2x one handed Cleave/WW build

Odpovědět
Becis
Quill Rat
BattleTag:Becis
2x one handed Cleave/WW build

Příspěvek od Becis » 04.06.2012, 22:25 hod.

Ahoj jsem začínající barbar hrající nightmare zatím jsem pokořil skeleton kinga vcelku bez problému, zde je můj build :

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... !ZYV!ZaZaZ

Boj vypadá zhruba takto:
Warcry (60 fury) -> ground stomp (nepřátelé jsou u mě) -> WW -> když dojde fury cleave případně revenge na heal a celé opakovat.

Chtěl bych se zeptat u spousty barbarů jsem viděl že mají například 2x defensive skill, konkrétně leap + ground stomp . Jak se toto dá nastavit ve hře ?

Je tento build použitelný i v pokročilejších fázích hry, nebo ho budu muset obměnit ? Popřípadě jak si stojí 2x one hand v dalších fázích hry, nemyslím tím inferno, tam asi budu muset přejít na 1x one hand + shield.

Předem děkuju za odpovědi.

Edit :

Po radě jak nastavit 2x defensive schopnost build změněn na :

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYV!ZbZaZY

Co myslíte ? Ještě trošku bloudím v pasivních skillech můžete mi poradit ?

Rotace:

Warcry (60 fury) -> leap (nepřátelé stáhnutí ke mě)-> WW -> když dojde fury cleave případně revenge na heal a celé opakovat. Když se nepřátelé roztutečou použiji ground stomp.
Naposledy upravil(a) Becis dne 04.06.2012, 22:48 hod., celkem upraveno 1 x.

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Re: 2x one handed Cleave/WW build

Příspěvek od kojot » 04.06.2012, 22:30 hod.

Options -> Elective mode.
Obrázek

Mmariner
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Mmariner#1388

Re: 2x one handed Cleave/WW build

Příspěvek od Mmariner » 06.06.2012, 11:43 hod.

Hele nechci ti kazit prvotní nadšenní ze hry, ale většina barbarů tady, jak si přečte nightmare, tak to ani číst nebude.. na tož koukat na build;D dělej si co chceš a experimentuj... ty první dvě obtížnosti jsou od toho. Na hell uz pochopis co jsou rezisty a hra v parte.. mno a inferno se sem vrať pro radu;DDD

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“