KECÁRNA
Nepropadej trudomyslnosti Hellere, to se stalo poprvé, že se sešlo pět lidí, většinou víc nebo míň a nebo se dá roztrhnout na 2/3 ne... Nedělej, že jsi zapomenut v propadlišti dějin, když se jednalo o jednu hodinu :o) a koukej se radovat z krásného zeleného pásku, který ti dala jedna nejmenovaná a skromná osoba... že mi ty sety ale padají, co? :o)
Jojo: jojo - hraju na US jen SC, právě kvůli lagům
Jojo: jojo - hraju na US jen SC, právě kvůli lagům
Naposledy upravil(a) KryOn dne 13.11.2013, 10:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: KECÁRNA
nevím co je to druhé slovíčko, asi nějaká nadávka
Radovat se ? To poslední dobou nejde ... spíš se divím, že to furt hraju.
Radovat se ? To poslední dobou nejde ... spíš se divím, že to furt hraju.
Tebe to NOAH nebaví? Já si to náhodou zase znovu užívám a parta je super, žádný úlety. I to mp2 je občas chalenge :o), těším se na to co padne mě i ostatním a tak vůbec je progres a vylepšování cítit každým dnem...
Ale neříkám vysloveně, že nebaví. Jenom ..
1) nepadá to, za celou dobu jedna legendároš - čelenka pro monka, co stojí za vytření zadnice ;;; rare předměty taky nic
2) když mě nic nepadá, každej mě jen obdarovává, cítím se blbě, když mi každý takto dává věci ...
3) nejsem si jistý, zda mi jde dobře funkce tanka v partě .. cítím se méněcenný
1) nepadá to, za celou dobu jedna legendároš - čelenka pro monka, co stojí za vytření zadnice ;;; rare předměty taky nic
2) když mě nic nepadá, každej mě jen obdarovává, cítím se blbě, když mi každý takto dává věci ...
Padá to, jenomže málo. Mě padli tři trochu slušný lege až po P10, takže se není čemu divit. Na aukci by to prodejné nebylo, na NOAH z toho mam radost a mam radost i z toho, když to můžu poslat dál a někomu se to hodí (stejně tak to je u ostatních, to by nám jinak nepomohli v začátku), což je odpověď rovnou i na bod2). Když jsme hráli s aukcí, tak kolik bylo slušně prodejných předmětů? Tři, čtyři a ještě jsme si to syslili? Tady jsem měl předměty, ze kterých jsem se radoval UŽ 3 a dřív by to byly jenom šlupky. Takže padat to začne, ne že ne, viď moxmare :o)…
Sám víš, že jako tank jsem si s mončicí vyslechl dost často kázání o DPS a bylo mi to někdy fakt líto, ale prostě mi to tak bavilo, dělat support partě (stejně při auře na DMG taken to vaše DPS patřilo z půlky mě, moje, všechno je to moje:o). Mohli jsme i díky tomu chodit bezpečně vyšší MP a to je přesně tak jako teď… MP2 bychom sami nikdo z nás nelítali, ať už kvůli smrti, nebo kvůli pižlání, na to na HC výbavu ještě nemáme nikdo. Jestli tě nebaví hrát tanka, tak začni WDčko, s tim jsi sžitej až až, takže tak :o) a žádné zaječí úmysly, každý má ve skupině svoje místo (škoda že míst není víc, to by byl teprve světelnej epi-ohňostroj)…
Sám víš, že jako tank jsem si s mončicí vyslechl dost často kázání o DPS a bylo mi to někdy fakt líto, ale prostě mi to tak bavilo, dělat support partě (stejně při auře na DMG taken to vaše DPS patřilo z půlky mě, moje, všechno je to moje:o). Mohli jsme i díky tomu chodit bezpečně vyšší MP a to je přesně tak jako teď… MP2 bychom sami nikdo z nás nelítali, ať už kvůli smrti, nebo kvůli pižlání, na to na HC výbavu ještě nemáme nikdo. Jestli tě nebaví hrát tanka, tak začni WDčko, s tim jsi sžitej až až, takže tak :o) a žádné zaječí úmysly, každý má ve skupině svoje místo (škoda že míst není víc, to by byl teprve světelnej epi-ohňostroj)…
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Pokud někdo někomu v parte vyčítá dps a podobný Píč...., tak bych měnil partu hnedka.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re:
Ty už potřebuješ datáč jako sůl, ale radši tě nechám odpočinout a přestanu hustit, moribundus tě přepadá už delší dobu :o)... Asi jsem blázen nebo závislák, ale mě to pořád baví...HELLERcz píše:No to je sice hezke ale nijak me to nepovzbudilo.
Takze pokud me neuvidíš dyl tak se moc nediv no. Kdyztak jsem na icq... Nebo tu na foru.
Sent from Note II
A to máš z toho, že si hrál aukciHELLERcz píše:Ale neříkám vysloveně, že nebaví. Jenom ..
1) mno a vem si, že si poskočil přes mp0 ... to nepadá lautr nic o lvl63 věcech si můžeš zdát ... ale to vůůůbec neva, nepadne tobě, padne to mně
2) tak pokud já ti něco náhodou dám, tak tohle fakt vůbec neřeš. Pro mě ta věc má hodnotu slzičky a prášku, nebo kolem 3000goldů a může to bejt třeba mempo s critem a to myslim smrtelně vážně. Já se ani na aukci nekoukám, třeba jsem už rozložil tolik drahejch věcí ... fakt nevim, některý chary ani pořádně neznám
Ale samozřejmě tě budu z legrace trollit, žes mi nic nedal, to dá rozum ... ale jako fór
3) naopak v NoAH sem při hře za WD naprosto neskutečně rád, že tam ten barbar je, on tam (chudák) fakt není od dmg. Má prostě to svoje 3x "I" Inspiring, Impunity, Ignore a proto je "nejlepčí". Může to vypadat, že je to celkem nevděčná práce otloukánka, ale ... Vono hrát supporta, je celkem "těžký" ... nicméně ... klidně si založ dmg char a blbečka občas budu hrát já
Ono je to všechno v tvý hlavě ...
Nemohl jsem průbšžně reagovat. Ale když to pročtu, v podstatě si na svoje otázky i odpovídáte. Když vás to tka zajímá, napíšu vám to, ale nesnažte se mi vysvětlovat, proč hrajete coop vy. To já vím. Takže zkuste pohled z druhé strany, proč to nehraju já a je to tolik divné.
vypichol bych z diskuse:
Fru-Fru: jak píše Dawe, xp bonus je fakt výrazný a fest znát = ulehčení hry č.1
dawe: v partě můžem aspon vyšší mpčka sám bych s mončičandou mp2 nešel není dmg = ulehčení č.2
Bůh ví, kolik ulehčení bych našel, kdybych se víc snažil. Takže důvod, proč se mi nelíbí coop je, že je krutě zvýhodněnej proti solu. Nechápu proč. Chtěl bych, aby obtížnost a odměna byla srovnatlná pro coop i solo. Coop se snad hraje pro tu nekonečnou zábavu, ne pro vejvar z party, což? Proč mám jako těžit něco jinýho jak zábavu za to, že hraju ve čtyřech oproti solo hráči? Nechápu. Nesouhlasím.
Druhej důvod je dělení expů. To je humus na druhou, myslete si, co chcete. (jednak protahování a za druhé, i kdybych protahování pominul, proč do mě má někdo tlačit expy, když si chci dělat figury sám???? - i v týmový hře! - pro mě naprosto nepřijatelné)
Můj názor na dělení expů je tento:
(není třeba mi ho vyvracet, nic se na tom nezmění)
Každý dostane tolik EXP, kolik si zaslouží svojí prací. Takže nejlépe podle uděleného poškození. Procentuálně. To by ukončilo idiotské a nefér protahování. Pokud budete argumentovat supportama nebo tankama, tak u mě neuspějete. Považuju to za další zjednodušení coopu (č.3, myslím ) a nebojím se to označit za deformaci postav. Takové postavy jsou solo prakticky nehratelné, nebo spíš neexpitelné. Jakákoliv postava je schopná přežít Inferno i sama. Tak má podle mě být postava vyvážená a fungovat. Podpůrné skilly od ostatních může využívat/poskytovat i vyvážená postava. Argument, že "neodolné" postavy by byly v nevýhodě nepřijímám, protože v současné podobě udělují max. DPS právě papíři a barbové/monkové slouží pouze jako brzda bez DPS.
Pokud mi chcete sdělit, že by to vyřadilo ze hry něco jako tank, nebo support a tím se hra ochudila, opět to nepřijmu. Protože procentuální dělení EXP by místo toho přineslo úplně novou taktiku do coopu a určitě by s novou taktikou vznikaly zajímavé nové způsoby budování postav. (mimo to i zde na foru někdo rozebíral, že opravdový tank už v D3 neexistuje)
A protože je to nesouhlasů víc než dost, rozhodl jsem se toho jednoduše neúčastnit a jet si vlastní ligu. Solo D3.
V neposlední řadě mi ani nevyhovuje hra, kdy jsem s časem závislý na jiném člověku.
Toto je vysvětlení, které vás zajímalo. (asi bych přišel i na víc věcí) Pokud jsem se spletl ve faktech, můžeme diskutovat. Pokud máte ale jen odlišnej suběktivní názor, nesnažte se mě o něm přesvědčit, nemá to cenu. Opravdu jediná věc, která me vadí je, že nevim, proč mě Blizzard trestá za to, že chci D3 hrát sám
Takže všem přeju hodně zábavy v coopu. DrSma je Solo Selffound Forever (teda než to Blizzardi neopravěj )
vypichol bych z diskuse:
Fru-Fru: jak píše Dawe, xp bonus je fakt výrazný a fest znát = ulehčení hry č.1
dawe: v partě můžem aspon vyšší mpčka sám bych s mončičandou mp2 nešel není dmg = ulehčení č.2
Bůh ví, kolik ulehčení bych našel, kdybych se víc snažil. Takže důvod, proč se mi nelíbí coop je, že je krutě zvýhodněnej proti solu. Nechápu proč. Chtěl bych, aby obtížnost a odměna byla srovnatlná pro coop i solo. Coop se snad hraje pro tu nekonečnou zábavu, ne pro vejvar z party, což? Proč mám jako těžit něco jinýho jak zábavu za to, že hraju ve čtyřech oproti solo hráči? Nechápu. Nesouhlasím.
Druhej důvod je dělení expů. To je humus na druhou, myslete si, co chcete. (jednak protahování a za druhé, i kdybych protahování pominul, proč do mě má někdo tlačit expy, když si chci dělat figury sám???? - i v týmový hře! - pro mě naprosto nepřijatelné)
Můj názor na dělení expů je tento:
(není třeba mi ho vyvracet, nic se na tom nezmění)
Každý dostane tolik EXP, kolik si zaslouží svojí prací. Takže nejlépe podle uděleného poškození. Procentuálně. To by ukončilo idiotské a nefér protahování. Pokud budete argumentovat supportama nebo tankama, tak u mě neuspějete. Považuju to za další zjednodušení coopu (č.3, myslím ) a nebojím se to označit za deformaci postav. Takové postavy jsou solo prakticky nehratelné, nebo spíš neexpitelné. Jakákoliv postava je schopná přežít Inferno i sama. Tak má podle mě být postava vyvážená a fungovat. Podpůrné skilly od ostatních může využívat/poskytovat i vyvážená postava. Argument, že "neodolné" postavy by byly v nevýhodě nepřijímám, protože v současné podobě udělují max. DPS právě papíři a barbové/monkové slouží pouze jako brzda bez DPS.
Pokud mi chcete sdělit, že by to vyřadilo ze hry něco jako tank, nebo support a tím se hra ochudila, opět to nepřijmu. Protože procentuální dělení EXP by místo toho přineslo úplně novou taktiku do coopu a určitě by s novou taktikou vznikaly zajímavé nové způsoby budování postav. (mimo to i zde na foru někdo rozebíral, že opravdový tank už v D3 neexistuje)
A protože je to nesouhlasů víc než dost, rozhodl jsem se toho jednoduše neúčastnit a jet si vlastní ligu. Solo D3.
V neposlední řadě mi ani nevyhovuje hra, kdy jsem s časem závislý na jiném člověku.
Toto je vysvětlení, které vás zajímalo. (asi bych přišel i na víc věcí) Pokud jsem se spletl ve faktech, můžeme diskutovat. Pokud máte ale jen odlišnej suběktivní názor, nesnažte se mě o něm přesvědčit, nemá to cenu. Opravdu jediná věc, která me vadí je, že nevim, proč mě Blizzard trestá za to, že chci D3 hrát sám
Takže všem přeju hodně zábavy v coopu. DrSma je Solo Selffound Forever (teda než to Blizzardi neopravěj )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 18:32 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
A co WD a DH? To už ti jako argument stačí? WD je hrozně OP. POkud chceš s WD chodit MP10 stačí ti cca 200k DPS. U DH potřebuješ minimálně dvojnásobek.DrSma píše: Pokud mi chcete sdělit, že by to vyřadilo ze hry něco jako tank, nebo support a tím se hra ochudila, opět to nepřijmu.
Lemur: Blizzardi nejsou zase takoví idioti, jak se tu o nich často říká - chary mají buildy a skilly dobře vyvážené.
Pokud jde o WD a DH, třeba za mě ti můžu říct, že oba je hraju prakticky úplně stejně i na stejném principu. Liší se to prakticky jen vizualizací.
A HLAVNĚ! - číslo u DPS rozhodně neznamená, jak rychle postava bije. Už jsem to jednou zmiňoval 100kDPS Monka je naprosto jiných 100kDPS DH například.
Nesouhlasím, že DH je nějaká DPS chudinka oproti WD. Možná tak čísílkem.
Pokud jde o WD a DH, třeba za mě ti můžu říct, že oba je hraju prakticky úplně stejně i na stejném principu. Liší se to prakticky jen vizualizací.
A HLAVNĚ! - číslo u DPS rozhodně neznamená, jak rychle postava bije. Už jsem to jednou zmiňoval 100kDPS Monka je naprosto jiných 100kDPS DH například.
Nesouhlasím, že DH je nějaká DPS chudinka oproti WD. Možná tak čísílkem.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
jasně že číslo je jen číslo, ale je DH prostě potřebuje vyšší damage na stejnej dmg output
Lemur: Zkresluje to. OP dělá z postavy často jedinej skill. "Proto ho pak hrajou všichni". Pokud neničíš dost rychle s DH, je to tím, že nehraješ bombarďáka, kterej je OP. Pokud se ti nelíbí, tak to je osud. U WD, když nejedeš Baty, taky nejseš zdaleka tak OP..(monk zvon atd..)
edit: navíc DH slušné poškození (na čerpání EXP z procent DPS) umí udělit například věžema, které nahodí a bez rizika pak pořizuje poškození/EXP to vše s bombardováním,...mno, myslím, že poškození až až, ne?
edit2: jednou jsi v BH i počítal poškození ze tří věží a smál jsi se mýmu Barbovi, jakej je to chudák..
edit: navíc DH slušné poškození (na čerpání EXP z procent DPS) umí udělit například věžema, které nahodí a bez rizika pak pořizuje poškození/EXP to vše s bombardováním,...mno, myslím, že poškození až až, ne?
edit2: jednou jsi v BH i počítal poškození ze tří věží a smál jsi se mýmu Barbovi, jakej je to chudák..
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
DrSma..jako co říkáš absolutně chápu. Je hezké vidět někoho, koho baví ze hry vymačkat věci, které by mě v ní ani nenapadlo hledat. Takže drž se svých zásad a val to dál. Aspoň se ale tady na foru dále poděluj o hru svými příspěvky (už to zde čtu dlouho, ačkoli jsem přispěl až teď).
Jedinou otázku, kterou Ti kladu: Bude Tě vlastně vůbec bavit ROS?
Z toho, jak jsem sledoval Tvůj postup SF až k 100 Plvl, tak mi přijde, že to bylo fest těžký a místy "únavné", ale dal jsi to. Ale při představě toho, že věci budou padat jak slibují a že budou fungovat jak slibují, tak se hra z Tvého pohledu prostě brutálně zjednodušší. Tak to na mě působí - snad mi rozumíš. Nechci se tu sálodlouze rozepisovat:-)
Bude pak ještě pro Tebe D3?
Přijde mi, že jsi se postavil do slepé uličky - ačkoliv netvrdím, že je to špatně. Já předpokládám, že Tě to tak baví a o tom to má být.
Jedinou otázku, kterou Ti kladu: Bude Tě vlastně vůbec bavit ROS?
Z toho, jak jsem sledoval Tvůj postup SF až k 100 Plvl, tak mi přijde, že to bylo fest těžký a místy "únavné", ale dal jsi to. Ale při představě toho, že věci budou padat jak slibují a že budou fungovat jak slibují, tak se hra z Tvého pohledu prostě brutálně zjednodušší. Tak to na mě působí - snad mi rozumíš. Nechci se tu sálodlouze rozepisovat:-)
Bude pak ještě pro Tebe D3?
Přijde mi, že jsi se postavil do slepé uličky - ačkoliv netvrdím, že je to špatně. Já předpokládám, že Tě to tak baví a o tom to má být.
Fru-fru:
jsem úplně překvapenej, jak to bylo pochopeno, to jsem ani nečekal
RoS pro mě určitě bude. Moc se těším na itemizaci a konečně! temné D3 (s mým "d3dark" nastaveným na Hardcore už by to mhlo bejt Diablo )
Paladin mě zatím moc nezaujal, ale je to melee, takže ho rozhodně vyexpím.
K Selffound Solo P100 bych řekl, že to mezi P80-100 bylo opravdu únavné, ale hlavně proto, že jsem si chtěl P100 udělat za starých podmínek. Prostě to dokázat. Takže jsem honil čas a trochu se i utavil, přiznávám. Ale cíle někdy žádají oběti a jsem rád, že to tak dopadlo.
Lepší loot bude pro mě zase jedině radost. Nehraju to jako nějakej masochista nebo mučedník solo. Že je to solo obtížné je prostě fakt, kterej jsem musel přijmout při rozhodnutí hrát solo.
Jinak dík za podporu a ujišťuju tě, že vůbec nejsem v D3 vyhořelej Baví mě to pořád a s RoS čekám skoro neúnosnou motivaci hrát dál
Budou pokračoat Topicy a hlavně!!!!! BARDROP otře prach ze svého Skornu a nechá ho chlemtat čersvou krev v RoS
I Barbarians
jsem úplně překvapenej, jak to bylo pochopeno, to jsem ani nečekal
RoS pro mě určitě bude. Moc se těším na itemizaci a konečně! temné D3 (s mým "d3dark" nastaveným na Hardcore už by to mhlo bejt Diablo )
Paladin mě zatím moc nezaujal, ale je to melee, takže ho rozhodně vyexpím.
K Selffound Solo P100 bych řekl, že to mezi P80-100 bylo opravdu únavné, ale hlavně proto, že jsem si chtěl P100 udělat za starých podmínek. Prostě to dokázat. Takže jsem honil čas a trochu se i utavil, přiznávám. Ale cíle někdy žádají oběti a jsem rád, že to tak dopadlo.
Lepší loot bude pro mě zase jedině radost. Nehraju to jako nějakej masochista nebo mučedník solo. Že je to solo obtížné je prostě fakt, kterej jsem musel přijmout při rozhodnutí hrát solo.
Jinak dík za podporu a ujišťuju tě, že vůbec nejsem v D3 vyhořelej Baví mě to pořád a s RoS čekám skoro neúnosnou motivaci hrát dál
Budou pokračoat Topicy a hlavně!!!!! BARDROP otře prach ze svého Skornu a nechá ho chlemtat čersvou krev v RoS
I Barbarians
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.11.2013, 19:14 hod., celkem upraveno 3 x.
OT dotaz: kucí, koupil jsem Autentikátor a pod desetimístným číslem to po mě chce "Authenticator Code" - nejde mi tam dát číslo a nevidím žádný na krabce a tak. Co se tam má zadat? Ani popisky mi neporadily Díky
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je seriál ve t aru EU-cisla-cisla..... Mas na b netu navod.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Dvě věci ...
DrSma: V drtivý většině věcí máš vlastně pravdu. Více méně je otázka filozofická, kam tu hru vést. Jestli kozervativně trvat na ARPG v solu, nebo to coop hraní uvést v život a přiblížit se herním trendům dnešní doby. Pokud půjdem v té linii, že se budeme přibližovat tomu MMORPG, pak bych rozporoval myšlenku "tank/healer/dmg + expy vázané na udělenou dmg". To podle mě zavírá variabilitu buildů. Mně to vůbec nevadí, pokud dokáží to, že udělený dmg v součtu všech postav bude stejný. Každý má v reálu jiný charakter a někoho ten support build prostě může bavit a tímhle bychom to prostě zavřeli.
Druhá věc je RoS resp. itemizace looot 2.0 a smart drop. Taky se toho trochu bojím. Snad to nebude znamenat až takové ulehčení/zrychlení hry a prostě ekvivalentně "nerfnou" skilly a naopak otevřou tu variabilitu buildů. Je to docela složitá záležitost to ukočírovat. Jsem na ně hodně zvědavej.
DrSma: V drtivý většině věcí máš vlastně pravdu. Více méně je otázka filozofická, kam tu hru vést. Jestli kozervativně trvat na ARPG v solu, nebo to coop hraní uvést v život a přiblížit se herním trendům dnešní doby. Pokud půjdem v té linii, že se budeme přibližovat tomu MMORPG, pak bych rozporoval myšlenku "tank/healer/dmg + expy vázané na udělenou dmg". To podle mě zavírá variabilitu buildů. Mně to vůbec nevadí, pokud dokáží to, že udělený dmg v součtu všech postav bude stejný. Každý má v reálu jiný charakter a někoho ten support build prostě může bavit a tímhle bychom to prostě zavřeli.
Druhá věc je RoS resp. itemizace looot 2.0 a smart drop. Taky se toho trochu bojím. Snad to nebude znamenat až takové ulehčení/zrychlení hry a prostě ekvivalentně "nerfnou" skilly a naopak otevřou tu variabilitu buildů. Je to docela složitá záležitost to ukočírovat. Jsem na ně hodně zvědavej.