Inferno barbar
Yes!!! Konečně jsem na inferno solo sundal Butchera Stálo mě to spoustu nervů a asi 50k goldů za opravy ale stálo to za to http://i47.tinypic.com/17s5c1.jpg
Jinak kdyby to někoho zajímalo tak jsem jel čistě nuke pak stuny a čekání na CD, a zase nuke. Při nuke skoro 40k dps + Eartquake a Ancients
Jinak kdyby to někoho zajímalo tak jsem jel čistě nuke pak stuny a čekání na CD, a zase nuke. Při nuke skoro 40k dps + Eartquake a Ancients
Re: Inferno barbar
Zdar, pokud chcete nahrabat nakej equip (na act 2), tak doporucuju v infernu nabrat 3 stacky nephalemu na elitkach v cementárně (hřbitov) a pak jit 9tej quest, tedy po cestě sejmout tu jail kostru a pak hura na butchera. Za ten run je priblizne tak 12-16 rare. Trvá to pod 20 minut.
Progress: a3 farming
Staty: 950 allres, 38% block, 57k hp, 24k dmg
Dostávám na infernu dost mazec klepec .. přemýšlím, jak se vydat dát a co dělat, abych alespon zabil Butchera zatím mám ovšem trable už v kryptě .. .
- rainbowdash
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nxinyourface#2901
Na infernu farměte první akt, pak už dvojku projdete v pohodě . Na wizardy tu nebrečte, stejně mi to už nerfli .
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
Tak po vcerajsich neuspesnych pokusoch sa mi dnes butchera podarilo dat hned na prvy krat
build na butchera som mal tento
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... YZc!ZZbaab
damage 13k
EDIT: peca77 , vidis na tu runu som uplne zabudol
build na butchera som mal tento
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... YZc!ZZbaab
damage 13k
EDIT: peca77 , vidis na tu runu som uplne zabudol
Naposledy upravil(a) lukas1135 dne 25.05.2012, 12:15 hod., celkem upraveno 2 x.
K čemu u Frenzy runa Triumph? Zbytečnost, když je tam jen boss. Sis měl radši dát Maniac, ale hlavně že je butcher dole
Takže mám vyměnit cleave na frenzy ?
Jinak se tak víceméně ztotožňuji.
Ještě bych mohl dát ten wrath of berserker... (místo revenge) ?
A otázka, jakým stylem jste si přpravili gear, abyste s ním ustáli záčátky inferna ? runovali jste akt 4 hell ? padají tam dostatečně dobré věci ? Já mám totiž asi smůlu a padá mi tam kulové
Jinak se tak víceméně ztotožňuji.
Ještě bych mohl dát ten wrath of berserker... (místo revenge) ?
A otázka, jakým stylem jste si přpravili gear, abyste s ním ustáli záčátky inferna ? runovali jste akt 4 hell ? padají tam dostatečně dobré věci ? Já mám totiž asi smůlu a padá mi tam kulové
Bez revenge to nejde, equip jsem farmil na azmodan runech. Frenzy je potreba na bosse a nukovani elitek po jedne.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
http://www.twitch.tv/kungentv tady se muzete nechat inspirovat jede inferno v HC
Tak pánové zaznamenal jsem progress:-) Celkem bez problemu dojdu v actu II až k Belialovi jen některé elitky my dývají fakt zabrat a pak jsou boje dlouhé spousta kitování a mikrování. Je to těžké ale hratelné.
Muj build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... UbV!acZccc
Výbava: Je to bída je to bída kvuli resistum jsem dost objetoval damage takže se snima sice peru déle ale nemusím se bát ikček takže:
800 resisty do všeho s warcryem.
35k hp
8k damage
9k armor s warcryem
31 block chance
20 meele reduce damage
Zkoušel jsem solnout i Beliala je to na dlouho ale pujde to v prvnim pokusu jsem mu ubral asi 2 mega hp ze 6,5 pak jsem udělal chybu a umřel. Trpělivost soustředěnost a zvladnu ho, ničím mě neikčkuje.
Muj build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... UbV!acZccc
Výbava: Je to bída je to bída kvuli resistum jsem dost objetoval damage takže se snima sice peru déle ale nemusím se bát ikček takže:
800 resisty do všeho s warcryem.
35k hp
8k damage
9k armor s warcryem
31 block chance
20 meele reduce damage
Zkoušel jsem solnout i Beliala je to na dlouho ale pujde to v prvnim pokusu jsem mu ubral asi 2 mega hp ze 6,5 pak jsem udělal chybu a umřel. Trpělivost soustředěnost a zvladnu ho, ničím mě neikčkuje.
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Pánové, kde jo podle Vás lepší farmit... cementery I.act inf. nebo 4(3) act na hell ???... já zatím jedu s dualama cementry a padá to v pohodě, ale dál si netroufnu...
Není ostuda spadnout, ale zůstat ležet !!!
Tak hlásím, že Belial padl (solo +-6 pokus) a jinak to vypadá, že v 3 aktu ani těch 600-800 all resist nebude stačit.
Co se farmení týče, už jsem tu psal, že je vcelku snadné farmit ten 9tej quest, který končí butcherem s tim, že první 3 stacky se nahrabou v cementárně. Jestli dáváš v pohodě cementárnu, chtělo by to se stackama pak na nějakého bosse, alespoň na SK.
Co se farmení týče, už jsem tu psal, že je vcelku snadné farmit ten 9tej quest, který končí butcherem s tim, že první 3 stacky se nahrabou v cementárně. Jestli dáváš v pohodě cementárnu, chtělo by to se stackama pak na nějakého bosse, alespoň na SK.
Taky jedu cementárnu, ale na 5 stacku. Ale před Halls of agony ještě zajdu do The Festering Woods, tam jsou 2 jeskyně (2xžlutej) + 3 packy venku.. A tam mi taky zatím padli 3 nej dropy (650 1H Rare sekyra, Rare Amulet: 51vita, 54str, 50all resist, Rare gatě:127 Vita, 42All ressists, 27 psych resist, 2 sokety..)
Wgod:kdyz to tak ctu co ti pada,si narazil na zlatou zilu ne,todle se mi nikdy nestane,kdyz mi neco padne,tak je to totalni s*it ze to ani prodat na ah nejde:(
Na infernu je armor k ničemu? Když tam mají mobové minimální level 61, a teď se dívám, že když najedu v C na armor tak tam je že to redukuje dmg od mobů, kterej mají stejnej lvl Nějaký divný ne
-
- Quill Rat
Asi hloupa otazka ale... ma butcher vetsi sanci dropu lepsich vecich nez skeleton king (5 buffu) ? Premyslim co farmit. Oboji jsem probehl nekolikrat, ale nepoznal jsem rozdil v kvalite dropu.. skeleton je preci jen rychlejsi. Jinak II. akt porad hrozne problemy a to mam rezisty mezi 700-800 (samozrejme vcetne shoutu).
nemyslim si ze maji rozdilnej drop, ono je to tak chytre udelany, že
na pohodove farmeni v 1 aktu potrebujes veci z 2 aktu
---------------------- 2 --------------------- 3 ----
atd
dobrý zpusob jak donutit lidi nakupovat na AH
na pohodove farmeni v 1 aktu potrebujes veci z 2 aktu
---------------------- 2 --------------------- 3 ----
atd
dobrý zpusob jak donutit lidi nakupovat na AH
Ne, jen jsem to prošel už tak 30xMarous píše:Wgod:kdyz to tak ctu co ti pada,si narazil na zlatou zilu ne,todle se mi nikdy nestane,kdyz mi neco padne,tak je to totalni s*it ze to ani prodat na ah nejde:(
martinnohac píše:Asi hloupa otazka ale... ma butcher vetsi sanci dropu lepsich vecich nez skeleton king (5 buffu) ? Premyslim co farmit. Oboji jsem probehl nekolikrat, ale nepoznal jsem rozdil v kvalite dropu.. skeleton je preci jen rychlejsi. Jinak II. akt porad hrozne problemy a to mam rezisty mezi 700-800 (samozrejme vcetne shoutu).
To je nejaky divny abys mel problem kdyz mas tolik resil.barbar co dal i Diablo na inferno ma resil kolem 800,videl sem nejaka videa a act2 daval s prstem v nose
EDIT: tady je video barbara co dava na inferno diabla.Ma skoro 1000 all resist a stejne ho ohen/jed/led zabiji skoro instantne a proti championum se moc nechyta,tak jako co to ma bejt.Doufam ze todle nejak Blizz osefuje.
http://www.youtube.com/watch?v=Ak6mhFXmDSc&feature=plcp
Tak jsem včera dolezl k Bellialovi s 5xneph buff, heh jen že s mým eq je docela nemožný ho zabít(na 5 pokusu se tak 2x dotanu do 3. fáze..), nejhorší jsou ti addi, jakmile je jich tak 5+ a revenge neprocne před vypršením cd jsem mrtvej.
S War Cry mam 400 resisty, 678 psych resist, 9k armor, 32k hp..
S War Cry mam 400 resisty, 678 psych resist, 9k armor, 32k hp..