, 400-450 bez shoutu je také minimum pri nejakých 30k hp.
My Characters:
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 28.06.2012, 23:36 hod.

jj já to jel takhle nějak http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... Vec!aaZcZc

tohle mě stačilo na 2act.......
42k hp, 9k armor s warcry
all rezisty jsem měl 500-600 max s warcry
dps 15,5k
blokchance 8% helma + 18% štít

prostě se řiď aby všechno mělo all resist co kupuješ na sebe.. na tu dvojku jsou nejhlavnější dva staty All Res. a Vit.
dmg mužeš nahonit pasivkama trochu.. taky dobrá zbraň 800dps up...

Lorthy
Quill Rat

Příspěvek od Lorthy » 29.06.2012, 00:50 hod.

Mmariner píše:jj já to jel takhle nějak http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... Vec!aaZcZc

tohle mě stačilo na 2act.......
42k hp, 9k armor s warcry
all rezisty jsem měl 500-600 max s warcry
dps 15,5k
blokchance 8% helma + 18% štít

prostě se řiď aby všechno mělo all resist co kupuješ na sebe.. na tu dvojku jsou nejhlavnější dva staty All Res. a Vit.
dmg mužeš nahonit pasivkama trochu.. taky dobrá zbraň 800dps up...
No ten AOE stun je imho useless, naproti tomu taký Charge, ktorý s runou healuje, ten už dokáže zachrániť, a hlavne máš väčšiu mobilitu. :-)
Aj keď trochu si treba zvyknúť spočiatku, že tam nie je to CC.
My Characters:

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 29.06.2012, 07:13 hod.

charge s runou se nedá s rovnat s aoe stunem, ten charge nestunuje a téměř nehealuje khamo, to že popoběhneš okha to je dobrý ale pr*el v actu2 ti to nezachrání.. Kdežto Ground Stomp (srunou na pull, jinak je to naprd) stunuje na Krásnééé 4secundy naprosto všechno, i elity... Vyhoď charge, dej si leap s armorem, na pohyb - mnohem lepší... a Dej si ground stomp.. Nebo to alespoň zkus. A nebo si to udělej jak chceš :DD já to prošel s prd gearem oproti tomu co jsem tu četl. Dal jsem 95% elitek a Beliala do deseti pokusů, solo... jsem měl ještě valor 5ku.. druhej run šel na první pokus..

ještě chce to časovat, ne že skočíš s leapem a hodíš ground... počakt z leapu armor až vyprší a pak stuna.. po cd znovu skočit a znovu stun - ale tak to znaš jistě.. :D

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.06.2012, 09:16 hod.

Mmariner píše:Kdežto Ground Stomp (srunou na pull, jinak je to naprd) stunuje na Krásnééé 4secundy naprosto všechno, i elity...
no elity maju na to "rezisty" nejake, takze tam ten stun az tak casto neprejde...

... este trosku OT: celkom fun by mohla byt 3 barbovia s grounded stomp a ofensive buildmi na AOE dmg doplnene o 1x war cry s impunity, 1x threatening shout s intimidate a 3x ignore pain s mobe rule

Lorthy
Quill Rat

Příspěvek od Lorthy » 29.06.2012, 11:21 hod.

Mmariner píše:ten charge nestunuje a téměř nehealuje khamo
No tak, že nehealuje by som netvrdil..8% za každú mobku nie je zas tak málo.
to že popoběhneš okha to je dobrý ale pr*el v actu2 ti to nezachrání.. Kdežto Ground Stomp (srunou na pull, jinak je to naprd) stunuje na Krásnééé 4secundy naprosto všechno, i elity...j
Nemajú na inferne mobky defaultne nejakú redukciu všetkých CC?
Punky píše:
... este trosku OT: celkom fun by mohla byt 3 barbovia s grounded stomp a ofensive buildmi na AOE dmg doplnene o 1x war cry s impunity, 1x threatening shout s intimidate a 3x ignore pain s mobe rule
Myslím, že by bol problém s DMG. Nevyvynieš také dps s tromi barbarmi, jedine, že by mali godlike gear.
My Characters:

Mmariner
Fallen Shaman

Příspěvek od Mmariner » 29.06.2012, 12:19 hod.

Stunuje všechny Elity, mobky, Bosse... prostě všechno a žádný rezist na ten stun nikdo nemá... tohle je nejlepší stun co máte...

Lorthy
Quill Rat

Příspěvek od Lorthy » 29.06.2012, 12:23 hod.

Mmariner píše:Stunuje všechny Elity, mobky, Bosse... prostě všechno a žádný rezist na ten stun nikdo nemá... tohle je nejlepší stun co máte...
"elites have 50% base CC and lvl 63 => 65 % CC reduction"

Takže žiadne 4 sekundy zrejme.
My Characters:

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 29.06.2012, 12:35 hod.

Mmariner píše:charge s runou se nedá s rovnat s aoe stunem, ten charge nestunuje a téměř nehealuje khamo, to že popoběhneš okha to je dobrý ale pr*el v actu2 ti to nezachrání..
Neumis pouzivat charge, protoze bys jinak tohle nenapsal. Neni problem se tim healnout pri dostatku mobu do plna. Rusi tu i jailer coz ocenis hlavne kdyz mas jail a pod nohama nejaky poison/fire nebo na tebe jede beam z arcane enchanted. Da se to vyuzivat i na prerusovani nejaky efektu. Treba toceni od tech helikopter v act2, nebo takove to aoe co delaji ty nagy, nebo hrabani v zemi od stonozkovcu v act3.

Co se tyce toho buildu, ktery si tam linkoval, kde nemas nic na heal (charge, revenge, overpower), tak pocitam, ze si docela casto umiral. Teda pokud si s tim hral na inferno a nemel si op equip.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 29.06.2012, 13:31 hod.

Lorthy píše:
Mmariner píše:Stunuje všechny Elity, mobky, Bosse... prostě všechno a žádný rezist na ten stun nikdo nemá... tohle je nejlepší stun co máte...
"elites have 50% base CC and lvl 63 => 65 % CC reduction"

Takže žiadne 4 sekundy zrejme.
no mne sa zda ze toto plati na mobky vseobecne, podla obtiaznosti... na elity a champov a bossov sa vztahuje este ale aj resist, takze ti kolko krat ten stun ani nelandne

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 29.06.2012, 13:54 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:04 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“