http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVU!YaZaZZ
Frenzy + Smite - z primárních útoků mi příjde jako nejvhodnější, na AOE dmg mám Rend. Na 59. půjde runa Maniac
Rend + Ravage - Jako AOE mi vyhovuje nejvíc. Do budoucna to ještě bude chtít pořešit i na single target, tak asi budu muset najít nějakej kopromis v runách.
Charge + Merciless assault - potřebuju s Barbarem aspoň jedno přibližovadlo, a ve finále mi vyšel charge líp. navíc s MA runou se dá zahrát i bez CD, takže +.
Revenge + ViM - základ buildu, ultimátní selfheal, kterej skoro vždycky zachrání pr*el. Procuje poměrně často. Samozřejmě se vyplatí do situací 3 a víc mobů. Mýmu hernímu stylu naprosto vyhovuje.
Ignore Pain + Iron hide - zachraňprdel abilita. Bez ní by to asi užt nešlo. Na sólování mám tuhle runu, v partě měním za Mob Rule
Call of the Ancients + DttC - jediná vyloženě solo abilita - mám jí jako DPS boost a odlákání pozornosti. V partě na tohle místo příjde na 99% nějaký shout dle domluvy.
Pasivky: Nerves of Steel, Tough as nails, Relentless - všechno to jsou dost defenzivní věci. Uvažuju nad změnou Relentless za Berserker rage, páč Fury je fakt přehršel.
Co se týče statů, tak mám 22 742hp, 2 562 DPS, 4 000 armor (61% dmg redukce). Používám 1H+Shield. Vzhledem k Revenge se snažím brát víc mobů, ale snažím se to nepřehánět

Budu rád za jakoukoliv reakci/připomínku/radu

Postupně budu dál aktualizovat.
/Discussion on