MS v hokeji 2012
Téma na MS v hokeji 2012. Pište názory, tipy na výsledky zápasů, prostě všechno co vás napadne k tomuto tématu.
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
Re: MS v hokeji 2012
Právě koukám jak jsou Italové marní. Až je mi jich líto..
To víš, Taliáni byly vždycky na posledních místech, jsem to jiný ani nečekal. Frantíci dneska taky nedopadli slavně.Helljovany píše:Právě koukám jak jsou Italové marní. Až je mi jich líto..
Jsem ale zvědavej jak dopadneme dneska proti Dánsku. Doufám, že vyhrajem alepoň o dva góly. Ale nebude to asi lehkej zápas, Dánsko se za poslední dva roky hodně zlepšilo.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
A co si myslíte o zápase Kanada x Slovensko? Ja si myslím, že to bude hodně vyrovnaný, ale že to Kanada zvládne. I podle sázkových kurzů jsou obrovští favorité.
No fandím samozřejmě Slovensku, ale Kanada bude hodně těžkej soupeř. Slovensko to musí udržet na kontakním gólu, když ale dostanou hned ze začátku jednen-dva rychlí góly, tak zbytek zápasu asi bude pro kanadu lehká záležitost. Kanada jak se rozjede, tak už jí pak těžko dohánět.kulisekcz píše:A co si myslíte o zápase Kanada x Slovensko? Ja si myslím, že to bude hodně vyrovnaný, ale že to Kanada zvládne. I podle sázkových kurzů jsou obrovští favorité.
Já si myslím, že Slováci by mohli i vyhrát. Koukněte se na to obrovský hřiště, na který si budou pár zápasů zvykat...
Pravda, je to první ostrej zápas pro Kanadu a ta je zvyklá na menší rozměry hřiště. No Slováci maj rozhodně šanci překvapit. Kdyby Kanada prohrála první zápas, tak by jí to mohlo pěkně srazit morálku.Helljovany píše:Já si myslím, že Slováci by mohli i vyhrát. Koukněte se na to obrovský hřiště, na který si budou pár zápasů zvykat...
Jinak by mě zajímalo jestli A.Jey bude fandit kanadě nebo našim . Na konci posledního SEOCU byl na fotce v kanadském dresu....
Kanada neměla nikdy se zápasy ve skupině moc problémy. Myslím, že to budou mít Slováci hodně těžký.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Už zase? Zase budou plné hospody fanatiků... minule jsem byl ve velice solidní restauraci na večeři a zrovna se hrálo mistrovství(o čemž jsem nevěděl). Najednou se začali štosovat lidi, zapla se televize, na plné kule a celá restaurace řvala na góly. Zase nebude s nikým řeč.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
oh yes... sem jeden z křikounů
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
jaka je sestava naseho tymu?? ja jsem na to uplne zapomel
Achievements: 7400 (92%)
Tady se mrkni na soupisku http://hokej.cz/index.php?lng=CZ&webid=504&view=DeathHero píše:jaka je sestava naseho tymu?? ja jsem na to uplne zapomel
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já budu jako každej rok fandit Suomi.
Začátek je pro každej tým hodně těžkej. Nejvíc jsem zvědavej zítra na Rusy. Ti umí zahrát dvojím způsobem. Buď soupeře totálně rozstřílí a nebo jsou schopni prohrát s kýmkoliv.
Začátek je pro každej tým hodně těžkej. Nejvíc jsem zvědavej zítra na Rusy. Ti umí zahrát dvojím způsobem. Buď soupeře totálně rozstřílí a nebo jsou schopni prohrát s kýmkoliv.
Taky docela fandím Suomi, celkově těm severským státům (pokud nehrajou s našima). Pořadí bych chtěl :Dark_Deamon píše:Já budu jako každej rok fandit Suomi.
Zlatá: Česko
Stříbrná: Slovensko
Bronz: Finsko
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
DeadMeat: Já už několik let fandím Finům ať už hrajou proti komukoliv. A moje pořadí....? Zlato pro Finsko a zbytek mi je ukradenej Jen to vidím krapet bledě, protože se v historii ještě žádné pořadatelské zemi nepodařilo uhrát první flek. Bylo by fajn, kdyby tomu bylo poprvé jinak
-
- Quill Rat
- BattleTag:Ward3x#2926
poradatelske zeme uz vyhrali, v roce 1985 jsme to byli my jakozto cssr a o rok pozdeji to bylo sssrDark_Deamon píše:DeadMeat: Jen to vidím krapet bledě, protože se v historii ještě žádné pořadatelské zemi nepodařilo uhrát první flek. Bylo by fajn, kdyby tomu bylo poprvé jinak
Dark_Deamon píše:DeadMeat: Já už několik let fandím Finům ať už hrajou proti komukoliv. A moje pořadí....? Zlato pro Finsko a zbytek mi je ukradenej Jen to vidím krapet bledě, protože se v historii ještě žádné pořadatelské zemi nepodařilo uhrát první flek. Bylo by fajn, kdyby tomu bylo poprvé jinak
Tak to je docela rare . Jestli se s Finskem dostanem do finále a bude se to zase promítat na Václaváku, tak tam přijeď ve finskym dresu a hlásej Suomi! Suomi! Suomi! Tak tě hned poznam .... i když nejsem z Prahy (Btw: jsem z plesnivého Mostu ), tak bych se chtěl tenhle rok na ten Václavák podívat....teda za předpokladu, že se do toho finále dostanem.
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
To je skor syndrom poslednej dekady, ze sa domacim tymom na MS nedari. Predtym to tak nebolo.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"