KECÁRNA

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167
Re: KECÁRNA

Příspěvek od Fru-fru » 26.11.2013, 11:57 hod.

Dobře ty! Já chci taky!:shock:

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 26.11.2013, 16:08 hod.

dawemorraless píše:A kdy budou Lemure návrhy? Už sem něco hod :wave: btw stále trvám na tom aby mohl do grupy kdokoli i hráči AH kerá v Ros stejně nebude takže jakýkoli název noah selffound dopředu odmítám stejně pak nebude mít smysl
takhle, to by s toho pak vznikl seznam lidí, kteří hrajou bez AH a to tu už je
pokud ale z toho chcete udělat to co říká dawe, tak klidně, ale asi to bude muset dělat někdo jinej, páč nemám žádnou představu jak by to mělo vypadat
Obrázek

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 26.11.2013, 16:12 hod.

Lemur: daj sem tie navrhy co ti poslali vsetci a nech sa o to vedie diskusia ze ktre s toho sa k Vam viac hodi, lebo uz tych navrhov uz nebudes mat viac podla mna, ved keby ti chceli dat neakyten navrh tak by uz napisali
Obrázek

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 26.11.2013, 18:40 hod.

Asi tak jak říká Jojo, dej to sem, pojdme to řešit. Kdo se bude účastnit a jevit zájem, tak hned získáš první seznam zájemců a dále se uvidí...jinak se tu budeme přít o ničem;)
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 27.11.2013, 09:10 hod.

tak včera to zas bylo dobrý :OXO 2xDC u elitek a 3tí finální výpadek na 2 hocky :OXO :OXO :OXO

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 27.11.2013, 10:13 hod.

Včera to bylo úplně super... Nemluvě o dvou paragonech a mempu, co mi padlo pro monka. Už si ho vyzbrojuju, aby to příště bylo kompletní monkobraní a nekazil jsem to pak Dawemu, Koprovi a Sonnimu svojí doktorkou.

To DC bylo pořádný Wulfe, najednou blik a už jsme tě neviděli, to byl výpadek poskytovatele?
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 27.11.2013, 10:16 hod.

už se 3 monkama to byl nářez a 4? to bude masakr totální, bezky si vybav a vrhneme se nato
Obrázek Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 27.11.2013, 11:39 hod.

Přesně tak KryOne ... UPC mívá "mikrovýpadky" - to byly ty první dvě DC. Pak je někdo seřve a udělaj šup a je to celý v kytkách :OXO buz** zas*****

Takže jsem si zase nezahrál - 1 run :(

BTW: veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkej gratz k Mempu

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 27.11.2013, 14:57 hod.

KryOn: tobě padlo Mempo? :shock: tak to gratz

chtěli ste, aby sem sem napsal seznam návrhů na název skupiny, tady je:

Poetarum (trans: básnici)
Warriors of Sanctuary
Paka z party
Gardale - zkratka z WulFgaR, dawemorraless a Lemurman
Core
NOAHaři nebo NouAHaři, NouOhaři
Unstoppables
Náhrobní kámen
Tyriel's Might
Kecky
TSFD (Two steps from the death)
Proksime morto (trans : nedaleko smrti)
Immortals
První (pátá?) cenová skupina

chtěl bych poděkovat všem, co něčím přispěli a taky říct, že sem nic nezatajil (a pokud ano tak neúmyslně, autorovi se omlouvám a prosím, aby se ozval, ať to tam můžu dopsat)
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 27.11.2013, 15:40 hod.

:green:
ještě nevim, co si vybrat ... u některých bych chtěl znát jméno přispěvatele :lol: ... a překvapilo mě, že nikdo nenapsal, že jsme prostě č****i :green:

jinak zktratka z našich jmen je "le-da vůl" >:D

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 27.11.2013, 15:43 hod.

leda vůl, to si zabil :green:
jinak napiš ty příspěvky, ke kterejm chceš vědět autora a pokud oni budou chtít tak ti to napíšou ;)
Obrázek

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 27.11.2013, 17:00 hod.

KryOn: Mempo mi nikdy nepadlo. Za cca 1600h :!: ...Já už se ho za těch pár měsíců asi nedočkám. Jednoznačně veliká gratule :!: :!:

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 27.11.2013, 17:10 hod.

Mne sa paci to Gardale lenze potom by sa mohly urazit ostatny co budu s vami hrat :) ale co ja viem tie nazvy niesu bohvie co :) asi ten moj je TOP :green:
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 27.11.2013, 19:08 hod.

A co The Nephalem´s? Lemure nebyl by to seznam každej by si tam plesknul nějaký info o sobě o buildech a já nevím co všecko :green: jde mi o to aby tam prstě bylo 1 pravidlo a to chut hrát a mohl se přidat kdokoli kdo to chce mydlit v partě na HC prostě klan lidí co hrajou D3 a nějak sou sehraní poplkaj nováčkum pomůžou a hlavně je to baví >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fru-fru
The Butcher

Příspěvek od Fru-fru » 27.11.2013, 23:05 hod.

No něco vyberte, něco založte a uvidíme. Ja jsem pro Proksimo morte (vůbec to není od mě;) )
Obrázek

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 28.11.2013, 10:19 hod.

Zdar, chtěl jsem se zeptat, co byste řekli, kdybych na NOAH používal Hellfire ring z minula. Je samozřejmě vybojovaný, ale měl jsem v té době na sobě věci z aukce, když jsme lítali ubery s nitěma. Myslíte, že se to příčí s přesvědčením NOAH a měl bych udělat ring v tomhle gearu? A pokud ano, nevypravíme se za lovením klíčů a mašin? Třebas takový opatrný mp3-mp4 :o)? A s tím souvisí i věc, zda by se počítala postava do NOAH i z předchozích vlastních dropů, abych si dovybavil alternujícího monka.

A ke jménu skupiny: mě se líbí od našeho latináře, zřejmě Fru-Frua, Poetarum. Mohli bychom k sobě každý složit nějakou hezkou básničku a pak se prezentovat někde na besídce. Nejlepší z nás v přednesu a verši dostane za odměnu nějakou hodnotnou cenu, třebas lízátko… U nití jsem skládal úvodník, tak kdyby byl zájem, můžu pro naši 5. cenovou skupinu NOAHařů taky něco vyzvracet.

Zdar a sílu

P.S. úvodník nití…

Diablovi jsme už dávno vypíchli oko jeho šutrem,
od normalu po inferno známí jsme tím skutkem.
Na hácéčkovém módu se Čtyři niti v řiti jmenujeme,
nenecháváme se ve štychu a vše vůkol moštujeme.

První armorem i v křiku barbar DarkTref tankuje
KryOn mu se svou mončicí vpředu sekunduje
třetí vyšívá doktor Heller s ostrou manajumou,
jištěni všichni jsme čtvrtým wizzem Yondashimou.

Nejsme tu ale sami niti, to by nebyl ten správný odvaz,
je nás tu spousty kamarádi, celý československý provaz.
Stále se těšme společnému boji za ryku našich hlasů,
nechť se nám vyhne DC, nejhorší uber všech časů.
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 28.11.2013, 11:14 hod.

Důležitý je, že pravidla si nastavuješ TY sám. Pokud tvýmu přesvědčení HF ring neodporuje, klidně s ním hraj ;) Stejně tak si pořeš v hlavě jestli stavět postavu z dropů původních AH charů. Já s tebou budu hrát tak i tak ;) Teda až do momentu, kdy se tvoje první ohnivá koule odrazí od derviše do mě :green: (nadsázka).

Jinak "opatrný mp3-4" s těma mejma papírákama mě pobavilo :green: :green: Pokud bych o tom uvažoval, tak chci barbara impunity, ignore, inspiring a já to nebudu :green:
Na to je důležitý mít plán: http://www.youtube.com/watch?v=GmydknxWBEY :green:

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 28.11.2013, 11:44 hod.

HF ring ti nic neudělá, to ublíží maximálně při expení postavu s nízkým lvl, v oblečení z inferna jsme "imunní"... Ale ještě to samo zvážím, pocitově bych z minulosti asi oblíkat nic neměl, je to na hraně... Ale když bude chybět tank (což se v naší grupě nestane, protože každý máte alternátora), tak toho svého z dropů složeného vezmu, vždyť co, když nejde o život (to na HC nikdy :o), tak jde o...
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 28.11.2013, 12:13 hod.

Samo že neudělá ;) píšu - "nadsázka" ... ve vztahu k tomu videu - KOCOUR: Já bych těžko snášel představu, že by mě upálili. Plameny a růžová ? Ne, to bych radši umřel ;)

Jinak je spíš otázka, proč používat HF ring ? RoS stejně vyjde až kdoví kdy, tak kam se hnát ? Pár expů sem, pár expů tam. Ubery bych zkusil jen pro tu legraci ... což mi připomíná, že ale stejně ještě nemám plánek :green: Takže farma Actu 4 nás ještě čeká.

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 28.11.2013, 12:27 hod.

Jooo, v actu 4 jsem tehdy strávil krásné časy, i jak jsme tam pak lítaly pro plánky ostatním, až se divim, že mě tam nikdy nerubli. :o) Koucour je klasik a zrovna tenhle díl nemá chybu... Nejlepší je ale Rimmer, H jako Hidiot... Jak byla ta věta: "sraba vyděsit nemůžeš, srab se bojí pořád"? A s těma expama máš pravdu, o co jde... Ať prsteny leží tam kam patří, v minulosti :o)...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“