Nejlepší film
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Garn: Asi jak kdyby všichni z této stránky napsali, že mají radi Diablo, ale nikdy ho nehráli xD
Re: Nejlepší film
Na to radši reagovat nebudu, všichni co mě znají ví. xD Btw. fakt miluju Diablo. xD
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Miluješ Diablo, nebo Diabla
Jinak si myslím, že nevidět film Se7en není zase taková pohroma, byť i já jej mám v oblibě. Obzvlášť ta pasáž v městské knihovně, kdy v pozadí hraje Bach.
Já zase dlouhé roky jenom poslouchal, jak skvělým filmem je např. The Shawshank Redemption. Když jsem někomu řekl, že jsem to ještě neviděl, díval se na mne, jako bych spadl z planety XY.
Jinak si myslím, že nevidět film Se7en není zase taková pohroma, byť i já jej mám v oblibě. Obzvlášť ta pasáž v městské knihovně, kdy v pozadí hraje Bach.
Já zase dlouhé roky jenom poslouchal, jak skvělým filmem je např. The Shawshank Redemption. Když jsem někomu řekl, že jsem to ještě neviděl, díval se na mne, jako bych spadl z planety XY.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
tak to ja mam stejny, akorat s pulp fiction.. leta letouci jsem to nevidel a byl jsem za to kamenovan, tak jsem se podival a ted misto toho abych rikal ze jsem to nevidel rikam, ze je to strasna a uplne ultimatni kravina, kterou uz v zivote nechci videt
Kupodivu mě to stále baví..
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
A za to Vorvy zmizíš a budeš zmizelej, nebo tě zmizim já :-D
Moje oblíbené filmy jsou velmi různé. Mám rád Kickboxera, Krvavý sport a vůbec filmy s Van Damem. Tak Demolition Man je dobrej každej film je svým způsobem něčím zajímavý, ale ne pro všechny.
Moje oblíbené filmy jsou velmi různé. Mám rád Kickboxera, Krvavý sport a vůbec filmy s Van Damem. Tak Demolition Man je dobrej každej film je svým způsobem něčím zajímavý, ale ne pro všechny.
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Gladiator: jestli máš rád film krvavý sport tak doufám (pro pořádek a jistotu) že znáš i film The quest .... jestli ne tak zkouknout !! jestli jo tak se omlouvám jestli sem tě zahanbil nebo urazil, pokud Van Damovi fandíš...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
S tím Shawshankem je to trochu nadsazené podle mě. Je to hezký film, ale že bych to brala jako nějaký kult, to opravdu ne...
Zato Pulp fiction, to už je trochu jiné kafe Na Demolition mana bych se po dlouhé době i mrkla, děkuju za tip
Jinak já zas doteď neviděla Pelíšky a popravdě mě to ani neštve
Bemik:
Krvavý sport...Na to se už taky chystám pěkně dlouho a pořád se nemůžu k tomu dokopat. Je to aspoň dostatečně dobré?
Zato Pulp fiction, to už je trochu jiné kafe Na Demolition mana bych se po dlouhé době i mrkla, děkuju za tip
Jinak já zas doteď neviděla Pelíšky a popravdě mě to ani neštve
Bemik:
Krvavý sport...Na to se už taky chystám pěkně dlouho a pořád se nemůžu k tomu dokopat. Je to aspoň dostatečně dobré?
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
nooo podle toho co máš ráda... mě se to celkem líbí, ale mezi nej filmy bych to neřadil
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já sem vždycky příjdu, zkouknu to, a odejdu, protože tu není jedinej film, krerej bych znal
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Bémik: Neviděl, ale díky za tip Krvavý sport je docela fajn, ale každej má svůj styl
Bemik:
Já zkousnu takřka všechno, i béčka...ale musí to mít taky nějakou úroveň, tzn aby to nebylo úplná hovadina. Jak tak koukám, ani to nikde nemám stažené, jak jsme si myslela
Gramm:
Jestli to nebude tím, že se na filmy skoro nedíváš
Já zkousnu takřka všechno, i béčka...ale musí to mít taky nějakou úroveň, tzn aby to nebylo úplná hovadina. Jak tak koukám, ani to nikde nemám stažené, jak jsme si myslela
Gramm:
Jestli to nebude tím, že se na filmy skoro nedíváš
dnes se chystam na 12 opic, jsem zvedavej, zanrove by to mohlo odpovidat mym potrebam
cliffhanger nezklamal, jen jsem u toho jeste resil neco jineho, takze jsem si to uplne nevychutnal, ale coz..
EDIT: opice dobry, ale zpocatku jsem se dejove moc nechytal.. jeste mam pri ruce princeznu mononoke, tak na ni asi jeste dnes vlitnu
cliffhanger nezklamal, jen jsem u toho jeste resil neco jineho, takze jsem si to uplne nevychutnal, ale coz..
EDIT: opice dobry, ale zpocatku jsem se dejove moc nechytal.. jeste mam pri ruce princeznu mononoke, tak na ni asi jeste dnes vlitnu
Teda Vorvy, ty si dneska dáváš samé super filmy Jen tak dál
Teda Vorvy, za tu Princeznu Mononoke oba palce nahoru To by měl vidět povinně každý a zejména ti kdo si dělají srandu z anime, že jsou to kraviny pro děti. Doporučil bych taky filmy Ghost In The Shell, Jin-Roh nebo Tenshi no Tamago.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
no, princezna se mi moc ibila.. sel jsem spat ve 2 rano uplne vyrizenej, ale bylo to tak napinavy ze me to nenechalo
diky za inspiraci, hned jak budu moct na to kouknu
diky za inspiraci, hned jak budu moct na to kouknu
Gladiator... je to skoro stejnej film jako krvavý sport... opravdu se až budeš divit jak to na konci je stejný :-D akorát The quest (souboj cti) režíroval sám hlavní hrdina Van Damme... Ale je to stejnej styl jako Krvavý sport... zápasníci koukají jak se dva na podiu perou... bez pravidel... je to jako takový kumite akorát tam mezi sebou zápasí zápasníci co představují svoje národy, takže tam máš každej národ jinej styl boje.... a příběh to má i silnější než Krvavý sport... pokud máš rád krvavý sport, tak tohle je skoro ten samejfilm jako krvavý sport 1....
No toto? Kdo ještě neviděl GItS, povinně se na to co nejdřív podívá
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Bémik: Jo Souboj cti sem viděl, jenom sem to neznal pod tímhle názvem jo je to moc pěknej film
Jinak včera se po oslavě narozenin pouštěli Návštěvníci s Jeanem Renem a Christianem Clavierem...to sem se zase nasmál
Jinak včera se po oslavě narozenin pouštěli Návštěvníci s Jeanem Renem a Christianem Clavierem...to sem se zase nasmál
v poslední době se mi líbil jen film watchmen (super promyšlenej konec)
a taky film navěky silný (prostě je to zajímavý jak moc jim pomáhá tým nejen ve hře ale i v životě... nevim, prostě se mi to líbilo)
a taky film navěky silný (prostě je to zajímavý jak moc jim pomáhá tým nejen ve hře ale i v životě... nevim, prostě se mi to líbilo)
Jj Watchmeni jsou přesně podle komiksu, takže super
Jinak já teď koukám (po dlouhé době v televizi ) na Propast a musím uznat, že to vůbec není špatné...
Jinak já teď koukám (po dlouhé době v televizi ) na Propast a musím uznat, že to vůbec není špatné...