Nejlepší film
Viděli jste někdo film Unborn (Nenarození) ?
prostě horrorový hit
prostě horrorový hit
Re: Nejlepší film
Já mám rád filmy typu Purpurové řeky, nebo nějáké francouzké krimi/detektivky.
Řeky jsou dobrý, kort určitý pasáže s lehce "upravenými" ostatky. A hlavně Žán Renó je borec v každym filmu, to se musí nechat.
- damagedeath
- Zhar the Mad
No tak jestli se ti Draku líbí i ty jeho dementní komedie, tak to pak nevím (např Wasabi atp...) Nejlepší je Leon, ale víc než Reno se mi tam líbí sjetej Gary Oldman jak sjíždí Mozarta.
Z jeho dementních komedií se mi líbí například "Drž hubu". To je fakt maso. Jinou jsem ani neviděl. Pak jsou též dobří Návštěvnící. (Wasabi neznám, jen vim, že je to ňáká omáčka, nebo cosi na ten způsob)
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak teď nevím jistě, ale Drž hubu je podle mne remake filmu s Nickem Noltem a ten se mi tedy líbil daleko více...
Hm, tak Max Payne... Jediné co je shodné s hrou je název filmu, názvy hlavních postav a to, že Maxovi zabili ženu a dítě, jinak to je něco úplně jiného. Když si odmyslím jakékoli pouto s hrou, tak to zas tak zlé nebylo, ale bylo to docela zklamání. Je zjevné, že jakákoli vyšší myšlenka hry režiséra totálně minula. Nejlepší okamžiky hry zadupány do země. Z Mony Sax udělat modelku, která jednou rukou střílí z 9mm sapíku je obludné... Jako film průměr, jako adaptace hry nula bodů. Co se zvukaře týká, tak bych mu přál někdy slyšet výstřel z brokovnice.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
ted jsem dokoukal na kinorip Souboje titanu a jsem zhnusen v te Americe fakt uz nevedi jak natocit klasiku, ten starej film je aspon 10xkrat lepsi
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Já to teda neviděl a asi ani neuvidím, ale kolegové z oboru říkali, že je to takovej ten klasickej kasovej trhák. Takže nic pro mě. 8)
Drakesis:
Dobře děláš - o nic nepřicházíš. Je to fakt ptákovina, rejžuje to jenom na efektech. Mám to zkouknuté a ani zklamaná jsem nebyla, protože tohle přesně se dalo očekávat Nejlepší je Perseus - jako jedinej je vymakanej jak rambo a má sestřih mariňáka O rádoby drsňáckých hláškách a výrocích ani nemluvim...Ale jako nepovedená komedie to boduje
Já jsem si na oslavu premiéry nového Souboje titánů pustila ten starý a byla jsem nadmíru spokojena
Dobře děláš - o nic nepřicházíš. Je to fakt ptákovina, rejžuje to jenom na efektech. Mám to zkouknuté a ani zklamaná jsem nebyla, protože tohle přesně se dalo očekávat Nejlepší je Perseus - jako jedinej je vymakanej jak rambo a má sestřih mariňáka O rádoby drsňáckých hláškách a výrocích ani nemluvim...Ale jako nepovedená komedie to boduje
Já jsem si na oslavu premiéry nového Souboje titánů pustila ten starý a byla jsem nadmíru spokojena
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Říká se, že klasika nestárne. A neplatí to jen u Souboje Titánů, což mě tak nějak uklidňuje. Je spousta opravdu skvělých filmů, které jsem ještě neviděl.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- damagedeath
- Zhar the Mad
Musím se přidat k souboji titánů...proč mi to připomíná trošku God of War?
Ohladom Clash of the Titans zdielam podobne pocity - proste neskutocne odflaknuty film, scenar, a sprznena legenda.
Btw. veeelmi prijemne ma prekvapil Iron Man 2, siel som na to viac menej s predsudkami, ale neskutocne mi ten film urobil dobre...
Btw. veeelmi prijemne ma prekvapil Iron Man 2, siel som na to viac menej s predsudkami, ale neskutocne mi ten film urobil dobre...
- Necrolyta
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
A kdo z vás viděl Avatara?Já jo,a máme i DVD.
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
- damagedeath
- Zhar the Mad
Necrolyta: :coje:
Přečti si celé téma, prosím.
Přečti si celé téma, prosím.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Povídej a přeháněj. Jelikož jsem ke komiksovým adaptacím celkem shovívavý, ani já si druhý díl kámoše "Železňáka" nenechám ujít.Moredecay píše:Btw. veeelmi prijemne ma prekvapil Iron Man 2, siel som na to viac menej s predsudkami, ale neskutocne mi ten film urobil dobre...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- damagedeath
- Zhar the Mad
Klucííí, já vím, že je to ostuda, ale já neviděl ještě ani jedničku, stydím se, neboť comixový fanda jsem jak noha.
OK, (bacha spoiler!) :waving:Marast píše:Povídej a přeháněj. Jelikož jsem ke komiksovým adaptacím celkem shovívavý, ani já si druhý díl kámoše "Železňáka" nenechám ujít.Moredecay píše:Btw. veeelmi prijemne ma prekvapil Iron Man 2, siel som na to viac menej s predsudkami, ale neskutocne mi ten film urobil dobre...
Nooo, sviezi humor, zdrava davka nadsazky, neskutocne narcisticky hlavny hrdina, ozraty Iron Man v obleku scratchuje na gramcoch...
Potom, co zisti ze zdroj energie pre jeho oblek ho zaroven zabija (infikuje mu krv), tak potrebuje vyvinut celkom novy, a ten potrebuje ako zdroj uplne novy elementarny prvok - tak si postavi izbovu verziu urychlovaca castic... krasna scena, ked spusti urychlovac, akurat, ze ho ma zle zamerany, tak hasakom upravuje smer casticoveho lucu, ktory popritom rozrezava miestnost...
Pokial clovek necaka tazke umenie a ide proste do kina na kolu a pukance, tak toto je to prave.
P. S. soundtrack ma na starosti AC/DC