1) Na procesoru je chladič. Pokus se ho opatrně oddělat(nekteré chladiče jsou přišroubované, nebo jen zacvaknuté->to zjistíš)
2) potom VELMI opatrně odlepíš chladič od procesoru(drží tam pastou)

3) když chceš vytáhnout procesor tak je tam taková "capka", na kterou se buď zmáčkne, nebo se zvedne asi do pravýho ůhlu. Procík pak vyskočí.
Na test grafiky bych šáhl po Diablu nepo po tomhle Video card stability testu. Nikdy jsem s tímto benchmarkem nedělal, ale je to jedinej benchmark na tvou grafickou kartu.
A zdroj-neměj strach, prostě se podíváš, jak jsi to měl zapojené a napícháš tam novej zdroj podle toho. Jinak ti pomoct nemůžu, jinak to zapojit snad ani nejde, protože koncovky zdroje jsou tvarovány tak, že to tam jinak nevrazíš. Taky bych si zjistil, kolikaWATTový zdroj máš v PC, a sehnal bych si podobný. Jestli máš hodně starej pc, tak do toho zdroj neseženeš(nebo bys musel ten PC předělat do ATX(čti:té moderní) pc skříňky.Grafiku akorát vytáhneš se slotu, jinam vrazit ani nepůjde. Musíš si ale sehnat grafiku v provedení do AGP slotu. HLAVNĚ, NEŽ VŮBEC SÁHNEŠ DO POČÍTAČE, TAK HO VYPNI A VYTÁHNI ZE ZÁSUVKY. VĚTŠINOU SE NIC NESTANE, ALE NÁHODA JE BL*EC. A NECH PC CHVÍLI VYPNUTÝ(ASI TAK 10 MINUT) NEŽ DO NĚJ BUDEŠ SAHAT. STARÉ ZDROJE BYLY TOTIŽ PLNÝ KONDENZÁTORŮ, TAKŽE JSI TO VYPL, A JAK JSI DO TOHO ZAČAL HNED SAHAT, DOSTAL JSI RANU (NIC SMRTELNÝHO

A jen tak pro úplnost, vypiš prosím celou sestavu(procesor, RAMky, disk, zdroj)...
A jinak, na youtube je spousta videjí, jak se rozdělává počítač

A sorry za mírnou chaotičnost, ale já tak prostě píšu, protže mě během psaní napadají nové věci.
A klidně se ptej na COKOLI čemu nerozumíš. Můžu ti napsat step-by-step návod jak pro retar*y, ale myslím, že to zvládneš i bez něj.