Nejlepší film
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
DikCaprio má problém že je okukaný ako veľa hercov takého rozmeru ako napr. Tom Krujz, ten čo hral Forresta Gumpa a na ktorého meno si nikdy neviem spomenúť, Richard Geer apod. . S female to je zas inak. Môže byť okukaná ako chce ale ak je pekná tak je na ňu príjemné sa pozerať. V Inception predviedol dobrý výkon. Preto si ho režisér vybral. Lebo Caprio je dobrý herec. Elita.
Po celej sérií Firefly som pozrel záverečný film Serenity. Krásna bodka na záver.
Po celej sérií Firefly som pozrel záverečný film Serenity. Krásna bodka na záver.
mato - simple
Re: Nejlepší film
Welwet:
Nechápu, proč by peugeoty a citroeny měly být břečky. My máme saxo už třetím rokem, a nikdy s ním nebyl problém. A to už měl něco málo naježděno, když jsme si ho pořídili...Asi nikdy nepochopím tyhle pravidla, které někdo vymyslí a pak je rozhlašuje a považuje za jakousi starou známou věc
K Diacapriovi můžu říct asi jen to, že vzhledově se mi ani trochu nelíbí, má divné rysy a vypadá poněkud zženštile, ale pořád to nemění nic na tom, že to je prostě jeden z nejlepších herců.
Hříšný tanec je asi jediný ucházející taneční film, o kterém vím, když nepočítám Black Swan.
BliiNky:
Dobrá volba, u Magdalene sisters mě chvílemi až mrazilo
Vorvy:
Já to v první řadě vůbec nemyslela na tebe, že se ve filmech nevyznáš Právě naopak, je mi velmi sympatický tvůj filmový vkus.
Jak už jsem napsala, ten herec se mi taky nelíbí ale prostě to nemění nic na tom, že hrát umí a to dobře. Nějak se mi příčí soudit herce podle toho že vypadá divně, on za to nemůže
A tady pak vystává otázka, co pro koho znamená pojem "filmový odborník".
mato:
Okoukaný? No nevím...Když hraje čím dál líp, proč se na něho nedívat znovu a znovu že
Jinak já teda ve filmech rozhodně neposuzuju to, jak herec nebo herečka vypadá a už vůbec si nemyslím, že ženské jsou na tom nějak lépe než chlapi...Když jde člověku jen o tu herečku a její tělesné kvality, tak se nemusí dívat na film, internet je plný fotek To samé s hercema - asi nikdy nepochopím své spolužačky, které jdou do kina na film jen proto, že tam hraje "ten hustej namakanej krásnej borec" a když se s nima potom chci bavit o tom filmu celkově, nepamatují si z děje skoro nic
To Firefly už taky musím dokoukat, docela jsi mě navnadil Jenže já jsem to rozkoukala v době, kdy jsem dojela Galacticu, což nebyl moc dobrý nápad. lověk se pak neubrání přehnané kritičnosti a srovnávání
damagedeath:
Tak to určitě né, co tě nemá
Ale troufám si tvrdit, že se prostě ve věcech ohledně filmů i ve filmech samotných (a v neposlední řadě i v seriálech) vyznám mnohem líp, než převážná většina lidí, co sem chodí. I kdybych je počítala jako jeden celek
Nechápu, proč by peugeoty a citroeny měly být břečky. My máme saxo už třetím rokem, a nikdy s ním nebyl problém. A to už měl něco málo naježděno, když jsme si ho pořídili...Asi nikdy nepochopím tyhle pravidla, které někdo vymyslí a pak je rozhlašuje a považuje za jakousi starou známou věc
K Diacapriovi můžu říct asi jen to, že vzhledově se mi ani trochu nelíbí, má divné rysy a vypadá poněkud zženštile, ale pořád to nemění nic na tom, že to je prostě jeden z nejlepších herců.
Hříšný tanec je asi jediný ucházející taneční film, o kterém vím, když nepočítám Black Swan.
BliiNky:
Dobrá volba, u Magdalene sisters mě chvílemi až mrazilo
Vorvy:
Já to v první řadě vůbec nemyslela na tebe, že se ve filmech nevyznáš Právě naopak, je mi velmi sympatický tvůj filmový vkus.
Jak už jsem napsala, ten herec se mi taky nelíbí ale prostě to nemění nic na tom, že hrát umí a to dobře. Nějak se mi příčí soudit herce podle toho že vypadá divně, on za to nemůže
A tady pak vystává otázka, co pro koho znamená pojem "filmový odborník".
mato:
Okoukaný? No nevím...Když hraje čím dál líp, proč se na něho nedívat znovu a znovu že
Jinak já teda ve filmech rozhodně neposuzuju to, jak herec nebo herečka vypadá a už vůbec si nemyslím, že ženské jsou na tom nějak lépe než chlapi...Když jde člověku jen o tu herečku a její tělesné kvality, tak se nemusí dívat na film, internet je plný fotek To samé s hercema - asi nikdy nepochopím své spolužačky, které jdou do kina na film jen proto, že tam hraje "ten hustej namakanej krásnej borec" a když se s nima potom chci bavit o tom filmu celkově, nepamatují si z děje skoro nic
To Firefly už taky musím dokoukat, docela jsi mě navnadil Jenže já jsem to rozkoukala v době, kdy jsem dojela Galacticu, což nebyl moc dobrý nápad. lověk se pak neubrání přehnané kritičnosti a srovnávání
damagedeath:
Tak to určitě né, co tě nemá
Ale troufám si tvrdit, že se prostě ve věcech ohledně filmů i ve filmech samotných (a v neposlední řadě i v seriálech) vyznám mnohem líp, než převážná většina lidí, co sem chodí. I kdybych je počítala jako jeden celek
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak já se také k dicaprovy vyjádřím:
Nejvíc mě dostal ve filmu Departed a co žere Gilberta Grapa...Jako herec mi vůbec nevadí a rád se vždy podívám na novinku, ve které hraje, měl jsem však i okamžiky zhrození...Titanic, Pláž (tam byl 1000x lepší můj oblíbenec Robert Carlyle - Trainsp, 51st state...)
Nejvíc mě dostal ve filmu Departed a co žere Gilberta Grapa...Jako herec mi vůbec nevadí a rád se vždy podívám na novinku, ve které hraje, měl jsem však i okamžiky zhrození...Titanic, Pláž (tam byl 1000x lepší můj oblíbenec Robert Carlyle - Trainsp, 51st state...)
Alyx: velka slova male holky (neber to jako urazku, je to jen citat z meho oblibeneho serialu).. tak me se tvuj vkus take libi a prijemne me prekvapujes kazdym dnem, preci jen na holku je tvuj vkus celkem vzacny
Kupodivu mě to stále baví..
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Alyx: máš pravdu. Keď sa herec zlepšuje tak prečo si nepozrieť jeho výkon aj v ďalšoch filme. Len ja si väčšinou si pamätám herca takého aký bol v prvom filme ktorý som s ním videl. Takže potom mám problém vnímať jeho iný charakter. Napríklad mám rád Brada Pitta. Hej je to ako som to ja nazval "okukaný" herec ale fakt že veľa ľudí ho bere kvôli výzoru nie kvôli tomu čo predviedol napríklad v 7even alebo Snatch. S herečkami máš tiež pravdu. (Keď to čítam spätne tak som nejako nepobral čo som robil keď som to písal:D). Ale zas je to príjemné pozerať sa na zlatú žienku ktorá vie perfektne hrať.
Firefly pekne dopozeraj . Možno Ťa ešte trochu navnadím atmosférovo "Take my love. Take my land. Take me where I cannot stand. I dont care, Im still free. You cant take the sky from me." Ale priprav sa na to že ti bude za tým seriálom smutno. A odporúčam si zadovážiť aj špeciálny diel kde sú rozhovory s hercami a produkciou.
Vorvy: pravda. Takéto dievčatá si musíme vážiť .
Firefly pekne dopozeraj . Možno Ťa ešte trochu navnadím atmosférovo "Take my love. Take my land. Take me where I cannot stand. I dont care, Im still free. You cant take the sky from me." Ale priprav sa na to že ti bude za tým seriálom smutno. A odporúčam si zadovážiť aj špeciálny diel kde sú rozhovory s hercami a produkciou.
Vorvy: pravda. Takéto dievčatá si musíme vážiť .
mato - simple
Alyx: ženská...to nikdy nepochopíš, nad peugotem a citroenem se netrap..:oD
to nejsou pravidla, to je jako kodex, společenskej postoj...
No jinak říkat jakej film má grády, tady zase narážím na předchozí větu..
Líbí se ti Rocky? nejlépe druhej díl?..že ne, chápu, a tak to je .
No a ten náš herec, kvůli kterému to začlo, nevím já u něj žádnej spešl talent na hraní nenašel..:oP
Docela by mě zajímal důvod proč je teda vlastně dobrej..?
to nejsou pravidla, to je jako kodex, společenskej postoj...
No jinak říkat jakej film má grády, tady zase narážím na předchozí větu..
Líbí se ti Rocky? nejlépe druhej díl?..že ne, chápu, a tak to je .
Takovejhle člověk není,říkat jakej film je khůl a jakej není je stejný jako říkat jaká postava je v dialbu best..."filmový odborník".
No a ten náš herec, kvůli kterému to začlo, nevím já u něj žádnej spešl talent na hraní nenašel..:oP
Hodnotit herce je taky subjektivní jak stehno. Asi stejně jako hodnotit filmy.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Welwet:
Připadáš mi jako někdo, kdo si auto vybírá podle barvy a ne podle toho, co od něj čeká Můžu ti potvrdit že např. oproti corse to saxo jezdí parádně, je vyvážené a nebyl s ním doteď žádný problém. Kdyby to bylo tvojí vlastní zkušeností tak neřeknu, ale dělat tady na mě ramena jakej jsi strašnej borec přes auta a argumentovat tím, že sem ženská a autům tím pádem nerozumím, to je trošku trapné Zatím jsi nenapsal ani jeden pádnej důvod, proč by tomu tak mělo být, takže předpokládám, že je to jen přepapouškovanej mýtus ze zkušenosti nějakého jiného "borce"
DD:
Souhlasím, Departed bylo parádní. Pláž slabší to je fakt. Titanic by ani nebyl tak hroznej, ale je tam plno zbytečných a nudných scén a je to dost utahané...Ale to 51st state jsem neviděla, jen jsem slyšela, že to není nic moc
Vorvy:
V pohodě, jsem zvyklá a na svou výšku patřičně hrdá A já vim no, proto taky nemám moc s kým si o těch filmech a seriálech pokecat
mato:
No jo, taky se u mě najdou tací, u kterých vládne síla prvního dojmu Ale vyloženě antipatie cítím málokdy. Naposled se mi to stalo u Dr. Who - ta hlavní hrdinka, už od pohledu se mi z ní otvírala kudla v kapse A ještě ten typicky anglickej přízvuk. Ale rozhodně to chci dokoukat, slyším na tenhle seriál samou chválu. Holt to chce oprostit se od předsudků
Brad Pitt - to je kapitola sama o sobě. Ten taky jak stárne, tak zraje a hraje čím dál líp - prostě paráda. A zrovna takovej týpek, do kterého by to člověk neřekl, že? A některé herečky se taky propracovávají, např. Natalia Portman v Black Swan naprosto excelovala, dál třeba Kristen Bell nebo Jennifer Carpenter...Našlo by se jich určitě víc, jen se mi nechce lovit v paměti
Naposled mi bylo smutno po té Galactice a trvá to doteď Ale vrhnu se na to v nejbližší možné době (momentálně jsem dokoukala pátou sérii Dextera a jsem naprosto u vytržení , teď budu dokoukávat Sons of Anarchy) a pak přijde na řadu Firefly, pokračovat budu myslím třetím dílem...
Garn:
Brát to takhle, tak se nedá hodnotit nic. Protože sto lidí - sto chutí Ovšem ať je to jak chce, počítá se názor většiny (těch, co vědí, o čem mluví).
Připadáš mi jako někdo, kdo si auto vybírá podle barvy a ne podle toho, co od něj čeká Můžu ti potvrdit že např. oproti corse to saxo jezdí parádně, je vyvážené a nebyl s ním doteď žádný problém. Kdyby to bylo tvojí vlastní zkušeností tak neřeknu, ale dělat tady na mě ramena jakej jsi strašnej borec přes auta a argumentovat tím, že sem ženská a autům tím pádem nerozumím, to je trošku trapné Zatím jsi nenapsal ani jeden pádnej důvod, proč by tomu tak mělo být, takže předpokládám, že je to jen přepapouškovanej mýtus ze zkušenosti nějakého jiného "borce"
A kolik jsi s ním viděl filmů? Počítám, že max. ten Titanic a z toho se opravdu usuzuje těžko...Welwet píše: No a ten náš herec, kvůli kterému to začlo, nevím já u něj žádnej spešl talent na hraní nenašel..:oP
DD:
Souhlasím, Departed bylo parádní. Pláž slabší to je fakt. Titanic by ani nebyl tak hroznej, ale je tam plno zbytečných a nudných scén a je to dost utahané...Ale to 51st state jsem neviděla, jen jsem slyšela, že to není nic moc
Vorvy:
V pohodě, jsem zvyklá a na svou výšku patřičně hrdá A já vim no, proto taky nemám moc s kým si o těch filmech a seriálech pokecat
mato:
No jo, taky se u mě najdou tací, u kterých vládne síla prvního dojmu Ale vyloženě antipatie cítím málokdy. Naposled se mi to stalo u Dr. Who - ta hlavní hrdinka, už od pohledu se mi z ní otvírala kudla v kapse A ještě ten typicky anglickej přízvuk. Ale rozhodně to chci dokoukat, slyším na tenhle seriál samou chválu. Holt to chce oprostit se od předsudků
Brad Pitt - to je kapitola sama o sobě. Ten taky jak stárne, tak zraje a hraje čím dál líp - prostě paráda. A zrovna takovej týpek, do kterého by to člověk neřekl, že? A některé herečky se taky propracovávají, např. Natalia Portman v Black Swan naprosto excelovala, dál třeba Kristen Bell nebo Jennifer Carpenter...Našlo by se jich určitě víc, jen se mi nechce lovit v paměti
Naposled mi bylo smutno po té Galactice a trvá to doteď Ale vrhnu se na to v nejbližší možné době (momentálně jsem dokoukala pátou sérii Dextera a jsem naprosto u vytržení , teď budu dokoukávat Sons of Anarchy) a pak přijde na řadu Firefly, pokračovat budu myslím třetím dílem...
Garn:
Brát to takhle, tak se nedá hodnotit nic. Protože sto lidí - sto chutí Ovšem ať je to jak chce, počítá se názor většiny (těch, co vědí, o čem mluví).
Alyx: to nebyla narazka na tvou velikost, ta je naprosto v poradku .. byl to proste jen citat, nic vic
Narážel jsem na to, že Welwet zpochybňuje hodnocení filmů a o 2 řádky níž se o to samé pokouší u herců.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Alyx: konec :o) co napsat o autech a postoji k nim, tak toho mě napadaj kvanta..ale není to o tom že bych ti bral co je dobré a co není, ale spíš o mém postoji k nim.
...poslední co jsem viděl bylá Pláž, docela v pohodě, ale pořád jsem tam nějak neviděl žádnej extra výkon..
a mimochodem...snad se nikoho nedotknu, ale brát diablo komunitu jako většinu?
Garn: nóo to není to pravé slovo..nemám rád dicapria..a kromě toho u něj nevidím extra výkony..a film jsem prosímte zpochybňoval jakej?
...poslední co jsem viděl bylá Pláž, docela v pohodě, ale pořád jsem tam nějak neviděl žádnej extra výkon..
a mimochodem...snad se nikoho nedotknu, ale brát diablo komunitu jako většinu?
Garn: nóo to není to pravé slovo..nemám rád dicapria..a kromě toho u něj nevidím extra výkony..a film jsem prosímte zpochybňoval jakej?
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
K tým autám. Nezaložíte novú diskusiu?
Alyx: Black Swan . Ten film je moja nová srdcovka . Natalie som videl len v SW a León. Potom v Black Swan som si uvedomil že je to ona v podstate až na konci. Zase sú tu aj mladý herci ktorí si razia cestu svojim výkonom. Ovca Eisenberg (hlavný zo Zombieland,Social network a Adventureland) sa mi celkom pozdáva. A ten smútok za seriálmi ktoré sú už produkčne mŕtve neznášam. Naposledy okrem Firefly som dopozeral The Sopranos. A zimomriavky mi chodia ešte pri niektorých songoch z toho epického diela. A mimochodom dobré je aj pozerať viac seriálov naraz. Lebo keď pozerám čisto jeden, epizódu za epizódov, vtedy si z toho nepamätám zas až tak veľa. Občas je dobré striedať .
Alyx: Black Swan . Ten film je moja nová srdcovka . Natalie som videl len v SW a León. Potom v Black Swan som si uvedomil že je to ona v podstate až na konci. Zase sú tu aj mladý herci ktorí si razia cestu svojim výkonom. Ovca Eisenberg (hlavný zo Zombieland,Social network a Adventureland) sa mi celkom pozdáva. A ten smútok za seriálmi ktoré sú už produkčne mŕtve neznášam. Naposledy okrem Firefly som dopozeral The Sopranos. A zimomriavky mi chodia ešte pri niektorých songoch z toho epického diela. A mimochodom dobré je aj pozerať viac seriálov naraz. Lebo keď pozerám čisto jeden, epizódu za epizódov, vtedy si z toho nepamätám zas až tak veľa. Občas je dobré striedať .
mato - simple
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
to bylo dřív i to, že země je placatá...Welwet píše:to nejsou pravidla, to je jako kodex, společenskej postoj...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Nauč se číst, nebudu to psát dvakrát. Žádnej film samozřejmě nezpochybuješ, ale těžko se bavit s člověkem, který nechápe jednoduché souvětí.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Alyx: no on ten film je sice slabej, ale pokud se zaměříš jen na výkon herce R. Carlyla, tak to za shlédnutí stojí...někde to vyhrabu a pošlu ti to...
Protože zrovna ta Pláž za moc nestojíWelwet píše:..poslední co jsem viděl bylá Pláž, docela v pohodě, ale pořád jsem tam nějak neviděl žádnej extra výkon..
mato:
Tjn, Jesse taky vypadá docela nadějně - jak Social Network, tak Zombieland se velice povedly. S Adventureland jsem zatím neměla tu čest.
Sopranos už zvažuju delší dobu, že bych si to eventuálně stáhla. Mohl by to být takový seriálový Godfather Tak mě napadá, viděl jsi už Battlestar Galacticu? V té je mimo jiné jeden z nejlepších seriálových soundtracků, které znám. A nemysli si, já se pořád dívám na víc seriálů, převážně u těch, u kterých mám dokoukané všecky díly co vyšly a čekám na další. Ale jakmile mám od něčeho chytlavého víc dílů, tak prostě nehrozí jen jeden díl denně
damagedeath:
To je dobrý, kdyžtak stáhnu, pokud to bude v nějaké slušné kvalitě...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Dnes jsem koupil Co žere GG za 7 pětek...už se na to těším...
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Alyx: The Sopranos v pôvodnom dabingu je asi najlepší seriál čo sa týka príbehu čo som videl. A tá hudba . Od Krstného otca to má podľa mňa celkom ďaleko. Už len preto že sa to odohráva v prítomnosti (v tých rokoch čo sa to natáčalo). Nie, Battlestar som nevidel. Nejako som sa ešte nedopracoval k hviezdnym sci-fi seriálom. Firefly bola výnimka lebo to bolo na sieti a veľa som o tom počul. Plus bolo sucho. S tými rozpozeranými seriálmi to poznám. Momentálne mám rozpozeraných zhruba 10 seriálov čo čakám na nové diely. Písala si o anglickej angličtine. Ja som to najprv neznášal. Potom som začal pozerať Misfits. (British odozva na Heroes) A nejako sa mi tá ich "hnusná" angličtina zapáčila. Top Gear moju lásku k ich angličtine ešte znásobil. Mimochodom Misfits sa tiež oplatí. Je to nadupané super hláškami a nie je to také suché Hollywoodske ako Heroes.
mato - simple
tak dnes mam na svem konte dva snimky.. prvnim je Moon, pusobi trochu old-schoolove, ale jinak moc povedenej kousek.. pak jsem se podival na tolik opevovany film Machete a jako uz tradicne se nebudu drzet proudu a reknu, ze se mi to nelibilo.. takze me muzete zacit kamenovat