Nejlepší film
Nevím co se všem na té békovině líbí..?
A vo co teda jde? když tak pošta, ať neprozradíš pointu toho fakt super filmu..
Re: Nejlepší film
Je to snaha španělů rvát biblickou apokalypsu do zombie horroru. :/
Pseudopse, však co na světě není ztráta času. Celé naše životy by se za ně mohly pokládat. :>
Pseudopse, však co na světě není ztráta času. Celé naše životy by se za ně mohly pokládat. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
@Silblade
Yeah, Max Brooks je borec. ^^
Yeah, Max Brooks je borec. ^^
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Pseudopes: Skor by sa hodilo napisat- filmy 21 storocia su strata casu. To by este ako tak sedelo.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Nevím, jestli "všem", ale já mám k tomuhle tématu blízko. Podobné je Diary of the Dead, taky natáčené "amatérskou kamerou", akorát v americkém pojetí.Welwet píše:Nevím co se všem na té békovině líbí..?
No a pokud jsme u těch zombie hororů, tak jako Night of the Living Dead (1968 a 1990), Dawn of the Dead (2002), 28 Weeks Later, Return of the Living Dead 2 tak pro uvolnění, pač to není horor, ale komedie... co jsem ještě zapomněl... Land of the Dead nic moc... REC i REC 2 jsem říkal... Resident Evil fuj... to stačí už.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tib3rian: ale některé filmi 21. století určitě mají svoji kvalitu, v poslední době jsem shlédl například RED - ve výslužbě a extrémně nebezpeční - Malkovich je tam naprosto dokonalej a už dlouho jsem se tak nepobavil; nebo například Departed (skrytá identita) - to bych dokonce označil za excelentní film, Lucky number slevin je také dobře udělaný...ale to jsou jen příklady.
Těch příkladů jsou stovky. Je to stejná kravina jako říkat, že od roku 2001 nevyšlo jediné kvalitní hudební album. Jen jich možná bude pro někoho méně než dříve.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Včera jsem se podíval na film Rychle a zběsile 5 a Black Death. Všichni do mě hučeli, jak se mam na FaF 5 podívat, že to je nejlepší film, co znají. Podíval jsem se, ztratil jsem dvě hodiny svého života a po skončení jsem byl akorát neskutečně nasra*ej. Takovou hovadinu už jsem dlouho neviděl.
Ale Black Death! Úžasný film, má v sobě hrozně moc. Doporučuji, vážně výborný, rozhodně po dodívání se na něj nebudete naštvaní a nebudete toho litoval. A rozhodně budete mít plnou hlavu myšlenek. A hlavně žádný Hollywood "boom" production, ale nádherné středověké a reálné prostředí.
Ale Black Death! Úžasný film, má v sobě hrozně moc. Doporučuji, vážně výborný, rozhodně po dodívání se na něj nebudete naštvaní a nebudete toho litoval. A rozhodně budete mít plnou hlavu myšlenek. A hlavně žádný Hollywood "boom" production, ale nádherné středověké a reálné prostředí.
Krolth: pár otázek..koukal jsi někdy na předchoz FaF..?
mě 5 taky připadá pěkná..jo, jsou tam nějaké ty blbosti a už fakt nejde tolik o auta..ale konečně se dala ta parta dohromady...já jsem byl po zhlédnutí happy..
mě 5 taky připadá pěkná..jo, jsou tam nějaké ty blbosti a už fakt nejde tolik o auta..ale konečně se dala ta parta dohromady...já jsem byl po zhlédnutí happy..
Dnes jsem viděl Tři dny ke svobodě (Next three days)
- Další dokonalý film s Crowem!
Welwet: Jo dívá se na to hezky, ale když mi štve každá minuta totálního klišé, tak mi to silně přestává bavit.
Jediné, co se mi líbí, jsou ty holky a ta scénka v Riu, kdy se to hodně podobá CoD mw 2 ... tak jsem si říkal, že by vůbec neškodilo natočit o CoDku film, to by byla pecka. Jen sehnat správně vypadajícího Price
- Další dokonalý film s Crowem!
Welwet: Jo dívá se na to hezky, ale když mi štve každá minuta totálního klišé, tak mi to silně přestává bavit.
Jediné, co se mi líbí, jsou ty holky a ta scénka v Riu, kdy se to hodně podobá CoD mw 2 ... tak jsem si říkal, že by vůbec neškodilo natočit o CoDku film, to by byla pecka. Jen sehnat správně vypadajícího Price
- Sadrokarton
- Fallen Shaman
Chtěl bych se taky zapojit do diskuze
Nevim jestli to už někdo psal (82stran se mi fakt nechtělo číst) pokud ano, tak má ode mne palec nahoru! Nejlepší film podle mne je:
"Pulp Fiction" v puvodním znění
Nevim jestli to už někdo psal (82stran se mi fakt nechtělo číst) pokud ano, tak má ode mne palec nahoru! Nejlepší film podle mne je:
"Pulp Fiction" v puvodním znění
Krolth: a co dneska klíšé není? dneska je klíšé dělat už jen něco co klišé není..
ale na první FaF asi žádné mít nebude..mě osobně se zdá nejslabší druhej díl..
Sadrokarton: mě by zajímalo co na tom vlastně je tak hustého??
.... http://www.youtube.com/watch?v=Ik-RsDGPI5Y
ale na první FaF asi žádné mít nebude..mě osobně se zdá nejslabší druhej díl..
Sadrokarton: mě by zajímalo co na tom vlastně je tak hustého??
.... http://www.youtube.com/watch?v=Ik-RsDGPI5Y
- Sadrokarton
- Fallen Shaman
myslim že toto je lepší
http://www.youtube.com/watch?v=czb4jn5y94g
http://www.youtube.com/watch?v=ihH_-O7e ... re=related
a posledni toto:
"You're sending the wolf?
"Feel better, motherf..ker?!"
"s*it, negro, da's all you had ta say!"
http://www.youtube.com/watch?v=czb4jn5y94g
http://www.youtube.com/watch?v=ihH_-O7e ... re=related
a posledni toto:
"You're sending the wolf?
"Feel better, motherf..ker?!"
"s*it, negro, da's all you had ta say!"
Banditi ...
Jestli chcete něco co se vám bude honit hlavou ještě dva dny..ne,
dobrá sranda, ne..
extrémní herecké výkony..ne
ale na zabití času je to dobré..
Jestli chcete něco co se vám bude honit hlavou ještě dva dny..ne,
dobrá sranda, ne..
extrémní herecké výkony..ne
ale na zabití času je to dobré..
Před chvílí jsem se dodíval na Source Code .. pěkná psychárna. A po dlouhé době dost dobrej film
před pár dny jsem viděl film Vykoupení z věznice Shawshank a není pochyb, že to je nejlepší film, co jsem kdy viděl, a předpokládám že lepší už neuvidím
Doporučuji!
Doporučuji!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Není špatnej, to vůbec ne, ale nejlepší asi taky ne
Na to ať si udělá každý názor, neočekávám, že se to bude každému líbit...
každopádně včera jsem viděl film Borat - jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl
každopádně včera jsem viděl film Borat - jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl