Lph nebo Life steal
-
- Quill Rat
Čau, co myslíte, je lepší se zaměřit v infernu (II a III. akt) na Life per Hit nebo na Life steal? Jinak mám ještě dotaz, kolik dmg je potřeba na III. akt? Teď mám přibližně 13k a 40k hp ...
Re: Lph nebo Life steal
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:08 hod., celkem upraveno 1 x.
Ale LpH se nescaluje s ničím jiným než s IAS, která byla nerfnutá o 50%. LS se scaluje s ofensivními i defensivními staty, takže je jen otázkou času, kdy bude mnohem efektivnější. Potřebuješ velký damage output a velké resistance a armor. I autoři potvrdili, že to je late-game stat.
To ale nic nemění na tom, že název tohoto topicu je asi něco jako "Pepsi nebo Cola?". Je to těžko říct, záleží na buildu a stylu hry. Nedokážu si představit v jakém okamžiku by se ti na 2h zbrani např. vyplatilo jet LpH.
To ale nic nemění na tom, že název tohoto topicu je asi něco jako "Pepsi nebo Cola?". Je to těžko říct, záleží na buildu a stylu hry. Nedokážu si představit v jakém okamžiku by se ti na 2h zbrani např. vyplatilo jet LpH.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
diskuze na téma - Pepsi nebo Cola by mohla být velice zajímavá
Tomu nerozumim. Ze se LS scaluje s defenzivnimi staty nepratel bych chapal, ale jak v nem figuruje vlastni damage reduction? Teda jasne, je fajn nazirat zivoty a pritom ustat tolik damage, aby me LS uhealoval, ale jak se v tomhle smeru LS lisi od LpH?Garn píše:LS se scaluje s ofensivními i defensivními staty, takže je jen otázkou času, kdy bude mnohem efektivnější. Potřebuješ velký damage output a velké resistance a armor.
Diky.
Sorry, napsal jsem to jako idiot. Mělo tam být něco jako "z ofensivních statů se scaluje jen s IAS". LpH se taky scaluje s defenzívou.
Jinak piju jen Pepsi, Cola mi chutná míň. A ano, poznám ten rozdíl.
Jinak piju jen Pepsi, Cola mi chutná míň. A ano, poznám ten rozdíl.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
no Pepisi je méně sladká, a po vypití vám v ustech nezůstane takový lepkavý povlak, to ze jste pili colu víte jeste hodinu pote , ale piju oboje, v pepsi by mohli omezit mnozství bublinek, skoro se to neda pit hned po otevreni tam je obsah voda 20% kyslicnik 80%
Jelikož se LOH stackuje i u AOE abilit (sice né 100%tně, ale pořád je to o dost víc jak 20% efektivity lifestealu na jakoukoliv abilitu/dmg), tak LS nikdy nebude tak silný jako LOH (ani při možnostech "end-game" itemů). A nevím co si developeři namlouvaj, ale end-game itemy už farmeři z A3 mají a life-steal je nadále useless - LOH OP.
Pro zájemce a naivky co nepřemýšlej nad tím co blizzard tvrdí za nesmysly jsem ochotnej použít i matematiku...
Osobně preferuju "light" nápoje, přičemž pepsi-max mi přijde lepší jak coca-zero.
Pro zájemce a naivky co nepřemýšlej nad tím co blizzard tvrdí za nesmysly jsem ochotnej použít i matematiku...
Osobně preferuju "light" nápoje, přičemž pepsi-max mi přijde lepší jak coca-zero.
Progress: a3 farming
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
24K dps v tvém podpise není rozhodně end-game. Tu matematiku bych rád viděl, mám svoje výpočty.
- Fugassssssss
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:WUB WUB WUBSTEP
Já teda light nápoje hodně nerad, to ti chutná víc umělý sladidlo nebo nechceš cukry ?
Nikde netvrdím, že já mám end-game equip (btw ten podpis je hodně starej). - ačkoliv za barbara se štítem to moc nad 30k dps nedostaneš, případně na těch zmiňovanejch 120k dmg frenzy attackem, aby si při 3%LS vyrovnal nějakejch 800 LOH. A to vůbec nemluvím o tom, že lifesteal máš pouze na zbrani a pásku.Garn píše:24K dps v tvém podpise není rozhodně end-game. Tu matematiku bych rád viděl, mám svoje výpočty.
Momentálně není potřeba ani jedno, 1.0.3 udělala z inferno A3 takovej faceroll, že stačí heal z orbů.
Nevim, umělé sladidla mi prostě chutnají víc. Normální kola je na mě moc karamelová a nedokážu jí vypít tolik, aniž bych měl pachuť v puse.
Progress: a3 farming
Barba nehraji, ale s 20% life leech se s DH dohealuji dost rychle
Ok, tady je moje matematika:
Life on hit se vyskytuje pouze na těchto itemech: amulet, weapon a ring. Při úplně perfect craftu jsi schopný z toho vymlátit 959*3 (za předpokladu, že máš dual wield) + 2x 479, což je ~3500 life per hit a zabere ti to 5 properties.
Life steal se vyskytuje na beltu a zbrani. Budeme fér, takže máme 2 zbraně, tam je perfect 3%, na pásku to dle aukce vypadá, že cap je 2.3%. To znamená, že dohromady můžeš získat 8.3% life steal přičemž blokuješ 3 properties. Lifesteal je redukovaný o 80%, což nám z 8.3% dělá ~1.6%.
Probém je, že life per hit má opravdu cap. Více než nějakých 3560hp per hit jednoduše nedostaneš, pokud Blizz neudělá fix patch. Pokud si to přepočítáš na dps, tak zjistíš, že ve chvíli, kdy máš více než 218K dps, tak se ti vyplácí víc Life steal. Nesmíš zapomenout, že těch 218K můžeš mít i s party buffy od ostatních povolání a oproti LoH máš 3 properties sloty volné a můžeš na nich mít ofensívu.
Ten výpočet není dokonalý, jen chci ukázat, že LS není tak useless, jak si všichni myslí. Šlo by to ještě určitě přepočítat na attack speed atd. ale to se mi už nechce. Rychlá zbraň sice LoH podpoří, ale ztratíš tím damage abilit s CD.
Můj známý dělal ve fabrice na džusy Toma a dělali výzkum. Umělá sladidla jsou "zdravější" jen při nadměrné konzumaci toho nápoje. Cukr je sice cukr, ale aspoň to není chemie.
Life on hit se vyskytuje pouze na těchto itemech: amulet, weapon a ring. Při úplně perfect craftu jsi schopný z toho vymlátit 959*3 (za předpokladu, že máš dual wield) + 2x 479, což je ~3500 life per hit a zabere ti to 5 properties.
Life steal se vyskytuje na beltu a zbrani. Budeme fér, takže máme 2 zbraně, tam je perfect 3%, na pásku to dle aukce vypadá, že cap je 2.3%. To znamená, že dohromady můžeš získat 8.3% life steal přičemž blokuješ 3 properties. Lifesteal je redukovaný o 80%, což nám z 8.3% dělá ~1.6%.
Probém je, že life per hit má opravdu cap. Více než nějakých 3560hp per hit jednoduše nedostaneš, pokud Blizz neudělá fix patch. Pokud si to přepočítáš na dps, tak zjistíš, že ve chvíli, kdy máš více než 218K dps, tak se ti vyplácí víc Life steal. Nesmíš zapomenout, že těch 218K můžeš mít i s party buffy od ostatních povolání a oproti LoH máš 3 properties sloty volné a můžeš na nich mít ofensívu.
Ten výpočet není dokonalý, jen chci ukázat, že LS není tak useless, jak si všichni myslí. Šlo by to ještě určitě přepočítat na attack speed atd. ale to se mi už nechce. Rychlá zbraň sice LoH podpoří, ale ztratíš tím damage abilit s CD.
Můj známý dělal ve fabrice na džusy Toma a dělali výzkum. Umělá sladidla jsou "zdravější" jen při nadměrné konzumaci toho nápoje. Cukr je sice cukr, ale aspoň to není chemie.
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:08 hod., celkem upraveno 1 x.
Při 45K dps je ti na Infernu k ničemu i +800hp per hit i 10% LS.
Ještě bych doplnil, že LOH procuje i z reflectěné dmg z té reflect runy u overpoweru. Např. u ghoma, pokud hráč stojí v těch jedech a má 400+ life on hit, tak je permanentně na full hp. Reflect runu u ignore pain jsem nezkoušel.
Pokud budes mit sux rezisty a armor, tak ti nepomuze ani 1k life per hit, protoze ty mraky budou tickat za vic dmg.Skru píše:Ještě bych doplnil, že LOH procuje i z reflectěné dmg z té reflect runy u overpoweru. Např. u ghoma, pokud hráč stojí v těch jedech a má 400+ life on hit, tak je permanentně na full hp. Reflect runu u ignore pain jsem nezkoušel.
Ale já už jsem to u něj dávno ozkoušel i po 1.0.3, kde na něj všichni nadávají. Vtip je v tom, že některé ground effecty tickají za malou dmg, ale několikrát za vteřinu, takže tě v podstatě healují za rozdíl dmg/hit a loh každým hitem. Samozřejmě, že musíš mít resisty, aby hit z mraku<LOH. S 800 poison resist jsem reflectil nějakých 61 dmg, takže hit od mraku byl okolo 200.AlterEgo píše: Pokud budes mit sux rezisty a armor, tak ti nepomuze ani 1k life per hit, protoze ty mraky budou tickat za vic dmg.
A teď zpět k zakladateli topiku, s 13k dps se vyplatí jedině life on hit a to i s pomalou zbraní. Jestli nemáš, tak jako nouzové řešení může být nějaká rychlá 1H zbraň se socketem a fialovým gemem, nebo modrý neck s loh
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 09:09 hod., celkem upraveno 1 x.
Jakým způsobem funguje LoH s DoT skilly?
Mně LS prijde zatím dost nevybalancovaný, ale myslím, že je chytré ho zprvu udělat spíš slabší.
Já myslím, že by se LS měl vyplatit pro pomalé obouruční zbraně s vysokým damage naproti LoH, který by se měl vyplatit pro rychlé zbraně s menším damage. Ale v současné době tomu tak příliš není a že může být LS užitečný až s nějákým uber damage s end game výbavou a tím pádem se po celou hry jeví nevýhodný oproti LoH (i pro pomalé obouruční zbraně), je něco špatně. Stejně tak mi u LS vadí nějáká skrytá redukce závislá na obtížnosti. Raději bych na zbrani viděl reálnou hodnotu, ale to by zase věci z normal měly vyšší hodnoty LS než věci z inferna a to by asi nevypadalo moc hezky
V každém případě doufám, že s tím Blizzard něco udělá.
Mně LS prijde zatím dost nevybalancovaný, ale myslím, že je chytré ho zprvu udělat spíš slabší.
Já myslím, že by se LS měl vyplatit pro pomalé obouruční zbraně s vysokým damage naproti LoH, který by se měl vyplatit pro rychlé zbraně s menším damage. Ale v současné době tomu tak příliš není a že může být LS užitečný až s nějákým uber damage s end game výbavou a tím pádem se po celou hry jeví nevýhodný oproti LoH (i pro pomalé obouruční zbraně), je něco špatně. Stejně tak mi u LS vadí nějáká skrytá redukce závislá na obtížnosti. Raději bych na zbrani viděl reálnou hodnotu, ale to by zase věci z normal měly vyšší hodnoty LS než věci z inferna a to by asi nevypadalo moc hezky
V každém případě doufám, že s tím Blizzard něco udělá.