MS v hokeji 2012
Já našim proti Rusákům věřím. Na ně se nám vždycky dařilo. Ale jak píšeš, hodně nepříjemný budou zápasy s Lotyšskem a s Německem. Je to vždycky takový dobývání a když nedáme brzo nějaký góly, tak to může bát docela trápení.
Re: MS v hokeji 2012
Tak v prvni rade gratulace slovakum. Co se tyce nasich: nehrajeme spatne, spis tak laxne, jako bez nasazeni. To je v hlavach, to se da zmenit, takze vse zalezi na tom, jestli se se vyhecujou, coz u takoveho muzstva jako je nase, predpokladam. Hokejisti jsou to vsichni, jen jde o jejich nasazeni. Takze si myslim, ze sila naseho vyberu se teprve prokaze... ale uz by to chtelo alespon nejakej zablesk
Kojote, Norsko, nebýt chyby rozhodčího, tak možná remizuje i s Ruskem včera. Nepodceňuj ten tým, češi nehráli samozřejmě ideálně a dělali kupu chyb, ale "remíza" s Norskem není zas tak velká ostuda, jak si myslíš.
DD ve finsku je to lepší, ale jen o trochu, a na hvězdný domací tým Švédska taktéž není vyprodáno, což je ostuda i kdyby šly lístky za 3k.
DD ve finsku je to lepší, ale jen o trochu, a na hvězdný domací tým Švédska taktéž není vyprodáno, což je ostuda i kdyby šly lístky za 3k.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
No tak teď se dívám na SWE vs. DEN a je tam poloprázdno. Ve Finsku na USA vs. SVK taky bylo zaplňených tak max 20% míst. Jako fakt to nechápu. A to měli před MS plnou hubu keců, že chtějí překonat rekord v návštěvnosti.Dark_Deamon píše:Špatný s návštěvností je to jen ve Švédsku. Tam choděj fans jen na svůj tým a zbytek jim je putna. Ve Finsku to jsou úplně jiná čísla.
Edit:
Qoliker: Já nepodceňuju Norsko. Jenom od naší reprezentace očekávám, aby hrála tak, aby s takovými soupeři neměla problémy. Což rozhodně je v silách našich hráčů, když přidají trochu nasazení. Stačilo by, kdyby začali pořádně bruslit a dohrávat souboje a hned by to vypadalo jinak. Mě nevadí, když prohrajou a bude na nich vidět, že makali na maximum, ale dneska (stejně jako v předchozích 2 zápasech) to vypadalo, že se jim nechce. Snad kromě Frolíka.
Tak to pak ano, naštěstí to nebyl jen Frolík (který měl mimochodem hodně špatnou první polovinu zápasu), zabrat to ale rozhodně chce. Teď jsem se dokoukal amíky proti brynze a byl to krásný hokej, o Tre Kronor ani nemluvě.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
No tak ja nie som ziadna bryndza a salase a dediny uplne nenavidim! A hokej ma v tom len utvrdzuje
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
parada slovensko vybojovalo prvni vyhru nad usa 4:2 bohuzel jsem ten zapas nevidel.
Achievements: 7400 (92%)
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Byl to hezkej zápas, Slováci se do toho obuli a vítězství nad USA si zasloužili. Jim bych letos přál zlato.
Kdybys sledoval zápas pořádně, tak bys řekl, že zasloužená by byla remíza, však jen těch tyčí kolik amíci nastřelili. Slováci na ně v první třetině vlítli, to je pravda, ale pak už to tak slavné nebylo. Laco je vychytal. :>
@Qoliker no jo ale na pocet nastrelenych tyci se nehraje
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem po zápase Finsko - Francie (7:1) maximálně spokojen. Ale ti češi...to je marnost nad marnost a jen se potvrzuje jak jsem říkal, že toto je pro ně nejdůležitěší zápas skupiny. Zatím jsou ale rádi za 1:1. No...nezávidím vám.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
kojot: Leda že by si tam dal Masalskis dvacet
Už má natažený tříslo. Za chvilu půjde střídat a bude tam padat jeden za druhým .
Krásná ~druhá polovina zápasu a především třetí třetina. Takhle to mělo vypadat i s dány a nory.
Snad to vydrží!
Snad to vydrží!
Přesně. Konečně byl vidět pořádný nasazení. Třetí třetina se mi hodně líbila. Lotyši měli snad jednu nebo dvě střely na branku.
zitra si zastrilime s talosama a v nedeli vletime na rusaky
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Krásná druhá polovina hokeje, kluci se pěkně nahecovali, zítřka se nebojím a v neděli to bude boj... ale daj to
- Hellknight
- Fallen Shaman
- BattleTag:Hellknight#1178
Jj zítra s Eratem to bude jiný tóčo ,teda aspoň v to doufám
We who are about to die, salute you!