BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN
Jsem kousek od zdolání LvL97. Zkusil jsem trochu čachrovat s gearem. Delší dobu mě lákaly Inna´s Tepláky, tak jsem je kombinoval, až jsem dosáhl celkem slušného testu. Je to v tuto chvíli max. DPS konfigurace abych přežil (dá se s trochou pozornosti) a mohl farmit ACT1 MP8. S cca 225k DPS buffed to pěkně padá, hlavně když mám AS na Skornu 1.24, což už je celkem fajn rubanice. Poprvé mi došly knížky kvůli craftu šutrů do gatí.
No a jako bonus dne první "špinavej" double (dvě lege to nejsou, ale už se tomu čistýmu blížim )
http://www.jpeg.cz/images/2013/09/23/VG5rg.jpg
No a jako bonus dne první "špinavej" double (dvě lege to nejsou, ale už se tomu čistýmu blížim )
http://www.jpeg.cz/images/2013/09/23/VG5rg.jpg
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: BARDROP - The Solo Selffound Barbarian
Paragon 97
Protože jsem průběžně všechno vykecal, nemám, co bych o Para 97 napsal
Snad jen, že trval skoro 7 hodin. Nebyl čistě expící, ale hrál jsem si s gearem, což natáhlo čas. Taky jsem si udělal další velkej Amethyst do gatí (zní to strašně, ale je to tak )
EDIT: možná to jsem napíšu ještě párkrát, ale poslední Paragony jsou už fakt dlouhý a náročný, jsem v takovým mrtvým bodě. Normálně bych šel oddychnout na jinou postavu, ale já se tak upnul k té Para 100, že cokoliv mimo expení Bardropa mi přijde ztráta času. Asi to nespraví nic, než se na to kilo konečně protřískat. Je to prostě velkej cíl a nedám pokoj, až tam vlezu
(opravdové nakopnutí momentálně čekám s příchodem Para 99)
EDIT 25.9.: Záměnou craftěných rukavic za jiné ze zálohy jsem získal 5k life navíc. I taková jediná věc mi hodně pomohla s usadit na MP8. Oproti očekávání, že doexpím na MP7 měním plány. MP7 mi expí sice cca stejně rychle, nebo jen o trochu míň, ale je nepříjemný tolikrát opakovat lokace při farmě. Na MP8 je to mnohem pohodlnější.
Paragon 98
Jak vidíte, nekecal jsem Vyladil jsem parádně gear na MP8. I rychlost expení se zlepšila Pro formu bych chtěl ještě jeden Perfect Star Amethyst do gatí, ale do tý stovky nebude už čas sesbírat dost šutrů, takže to bude další cíl
Protože jsem průběžně všechno vykecal, nemám, co bych o Para 97 napsal
Snad jen, že trval skoro 7 hodin. Nebyl čistě expící, ale hrál jsem si s gearem, což natáhlo čas. Taky jsem si udělal další velkej Amethyst do gatí (zní to strašně, ale je to tak )
EDIT: možná to jsem napíšu ještě párkrát, ale poslední Paragony jsou už fakt dlouhý a náročný, jsem v takovým mrtvým bodě. Normálně bych šel oddychnout na jinou postavu, ale já se tak upnul k té Para 100, že cokoliv mimo expení Bardropa mi přijde ztráta času. Asi to nespraví nic, než se na to kilo konečně protřískat. Je to prostě velkej cíl a nedám pokoj, až tam vlezu
(opravdové nakopnutí momentálně čekám s příchodem Para 99)
EDIT 25.9.: Záměnou craftěných rukavic za jiné ze zálohy jsem získal 5k life navíc. I taková jediná věc mi hodně pomohla s usadit na MP8. Oproti očekávání, že doexpím na MP7 měním plány. MP7 mi expí sice cca stejně rychle, nebo jen o trochu míň, ale je nepříjemný tolikrát opakovat lokace při farmě. Na MP8 je to mnohem pohodlnější.
Paragon 98
Jak vidíte, nekecal jsem Vyladil jsem parádně gear na MP8. I rychlost expení se zlepšila Pro formu bych chtěl ještě jeden Perfect Star Amethyst do gatí, ale do tý stovky nebude už čas sesbírat dost šutrů, takže to bude další cíl
Dneska padnul legendární rekord. Za odpoledne jsem dropnul 9! legendárek, z toho dvě setovky. Navíc jsem dropnul i další FireWalkerky, který mě pomohly. (už jsou to ty na Bardropovi) Divný na tom je, že jsem šel číselně se vším dolů, ale herně mi viditelně přidaly Mám podezření, že ty Zunimassky mají ten popis špatně ve více směrech (řešili jsme to tu kdysi dávno, jak posilujou DPS atd.) Jistý je, že jsem se zase víc zakotvil na MP8, kde už je to opravdu slušně hratelný a navíc mi zase po dlouhý době hoří za patama
Drop doplním zítra. Je toho opravdu ranec, takže to chce trochu víc času na zpracování
EDIT: vše doplněno
Drop doplním zítra. Je toho opravdu ranec, takže to chce trochu víc času na zpracování
EDIT: vše doplněno
PARAGON 100
podrobnosti doplním zítra
podrobnosti doplním zítra
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Gratule
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak konečně se to povedlo
Velká gratulace
Tak to vypadá, že už můžu konečně opustit zdejší D3 sekci... přeju hodně štěstí s dalšími postavami i do datadisku
Velká gratulace
Tak to vypadá, že už můžu konečně opustit zdejší D3 sekci... přeju hodně štěstí s dalšími postavami i do datadisku
ZOMB: jak souvisí tvoje opuštění sekce a můja para 100?
No tak to bylo to jediné, co mě tady drželo
ZOMB: nekecej (to mě potěšilo a zarmoutilo zároveň )
Navíc Bardrop jede dál a jedině Noah ví, co mu ještě nachystal
Navíc Bardrop jede dál a jedině Noah ví, co mu ještě nachystal
Dokud nedropne to Mempo...
No vidíš
(tak to máš na dlouho, protože potřebuju min. 3%+ cc )
(tak to máš na dlouho, protože potřebuju min. 3%+ cc )
Díky díky všem, chlapci
O víkendu začnu dělat na nějakým závěru, tak zachovejte přízeň
(Bardrop bude pokračovat dál)
O víkendu začnu dělat na nějakým závěru, tak zachovejte přízeň
(Bardrop bude pokračovat dál)
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Gz chlape, paradni uspech a ten gear co mas taky parada, hlavne jsi si to poctive vytriskal.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Díky, kluci, jsem dojatej
A musím souhlasit s Kukim. Na začátku jsem s takovým Gearem ve snu nepočítal
A musím souhlasit s Kukim. Na začátku jsem s takovým Gearem ve snu nepočítal
Nj ten gear je dobry, ved sa uvidi ze ako dopadnem ja na HC dufam ze dam tych PL 100 kym pride paragon 2,0
JoJo: No to ti teda držím palce Já to chtěl stihnout před Loot 2.0, protože po něm už to bude úplně jiná hra a nesrovnatelný. Jsem rád, že se mi to povedlo!