Inferno barbar
Kdy se generujou staty žlutejch/legend itemu? všiml jsem si že například mi padli gatě, co měli stejný název i v actu 1 i v actu 2, čili bude nějakej vliv, že je budu indentifikovat později(v aktu 2)?
Re: Inferno barbar
S timto hraju act 2 na inferno.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZfY!cZYbcZ
Dulezite jsou sekery nebo kladiva, protoze davaji 10% critu za pasivku.
Celkem mam asi 54% sanci na crit a crit dmg neco kolem 300%, tak tam padaji cisla kolem 100k za crit.
Celkem mam asi 54% sanci na crit a crit dmg neco kolem 300%, tak tam padaji cisla kolem 100k za crit.
Jedeš two hand, dualky nebo ''trapnej'' shield?
-
- Quill Rat
ty jedes inferno bez trapnyho shieldu ?Trhanec píše:Jedeš two hand, dualky nebo ''trapnej'' shield?
Já jedu inferno bez shieldu i bez throw .
Pro ty co maj v malíku butcher runy, doporučuju Magdu... neni to o moc těžší.
Pro ty co maj v malíku butcher runy, doporučuju Magdu... neni to o moc těžší.
Progress: a3 farming
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
Já tam nejsem, ale hodně lidí to hraje s two handemmartinnohac píše:ty jedes inferno bez trapnyho shieldu ?Trhanec píše:Jedeš two hand, dualky nebo ''trapnej'' shield?
Resisty ,hp a damage mas kolko??AlterEgo píše:S timto hraju act 2 na inferno.
-
- Quill Rat
jo? a jakejch hodne lidi... to by me zajimalo... pokud mas suprgear tak to asi jde. Ja jsem po prvni konfrontaci se zombikama za tristramem hodne rychle a rad ten trapnej stit koupil.Trhanec píše:Já tam nejsem, ale hodně lidí to hraje s two handemmartinnohac píše:ty jedes inferno bez trapnyho shieldu ?Trhanec píše:Jedeš two hand, dualky nebo ''trapnej'' shield?
něják nemůžu sunad butchera.... a to mu jednou zůstalo 358hp ...a jednou 2500
Není ostuda spadnout, ale zůstat ležet !!!
Musíš mít zbraně s lifedrain, pak to jde... Takže samozřejmě kvalitní gear. Důvod proč lidi hrajou barbara se štítem není nic jinýho, než že nemaj prostě gear. Jde spíš o to si vybrat vhodnej gear k tomu jak hraješ.. To moc lidí neumí.
Na butchera nepotřebujete nic kromě určité úrovně DPS. Barbar má mnoho nástrojů jak to zvednout skillama, pokud je špatnej gear. Zkus si dát zerk, shout s runou na DMG, overpower s crit chance, crit/dmg passivky a butcher by neměl být problém.
Ten event neni nijak náročnej, stát u něj, když začne dupat, tak jít k němu bokem. Pokud se chystá na "charge" je spousta času se tomu vyhnout.
Ten event neni nijak náročnej, stát u něj, když začne dupat, tak jít k němu bokem. Pokud se chystá na "charge" je spousta času se tomu vyhnout.
Progress: a3 farming
- Timur Kostižer
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Zítra budu hru mít a dám se do barbara!
Taky jedu s two hand (to je to jediny co jsem koupil na aukci), chybi mi resisty, mam malej armor a malo hp. Casto mi davaj IK, ale stejne se obcas da nephalem valor nastackovat na 5. Pravdam jsem teprv v pulce prvniho aktu, dostavam slusnou cocku, ale farmim, solo.martinnohac píše:jo? a jakejch hodne lidi... to by me zajimalo... pokud mas suprgear tak to asi jde. Ja jsem po prvni konfrontaci se zombikama za tristramem hodne rychle a rad ten trapnej stit koupil.Trhanec píše:Já tam nejsem, ale hodně lidí to hraje s two handemmartinnohac píše:
ty jedes inferno bez trapnyho shieldu ?
- Mmariner
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mmariner#1388
no nic jinyho ti ani nezbyva;)
díky všem za rady, dnes padl inferno butcher na druhy pull i s achivem pod 2 min , díky )
a vůbec překopal jsem build a teď dávám elitky na první pokus v nejhorším umřu s nimi ale dam je paráda a to jsem 2H, ale rozpouštějí se krásně, earth quake, WoB,revenge, ignore pain a jde to ale uvidíme co s tím druhým aktem x/
a vůbec překopal jsem build a teď dávám elitky na první pokus v nejhorším umřu s nimi ale dam je paráda a to jsem 2H, ale rozpouštějí se krásně, earth quake, WoB,revenge, ignore pain a jde to ale uvidíme co s tím druhým aktem x/
Nejvic me vytaci kdyz jsou nejaci championi kitovatelny ale stejne je nemuzete moc kitovat protoze po nejakem case dostanou "lebku" a clus.
Ale mam dotaz ke stitu,je nejaky velky rozdil jake rany budu dostavat kdyz mam stit block amount 1400-1700 nebo 3700-4700?respektive jak se to pocita?
Ale mam dotaz ke stitu,je nejaky velky rozdil jake rany budu dostavat kdyz mam stit block amount 1400-1700 nebo 3700-4700?respektive jak se to pocita?
na stitu mas este block ... to znamena ze ked to blockne tj. asi 16 az 30percent tak sa z dmg odpocita ten amount
Kdyz porovnam barbara a monka, tak monk je chudak proti barbarovi zoufalec co se tyce dmg.
- CzechDanny
- Quill Rat
Ahoj, ohledně těch resistů nutných, pro druhý akt. Používáte pasivku SUPERSTIOTION? Tam je redukce všeho, až na physical dmg o 20%.
600-800 resistů je nutných (počítá se do toho ta pasivka?)
PS: Zkoušel jste někdo toho házecího Barbara v aktu 2 na inferno?
600-800 resistů je nutných (počítá se do toho ta pasivka?)
PS: Zkoušel jste někdo toho házecího Barbara v aktu 2 na inferno?
Ta pasivka se do resistů nepočítá. Je to DMG redukce všeho co není fyzické (physical) poškození.