S tím nemůžu než souhlasit ... barbar byla v D2 snad moje nejmíň oblíbená postava a když ohlásili, že se jako jediná o5 oběví v D3 byl jsem pěkně naštvanej, protože jsem chtěl svýho nekromancera a ne nějakýho barbara. Moje jasná volba teda padla na WD. Když jsem však viděl video z bety kde barbar kosí své nepřátele pomocí Leapu a metá je na všechny strany až jsem měl někdy pocit, že mi každou chvíli vyletí z monitoru, nabyl jsem dojmu, že tenhle novej barbar je zuřivější a umí udělat minimalně stejnej masakr jak jeho starší parťák, jenže teď zabíjí jaksi sofistikovaněji a pro mě jednosznačně zábavněji. Mojí volbou no. 1 stále zůstává WD ale tentokrát si barbara mile rád zkusím a to hned jako druhou postavu.Grammator píše:na to jak sem barba v d2 neměl rád tak v D3 se mi líbí, je takovej správně nas*anej
Barbarian - obecná diskuze
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Barbarian D3
Prave teraz hravam za barbara, whilwind a strasne sa mi paci. Ako bezi s obojrucnym kladivom, a celkove jeho vystupovanie je atraktivne. Proste vyzera tak ako by mal spravny barbar vyzerat.
Aby to nebol off topic, dodam, ze barb z D3 je este lepsi, ale predsa len ten beh a pohyby uz nie su take ako v D2.
Aby to nebol off topic, dodam, ze barb z D3 je este lepsi, ale predsa len ten beh a pohyby uz nie su take ako v D2.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- mes
- Fallen Shaman
- BattleTag:mes #2193
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barbarian D3
Chtel bych znat vas nazor na Barbara v HC, resp jeho zamereni na build. Date se cestou spise vice defenzivy na ukor dmg + mec a stit - tank Conquedor a nebo zkusite zariskovat a postavite rekneme takoveho Jugernauta s dual wield nebo s obouruckou? Pocitam, ze obrane pasivky budou mit oba. Pokud zvolite jednu moznost, rad bych abyste napsali proc. Pokud linknete decentne (zadne romany prosim) okomentovany skill build bude to jedine dobre.
Zajima me jestli se da najit optimalni balanc tank/dps. Vic hlav vic vi.
Zajima me jestli se da najit optimalni balanc tank/dps. Vic hlav vic vi.
Čas je propast hluboká jak tisíce nocí , která do mě pohlíží marností každným dnem...a staletí plynou.
HC Inferno Diablo down
HC Inferno Diablo down
Re: Barbarian - obecná diskuze
Téma přejmenováno na >> Barbarian - obecná diskuze
diskuze o buildech, skillech, aplikacích run směřujte zde
diskuze o buildech, skillech, aplikacích run směřujte zde
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Imo to je celé kravina. Chápu, že hraní s calculatorem je občas sranda a daj se tam kouzlit "hezké" buildy ale nikdo tady z vás neví, jak nakonec budou všechny skilly fungovat. Přijde mi tohle stavění buildů a hodnocení uplně k ničemu... a nebo to prostě jen nechápu.
To je jak "hele, jak vám chutná to nové kafe, které nikdo neochutnal? má to 150%gramů kofeinu, je to 90% arabica a těch 10% je nějakej mix"
..."jojo to je super, ale spíš bych si to osladil, jinak ti to nebude chutnat a ještě bych do toho mrsknul smetanu pro jistotu"
To je jak "hele, jak vám chutná to nové kafe, které nikdo neochutnal? má to 150%gramů kofeinu, je to 90% arabica a těch 10% je nějakej mix"
..."jojo to je super, ale spíš bych si to osladil, jinak ti to nebude chutnat a ještě bych do toho mrsknul smetanu pro jistotu"
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Já osobně to taky moc nechápu, tématiku buildů máme v jednání, uvidíme, co s tím bude dál
Myslí si někdo z Vás, že barbar bude schopný chodit samostatně inferno? Ze zkušeností z D2 i všech podobných her jasně vychází, že na MF a grindění čehokoliv se prostě vždycky jeli range dmg classy...
Otázkou zůstává, jestli právě na pravidelné chození inferna nebude barbar nutný (pokřiky + něco na způsob tankování a CC).
Otázkou zůstává, jestli právě na pravidelné chození inferna nebude barbar nutný (pokřiky + něco na způsob tankování a CC).
- mes
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Barbar i Monk maji pasivni 30% redukci dmg. To by ti melo teoreticky dovolit vice ofenzivnich abilit na ukor defenzivnich. Kazdopadne si myslim, ze inferno bude takovy maso, ze do kose s obranymi abilitami budes muset sahnout.
Čas je propast hluboká jak tisíce nocí , která do mě pohlíží marností každným dnem...a staletí plynou.
HC Inferno Diablo down
HC Inferno Diablo down
Upřímě řečeno dovedu si představit kombinaci barb+2xWD+wizzard s tím, že barb tam bude čistě jen na řvaní pro summony a CC davu.. Ale jsem si skoro jistej, že na infernu (pokud to bude mít trochu smysl) tak bude samostatně skoro nepoužitelnej. Protože buď hned chcípne, nebo nechcípne, ale nebude schopen skoro nic zabít..
Pokud bude chtít chodit inferno bude to muset být opravdu hodně zaměřené na surv včetně skilů a použitých run a kdo ví, jestli ne i socketů. To by musel neph. valor sakramentsky fungovat, aby se to vyvážilo...
Pokud bude chtít chodit inferno bude to muset být opravdu hodně zaměřené na surv včetně skilů a použitých run a kdo ví, jestli ne i socketů. To by musel neph. valor sakramentsky fungovat, aby se to vyvážilo...
Celkove zatim debatovat o tom zda vubec existuje moznost za jakoukoliv postavu nejen za Barbara ze projde Inferno je tezko odpoveditelna. Osobne si myslim ze problem bude uz v Hellu natoz tak v Infernu.
Odesláno z mého Samsung Galaxy S II pomocí Tapatalk.
Odesláno z mého Samsung Galaxy S II pomocí Tapatalk.
- mes
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Cim vic STR tim vic dmg a Armoru, kter redukuje vse, takze v tom bych nevidel problem. Pripadny gear na VIT a s pasivkou Nerves of Steel mas brutalniho tanka, ktery ma navic x skillu na life leech, no problemo.
HC Inferno Diablo down
HC Inferno Diablo down
@fear.s .. ani na infernu to nebudou mit ranged classy nikterak jednoduche a monk s barbarem budou mit v nekterych situacich i vyhodu (monstra s affixy, ktere jsou jiz zname - teleport, vortex, waller, jailer, entagler). Ranged classy budou potrebovat rovnez defensivni skilly. Protoze co udela wiz s mega dmg a teleportem s 16s cd, kdyz narazi na smecku elitnich mobu s affixy jako teleport/fast + vortex/waller/entagler/jailer + 2 dalsi. Nez se mu otoci CD na teleportu je mrtvy. Takze bude potrebovat treba jeste novu nebo diamond skin a nejake defensivni pasivni taky (treba +20% dmg redukce vs meele). Monk s barbarem maji krome klasickych defensivnich pasivnich skillu jeste treba pacifism a juggernaut (dmg redukce / heal kdyz jsou pod efektem CC), coz bude vyuzitelne i proti tem silenym kombinacim affixu monster a ne jenom v PVP.
EDIT: a jak pise hellercz .. rovnez ocekavam jiz na hell silenou obtiznost. D3 predstavi system daleko narocnejsi dynamiku boje nez na co byli lidi zvykli v D2 (viz ty affixy), coz vyusti v nesrovnatelne vyssi obtiznost. Vsechny ty CC a utility u postav tam nejsou kvuli PVP, jak si nekteri jedinci mysli.
EDIT: a jak pise hellercz .. rovnez ocekavam jiz na hell silenou obtiznost. D3 predstavi system daleko narocnejsi dynamiku boje nez na co byli lidi zvykli v D2 (viz ty affixy), coz vyusti v nesrovnatelne vyssi obtiznost. Vsechny ty CC a utility u postav tam nejsou kvuli PVP, jak si nekteri jedinci mysli.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 27.03.2012, 13:01 hod., celkem upraveno 2 x.
No kazdopadne Blizzard chce udelat inferno tak aby se dalo solovat. Ale pochybuju ze ho udelaji tak aby ho mohl solovat jen wizard napriklad. Mozna ze nejaka classa bude mit vyhody nad jinou, ale pochybuju ze by byla az tak nevyvazena. Spis myslim ze kazda classa bude mit svoje vyhody v urcitych situacich tak uvidime jak to dopadne :-)
No právě, ono celkově vybalancovat postavy, aby se furt neštěkalo, že ten je OP, ten je zase slabej ... jim dává beztak dost zabrat a balancují to neustále
Snad to nakonec vše dopadne dobře.
Já s Barbarem, ač nebude HC, budu mít celkově respekt už od HELLu ... Inferno si stále neumím ani představit, co to bude za masakr .)
Snad to nakonec vše dopadne dobře.
Já s Barbarem, ač nebude HC, budu mít celkově respekt už od HELLu ... Inferno si stále neumím ani představit, co to bude za masakr .)
@scream .. ocekavam, ze inferno pujde solovat. To ale bude vyzadovat:
- univerzalni build s utilitou a maxovanou dmg v ramci moznosti,
- gear v navaznosti na build pro zvyseni efektivity buildu (spravny mix mezi zivotaschopnosti a dmg, podpora abilit),
- skill (rychle posouzeni kazde situace a efektivni rozhodnuti v navaznosti na pohyb, vyuzivani cd, maximalizace dmg - focus 1 target, AoE).
- univerzalni build s utilitou a maxovanou dmg v ramci moznosti,
- gear v navaznosti na build pro zvyseni efektivity buildu (spravny mix mezi zivotaschopnosti a dmg, podpora abilit),
- skill (rychle posouzeni kazde situace a efektivni rozhodnuti v navaznosti na pohyb, vyuzivani cd, maximalizace dmg - focus 1 target, AoE).
No pokud půjde inferno jakkoliv průměrně sólovat bude to "zklamání"... Někdo tady na foru napsal takovou zajímavou myšlenku, že na to - aby se hráči podívali jak hra vypadá je obtížnost normal a s tím bych souhlasil. Upřímě řečeno pokud opravdu budou chtít něčím dalším podpořit tu svoji slavnou aukci tak itemy z inferna jsou na toto jako dělané.... Takže tajně doufám, že inferno půjde sólovat tak max do poloviny a pak už jedině čistý coop. Ale to bych asi od blizzu očekával příliš vzhledem k tomu, že to budou hrát i děti, který musej mít všecko hned a ideálně zadarmo viz WOTLK ve wowku...
I kdyby to bylo na 100% vybalancované (což nebude), tak budou desetitisíce lidí, kteří budou nadávat, že to či ono je OP.HELLERcz píše:No právě, ono celkově vybalancovat postavy, aby se furt neštěkalo, že ten je OP, ten je zase slabej ... jim dává beztak dost zabrat a balancují to neustále
fear.s: Nevím co má společnýho to, jestli to půjde dohrát solo, s dětma... Předchozí díly Diabla taky nebyly moc o co-op (mohls to dohrát sám, stejně jako v partě). Na 100% to půjde dohrát i solo. Asi nechápeš, že když budeš hrát v partě, tak budou nepřátelé těžší (víc HP, DMG apod.), takže to, že to půjde dohrát solo neznamená, že v partě to bude lehký.
Nechtěl bys z toho udělat rovnou WoWko?
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Každej char si to bude moct vysólovat. Ale záleží, v jakém čase, s jakým skillem a úsilím.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Wowko z toho udělat nechci, ale bylo by celkem fajn mít jednu obtížnost pro lidi, kteří umí víc než jen klikat na myšku... Víc HP nebo DMG nezaručuje, že má ta hra určitou obtížnost... Neříkám, že dohrát inferno má 5-10% max populace. Ale řekněme, že na cca 40% by se to mohlo zastavit. Je fajn mít achievmenty, které splní jen malá část hráčů, ale ta hra by měla být výzvou aspoň trochu. V momentě, kdy ji dohraje 90% hráčů to za velkou výzvu nepovažuju..
IMO by to mělo být tak, že by hra solo a v partě měla být +- stejně obtížná. To, že by to nemělo být tak, aby to na Inferno dohrál každej jouda, s tím s tebou souhlasím. Ale nechápu, proč by to nemělo jít dohrát solo...fear.s píše: Takže tajně doufám, že inferno půjde sólovat tak max do poloviny a pak už jedině čistý coop.