Lph nebo Life steal

Skru
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Skru#2143
Re: Lph nebo Life steal

Příspěvek od Skru » 26.06.2012, 11:16 hod.

Qwadrax píše: To by me zajimalo jak jsi to zkousel po patchi, kdyz Ghom je buglej a hazi enrage hned od staru, mozna by nebyl od veci si precist oficialni forum nez neco vypustis.....

se 400 LpH ho opravdu neustojis
Já jsem ho zabil se slabým gearem zrovna tímhle způsobem po 1.0.3 i když je buglý, o post výš jsem psal, že na něj každý nadává.

http://www.youtube.com/watch?v=UNVZ5UdYWTk
V tomhle videu je to vysvětlené

Fugassssssss
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:WUB WUB WUBSTEP

Příspěvek od Fugassssssss » 26.06.2012, 13:29 hod.

to určitě hodně brzo nerfnout, loh na overpower

popis videa - Overpower is overpowered

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 26.06.2012, 14:44 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:09 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

Skru
Quill Rat
BattleTag:Skru#2143

Příspěvek od Skru » 26.06.2012, 16:58 hod.

Qwadrax píše: mno vis on je problem ze resime kazdej jinej problem, Ghom solo je easy ale v parte 2+ uz to nedas, pac tam je ten bug, takze jsem se spatne vyjadril, sry mno jdu to jeste otestovat pac s emi to nezda
Ve dvou jsem ho dal taky, kamoš umřel na začátku a dá se usolovat i těch 16M hp

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 26.06.2012, 20:30 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:09 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 03.07.2012, 06:18 hod.

Zahlidl jsem stream nejakeho barbara, ktery vsechny trash moby oneshotuje v act 3 i act 4 a pokud nema elitni pack shielded, tak v podstate jakykoliv vyresi behem par sekund, coz znamena, ze ma hodne velkou dmg a ani tak neni life steal vubec efektivni.
Tim jen narazim na to, ze ty kraviny co se vyjadrovali Blizzardi. Uz nevim jak to Wilson rikal, ale byl to nejaky zblept, ze v nejblizsich mesicich ocekavaji narust efektivity LS, coz je ale uplna blbost.
V momente kdy ma nekdo tak velke dps, ze vsechno oneshotuje a je videt, ze i tak life steal vubec nefunguje, tak to je jasny dukaz toho ze efektivni nebude nikdy pokud to zustane v takovem stavu v jakem to momentalne je.
Staty a equip toho barbara.

Timto bych tu debatu ohledne LoH a LS jen vicemene uzavrel, ze na inferno je na equipu life steal stat jen neco co zbytecne zabira slot na pouzitelnejsi affix.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 03.07.2012, 07:55 hod.

no tak pokial 90% veci dava na jednu ranu, tak mu moze byt jedno ci ls funguje alebo nefunguje :) kazdoapdne dmg velmi slusna ale na ukor vsetkych dalsich veci, ktore sice zrejme vacsinou nepotrebuje, ale ja to mam rad proste ked to je vyrovnane aspon trochu a je to univerzalnejsie... inak celkom ma tam zaujal ten unforgiving ako passivka, to mi tam teda nejak nesedi, tych 50 fury na wotb/eq musi nazbierat aj inak

ale pokial to zoberes ze by si daval dmg cca 50k a cca 150k critami ktore by si daval casto s nejakym slusnym cislom v crit chance, myslim ze by ten ls nemusel byt uplne marny keby si ho vyhnal niekam na uroven 10%... tak z normal hitov mas 1k hp a z critov 3k co je uz velmi slusne, aj v porovnani s lph... nehovoriac o tom ze itemy s lph a ls su cenovo niekde inde

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 03.07.2012, 08:29 hod.

Punky píše:no tak pokial 90% veci dava na jednu ranu, tak mu moze byt jedno ci ls funguje alebo nefunguje :) kazdoapdne dmg velmi slusna ale na ukor vsetkych dalsich veci, ktore sice zrejme vacsinou nepotrebuje, ale ja to mam rad proste ked to je vyrovnane aspon trochu a je to univerzalnejsie... inak celkom ma tam zaujal ten unforgiving ako passivka, to mi tam teda nejak nesedi, tych 50 fury na wotb/eq musi nazbierat aj inak

ale pokial to zoberes ze by si daval dmg cca 50k a cca 150k critami ktore by si daval casto s nejakym slusnym cislom v crit chance, myslim ze by ten ls nemusel byt uplne marny keby si ho vyhnal niekam na uroven 10%... tak z normal hitov mas 1k hp a z critov 3k co je uz velmi slusne, aj v porovnani s lph... nehovoriac o tom ze itemy s lph a ls su cenovo niekde inde
Prave ze kdyz dosahnes takoveho dmg, ze by mohl byt ten life steal konecne efektivni, tak se stava zbytecnym statem, protoze ty moby uz masakrujes tak rychle, ze ti nestihnou v podstate nic udelat. Coz je to o cem to je, ze ten LS je uplne k nicemu.
Navic pokud bys mel takove financni prostredky, ze by sis mohl dovolit sehnat equip na takovou dmg, tak myslim neni problem ani sehnat slusne zbrane co maji LoH.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 03.07.2012, 10:15 hod.

no ked zoberem ze ja davam normal hitmi cca 15k dmg... a niektore grupy mobiek v acte III (kostlivci s velkymi sekerami, kamenny golem alebo co to je...) ubijam dlhsie pretoze maju dobru def/viacej HP, tak myslim, ze s 50k hitmi by bol ten LS celkom fajn, pretoze ich nedas na ranu a oni maju tiez slusnu dmg ktoeru potrebujes nejak vyregenerovat...
ako jasne ze pokial mas prachy na taky equip, s velkou pravdepodobnostou budes mat prachy aj na vysoky LoH... ale naco investovat peniaze naviac, pokial sa na to da is aj inou cestou...
ale ako jasne je to vsetko teoria, neviem si predstavit ake weapony by som musel mat aby som daval 50k base dmg hitom :)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“