po prečítaní tém o našej obľúbenej classe, som ostal celkom znechutený, že drvivá väčšina(česť výnimkám) sa podvolila hraniu pseudobarbara so štítom na vyšších obtiažnostiach.
Momentálne sa pohybujem tesne pred Skeleton Kingom (skúšky sú prednejšie)
Takže najskôr stručné info o statoch môjho barbara ...
HP: 30K+
DPS: 19K+ (na zbrani, 2h hammer 770)
Armor: 5,8K+
Priemerný resist voči jednému elementu: 40 <-(Ja viem je to extrémne málo na inferno, bohužiaľ sa mi nepodarilo ešte naraziť na časť gearu, kt. by vyhovovala mojím predstavám, tak si holt budem musieť ešte počkať)
Počas hrania ma dokáže zastaviť jedine kombinácia affixov (Molten,Mortar,Shielding, Vortex), kvôli už vyššie spomenutým rezistom(voči ohňu len 14

Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!YZYcZZ
Priebeh boja :
Leapom vletím do skupiny mobov (vďaka rune si ich pritiahnem bližšie k telu), avšak takýto nápor zombáckých rúk by sa normálne nedal ustáť, takže nasleduje Ground Stomp (opäť s runou na pritiahnutie, ak by si mysleli, že sa im podarí újsť pred mojím kladivom

pri boji s rare/champions mobami je to +- rovnaké, rozdiel je len v tom že aktivujete WoTB (s runou na 100% dmg bonus , padajú crity od 150K+)
Funkčnosť passiviek vysvetľovať predpokladám netreba.
Followera som si vybral Enchu ako Buffera s malým CC.
Ak sa Vám , tento spôsob boja zapáčil nebojte sa ho vyskúšať v praxi.
PS: to že som idiot a že ak tie rezisty nezdvihnem, tak si ďalej neškrtnem mi písať nemusíte, toho som si sám plne vedomí