Nejlepší film
Nebo občas na MTV taky dávali ty "kraviny" ....říkal jsem jim "gumácí" XD....ty gumový stars jak se tam masakrovali .....vždycky ten ring a vždycky nějaká hvězda ...to byly řežby a bylo to dost na zasmání XD. Teď už to asi neni :/
Re: Nejlepší film
Armaggedon je trapnej happy end film
Sillent Hill to jo, ten je fakt dobrej. Navíc když se to sleduje v kině.
Sillent Hill to jo, ten je fakt dobrej. Navíc když se to sleduje v kině.
Armageddon visuálně pěkný a příběh pěknej....ale jinak hrozná ko*ot XD.
- Lord_Sp
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordSp#2207
jj lidi byli ste už negdo na tej novej Múmii ?
ne....jakýpa to bylo?
Btw slyšel jsem od kámošů, že je super film Doomsday(Soudný den)...viděl jsem pár videí na YT a nevypadá to špatně...sice zas nějaká amík kravina, ale na akci to špatně nevypadá...viděl to už někdo?
Btw slyšel jsem od kámošů, že je super film Doomsday(Soudný den)...viděl jsem pár videí na YT a nevypadá to špatně...sice zas nějaká amík kravina, ale na akci to špatně nevypadá...viděl to už někdo?
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006071604 - pokud někdo viděl film Jádro(Core), budete u toho umírat stejně smíchy jako já xD. U toho jsem fakt brečel :D.
jo tak já mám taky ráda víc filmů..nedá se napsat který je nej..ale můžu to aspoň trochu přiblížit...Gladiator, Forest Gump, Mechanický pomeranč, Pulp fiction, f*ck, černočerná tma, Crank i Kurýr, Wasabi, 5. element, Věčný svit neposkvrněné mysli, nezvratný osud..no je jich hodne noo...pak mám ráda korejský filmy, u tohodle jsem se rozeřvala: Nae meori sogui jiugae
( moment to remember )..a minulý týden jsem videla docela psycho film funny games..a koukám že se všichni shodnem na The big bang theory jako seriál a IT crowd, black books, My name is Earl, Red Dwarf, zná někdo Velkovlak? a team America je fakt boží když se chce člověk zasmát
( moment to remember )..a minulý týden jsem videla docela psycho film funny games..a koukám že se všichni shodnem na The big bang theory jako seriál a IT crowd, black books, My name is Earl, Red Dwarf, zná někdo Velkovlak? a team America je fakt boží když se chce člověk zasmát
Welcome To The Real World...
Segal měl docela dobré filmy dřív.V těch nových už není moc ve formě a děj píšou asi fakt nějaké gumy. Proto to vypadá tak jak to vypadá.
Jj ze Seagalových filmů chcípam XD. To jsou takový ko*ot, až to neni možný.
Terminator 2...toho sem viděl taky min 10x:)...nj ja rad terminatora, teď si stahuju a sleduju ten serial The Sarah Connor chronicles
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Když jsem byl menší, tak jsem v jednom kuse čuměl na Gladiatora a Titanic..furt dokola...každej den alespoň jednou...někdy i víckrát za den a furt mu to bavilo hrozně moc ...teď nebudu lhát, když řeknu, že jsem oba filmy viděl tak +- 50x :D:D
Bubu: jj, přesně tak. velice doporučuji.
Na Gladiátora jsem kdysi zírala taky pořád, znám to celý nazpaměť. a i ty scary movie, taky výborný!!! no já toho viděla fakt dost, ale polovinu toho si nepamatuji jak se to jmenovalo nebo o čem to přesně bylo.. :?
Na Gladiátora jsem kdysi zírala taky pořád, znám to celý nazpaměť. a i ty scary movie, taky výborný!!! no já toho viděla fakt dost, ale polovinu toho si nepamatuji jak se to jmenovalo nebo o čem to přesně bylo.. :?
Tak jsem včera koukal na "An unfinished life" - moc pěknej film...
jo tak temnýho rytíře jsem viděla minulý týden a opravdu taky se mi to moc líbilo, nejlepší byl Joker! (Heath Ledger) jeho snad nejlepší role, ne? něco za to snad dostal..a na bathory se chystam... 8)
to jo..se nějak předávkoval práškama že? sem někde četla...
Jj Heath byl good :/
no a co takový mechanický pomeranč? to musí snad znát každý, což? mě osobně se dost líbil. nebo černá kočka bílý kocour...dům k pověšení? a takový méně komerční. 8)
No ty krávo tak jsem se zas jednou díval na film - Electra ...jako horší film jsem snad ještě neviděl XD
btw - http://www.youtube.com/watch?v=rjmmjXGw ... re=related - LOOOOOOOOL XD
btw - http://www.youtube.com/watch?v=rjmmjXGw ... re=related - LOOOOOOOOL XD
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Blade Runner
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.