BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Jinak ještě bych rád doplnil jak vznikl tento build.
Hrál jsem až do lvl 60 cca 8 paragon lvl čiště WT build s DW a 300 spearem, ale jaksi při jednom runu mi jeden člověk napsal, že ať se vyprdnu na nějaký tahání mobů a začnu konečně dělat dmg. Tak jsem zkoumal co udělat abych mohl házet a dával i obrovský dmg. Vyhodil jsem sprint a nahradil ho Seismic slamem (strenght from the earth) a vyhodil jsem ignore pain s tím, že mi více pomůže když zamrznu WOTB. Seismic slam to kosí brutálně, pokud jde o kvanta mobů, ale na boj v partě je to vcelku naprd, když dáváte knockback, ale je zas zábava dát seismic slam, harpunu, seismic slam, harpunu, atd.... jen moby vozíte na vlnách . Tím, že SS dával hezký dmg, ale knockbackoval, změnil jsem jej na HoTa s masivní runou smash. V boji proti více potvorám jsem začal hojně využívat harpunu a to tím stylem, že je stáhnu k sobě a ty co přežijí dostanou HoTou. Tenhle styl hraji od cca paragonu lvl 12 a už to měnit nebudu .
Ps. Dříve jsem ještě používal v Weapon Throw runu ricochet, ale pokud jdete na single target, tak je lepší runa Mighty Throw, která má 100% proc, kdežto ricochet pouze 33%.
Hrál jsem až do lvl 60 cca 8 paragon lvl čiště WT build s DW a 300 spearem, ale jaksi při jednom runu mi jeden člověk napsal, že ať se vyprdnu na nějaký tahání mobů a začnu konečně dělat dmg. Tak jsem zkoumal co udělat abych mohl házet a dával i obrovský dmg. Vyhodil jsem sprint a nahradil ho Seismic slamem (strenght from the earth) a vyhodil jsem ignore pain s tím, že mi více pomůže když zamrznu WOTB. Seismic slam to kosí brutálně, pokud jde o kvanta mobů, ale na boj v partě je to vcelku naprd, když dáváte knockback, ale je zas zábava dát seismic slam, harpunu, seismic slam, harpunu, atd.... jen moby vozíte na vlnách . Tím, že SS dával hezký dmg, ale knockbackoval, změnil jsem jej na HoTa s masivní runou smash. V boji proti více potvorám jsem začal hojně využívat harpunu a to tím stylem, že je stáhnu k sobě a ty co přežijí dostanou HoTou. Tenhle styl hraji od cca paragonu lvl 12 a už to měnit nebudu .
Ps. Dříve jsem ještě používal v Weapon Throw runu ricochet, ale pokud jdete na single target, tak je lepší runa Mighty Throw, která má 100% proc, kdežto ricochet pouze 33%.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 11.07.2013, 09:11 hod., celkem upraveno 1 x.
- Frozen
- The Butcher
Re: BARDROP - The NoAH Barbarian
@Lemurman: Já mám kopí s dírou a 49% WT a 50% Spear dmg a není lepší nežli skorn. Teda rozhodně ne v mém případě, protože na jednoruční zbraň do mainhandu, která má +1300 dmg CD a díru + LS nemám
Pánové, jestli byste měli zájem, mohl bych vaše odkazy na figury umístit za Bardropovu Obřadní zbroj, aby jste to nemuseli lovit ve vláknu (vím, že Wulf je na straně 2, protože byl první, ale i to za chvíli nebudu vědět). Takže pokud byste chtěli, máme tu WulF a Frozen odkaz jako základ. Pokud by se další chtěli pochlubit svejma NoAH výtvorama, mohl bych tam přidávat další a další pro rychlou orientaci..Mám na mysli formát:
Barbar/ Frozen WT/ WulFgaR77/ ...odkaz...
a řadit to po classech..
Barbar/ Frozen WT/ WulFgaR77/ ...odkaz...
a řadit to po classech..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
já taky na tu zbraň nemám, ale ty používáš jako hlavní skilly HoTu a harpunu, já používám WT (ricochet) a vyhovuje mi to
Souhlas - Ricochet není runa určená primárně na dmg, ale právě na "plošný slow" tj. kdy WT hrajete od těla. Frozen hraje ale dmg dealera a to je uplně jiná liga... možná uplně jinej sport
Frozen: jojo, cesty herní nirvany jsou klikaté ...i já jsem ke svému N1 buildu dospíval velmi dlouho ..
- Frozen
- The Butcher
@DrSma: Já nehraji noAh, jen čtu tento topic a koukal jsem, že hraješ Hotu, tak jsem napsal zda-li nechceš zkusit build co mám :-). Hraji HC a vzhledem k tomu, že to hraji s kámošema z RL a už máme několikátý postavy, resp. jsme všichni pracující, tak by jsme se bez aukce nikam nedostali.
DrSma: díky za nabídku, ale myslím, že primárně je tohle vlákno určené BARDROPovi a mělo by to tak navždy zůstat. To, že tady chytrákuju nějaký svoje moudra o WT je vlastně brutální off-topic (i když jsi se na to ptal) Až budu ale uplnej egomaniac, tak o tom založím samostatné vlákno Nebo napíšu na hlavní stránku, abych si počet jakej jsem idiot
Frozen: taky jsem pracující (to je paradox, jak se to někdy nehodí )...
Aha, myslel jsem, že jsi NoAH. Tím se nic nemění, jen tě tím pádem nemůžu umístit na vývěsku. (holý buildy bez postav tam dávat nebudu, to je na prd) To by v tom byl zmatek..
Aha, myslel jsem, že jsi NoAH. Tím se nic nemění, jen tě tím pádem nemůžu umístit na vývěsku. (holý buildy bez postav tam dávat nebudu, to je na prd) To by v tom byl zmatek..
- Frozen
- The Butcher
To ani nedělej, jak píše wulf, tento topic je o Bardropovi. Já až udělám PL 80+ (pokud neumřu ) tak o tom napíši článek , zatím se vyžívám ve svém tématu v hardcore http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=9009
WulF: jsem egomaniak EDIT: Ale na hlavní stránku nenapíšu, nejsem idiot ..
a já myslel, že by se to jen mohlo líbit ..
Moc si nemysli, měl bys dole jen jeden řádeček
(jde o to, že tohle vlákno klidně může nenásilně začít fungovat na zkoušku jako taková pokusná NoAH sekce, prtože ho pak přejmenovat a přemístit není žádnej problém...) NoAH sekce by už asi smysl měla, máme 24 lidí, kteří by to uvítali, takže většina by se nejspíš i účastnila. Kdyby se v sekci setkávalo +/- 20 lidí, už je to celkem parta, aby tam mohlo bejt docela živo...Ale nebudu nic uspěchávat...(stopy ale mám, podívej se, za cca 30 dní je tu skoro 2 000 shlédnutí, z toho většina za poslední dva týdny..)
Ale OK, zatím ti ten řádeček teda nepůjčím ..pokud se lidi ozvou, připomenu to později..
EDIT: Frozen, tak jseš taky egomaniak ..EDIT2..myslím, že už jsem to tvoje vlákno dřív četl ..
a já myslel, že by se to jen mohlo líbit ..
Moc si nemysli, měl bys dole jen jeden řádeček
(jde o to, že tohle vlákno klidně může nenásilně začít fungovat na zkoušku jako taková pokusná NoAH sekce, prtože ho pak přejmenovat a přemístit není žádnej problém...) NoAH sekce by už asi smysl měla, máme 24 lidí, kteří by to uvítali, takže většina by se nejspíš i účastnila. Kdyby se v sekci setkávalo +/- 20 lidí, už je to celkem parta, aby tam mohlo bejt docela živo...Ale nebudu nic uspěchávat...(stopy ale mám, podívej se, za cca 30 dní je tu skoro 2 000 shlédnutí, z toho většina za poslední dva týdny..)
Ale OK, zatím ti ten řádeček teda nepůjčím ..pokud se lidi ozvou, připomenu to později..
EDIT: Frozen, tak jseš taky egomaniak ..EDIT2..myslím, že už jsem to tvoje vlákno dřív četl ..
OK, včerejšek jsme probrali, takže je zas čistej stůl (dneska se cca na tři hoďky dostanu na D3, takže uvidíme, co nachystá dnešek )
Na chvilku jsem zapochyboval jestli nejsi moje žena Jak ses toho slova hned chytil
Všechny postavy v tomto příběhu jsou smýšlené a jaká-koliv podobnost se skutečností je náhodná či neúmyslná
Byla to myšleno jako hyperbola čili nadsázka ...
Všechny postavy v tomto příběhu jsou smýšlené a jaká-koliv podobnost se skutečností je náhodná či neúmyslná
Byla to myšleno jako hyperbola čili nadsázka ...
WulF:...však jsem to hned hyperbolicky vzkázal i Frozenovi
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me strasne bavi ta vase vymena nazoru.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Kuki nás jemně upozornil, že jsme to nakonec na ty idioty dotáhli už teď :-D
kuki: no, však už ty moje "volnější" vlákna znáš, ne? ..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 11.07.2013, 10:21 hod., celkem upraveno 1 x.
- Frozen
- The Butcher
Jo tak mě hlavně ten příběh drží v rozvážnosti a opatrnosti, takže vlastně při životě :-D. Už jsem i málem párkrát umřel a vždy jsem nakonec něco vymyslel, abych přežil. U jiných charakterů to dopadlo spíše tak, že jsem už minimálně tři vteřiny věděl, že umřu a jen jsem koukal na obrazovku.
Frozen: no, a já mám ten příběh jako výhřez duševní kompenzace osobnostního nedostatku seberealizace, silně podporovanou potlačováním intelektu v zaměstnání, s cílem se z toho s*at (kuki, ne, že to smažeš, "hlavně se z toho s*at" je lékařský termín, slibuju, že už ho nepoužiju, ale v tomto jediném případě to bylo nezbytné.. )
EDIT: hej, tak já to tady vysvětluju a mě někdo zdeformoval s*at!..ja se z toho pose*u...
EDIT: hej, tak já to tady vysvětluju a mě někdo zdeformoval s*at!..ja se z toho pose*u...
Naposledy upravil(a) DrSma dne 11.07.2013, 10:33 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"