Tak včera to dopadlo všechno úplně jinak
Začal jsem test s Harpunou a vůbec mi to nešlo. Tak jsem build upravil skoro na Frozena a pořád mi to vůbec nešlo. (musel bych asi hoodně trénovat

) Co je ale dokonalý je grafická podoba Harpuny! Jenže je to asi tak, že jak psal Frozen, je to pro něj NumberOne, tak já to mám už asi se svým rendo/kladívko/hopsálkem

(nejvíc mě štvalo, že jsem každou chvíli neměl nabitou Harpunu

, passivku jsem na cooldown měl)...je to určitě hodně i o zvyku..(za zkoušku to 100% stálo)
Ale cca po hodině Harpuningu jsem ulovil řeznickej háček!

(a dokonce s dírou a solidní DPS! a trochou sání, jen STR chybí, ale to už je skoro NoAH rouhání

) Takže jsem začal háčkovat i bez harpuny

(ale zdá se mi, že háček lítá a nic nepřitahuje, není to vidět..) A protože jsem měl s Echem AS přes 1.8/sec, začal test2. Zkoušel jsem MP4 a v pohodě jsem nakládal ACT1

Myslím, že kdyby o to šlo, jsem ochotnej sem tam hrát cca MP6. Na té MP4 dost lezly expy, takže nejen, že jsem dal level, ale úplně na konec dropnul druhej Skorn!! Opět se STR, ale bude horší, než ten, co mám. U starýho se 500 STR počítá i do armor, což je cejtit (a ještě VIT)...
Takže jsem šel zatím zase na dual. Což znamená přechod z Enchanteress na Scoudrela, jen pro něj potřebuju rozumnou zbraň,..Hellrack ani Windforce se nehoděj..
EDIT: cílem do blízkého budoucna je někde sehnat alespoň ty 3% LS (nebo LoH) a zařadit passivku Brawler..to už se budou dít věci..
Rok jsem se divil, co je Skornů a mě nepad ani jeden,...teď mám druhej za dva tejdny

..