BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN
STATISTIKA Paragon 92 Solo/MP7 mi trval 5h
Díky "MP7 STRIKE mod" (700kEHP/190kDPS) trval level o 30min. méně jak Paragon 91.
Díky "MP7 STRIKE mod" (700kEHP/190kDPS) trval level o 30min. méně jak Paragon 91.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: BARDROP - The Solo Selffound Barbarian
CHACHACHACHACHACHAAAAAAAAAAAAA Ať mi tady někdo chytračí o radostech z dropu (tohle se musí zažít )
Melu o nich snad od dvacátýho Paragonu! Trpělivost se vyplatila a Noah v Leoric Manor posvítil na Bardropovu cestu
(až se mi vrátěj hormonální hladiny do normálu, bude čas na nové kombinace )
Immortalky rukavice mám sice na prd, ale už jsem schopnej dosáhnout i na Fury regen z Immortal setu, kdyby o to šlo..!
Selffound forever
I you
Melu o nich snad od dvacátýho Paragonu! Trpělivost se vyplatila a Noah v Leoric Manor posvítil na Bardropovu cestu
(až se mi vrátěj hormonální hladiny do normálu, bude čas na nové kombinace )
Immortalky rukavice mám sice na prd, ale už jsem schopnej dosáhnout i na Fury regen z Immortal setu, kdyby o to šlo..!
Selffound forever
I you
Naposledy upravil(a) DrSma dne 15.09.2013, 18:42 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
ale no tak, vyfotit věc na AH dát ji na fórum umí každej, co si to namlouváš?
P.S. gratuluju
P.S. gratuluju
OK. Výsledná kombinace gearu na MP7 s Immortal cvičkam je v profilu. 190kDPS (díky WH) a prakticky zachované EHP. Stala se zajímavá věc. Nasadil jsem amulet, se kterým jsem měl 205kDPS díky AS. To zajímavý je, že cc i cd zůstala stejná. Přesto se s tím bilo hůř
"Poslední" dropovací metou stále zůstává Mempo, které jsem od vydání D3 ještě nikdy neviděl na zemi..
"Poslední" dropovací metou stále zůstává Mempo, které jsem od vydání D3 ještě nikdy neviděl na zemi..
Co?...já ani nevěděl, že Mempo může bejt bez díry (takový snad ani padat nemusí )
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Esi se nepletu, tak po uprave legendarek uz mempo ma otvor lasky dycky.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No, já ty zvěsti po novu raději ignoruju. Proto i spěchám s Bardropem. Chci ten P100 1.08. Pak už je mi to jedno. Asi takovejch úprav bude kopec. WulF už avizoval i zmizení damage taken z Andariely a pod..
Jedno se teda ale zeptám dopředu. Změní to i itemy před Loot 2.0? Jestli jo, prošlo za Bardropa pecí hodně věcí, který mohly mít užitek
Jedno se teda ale zeptám dopředu. Změní to i itemy před Loot 2.0? Jestli jo, prošlo za Bardropa pecí hodně věcí, který mohly mít užitek
To ještě neřekli. Ví, že bude patch na loot 2.0, paragon 2.0, itemizeaci a RoS datadisk. Ví, že para 2.0 a loot 2.0 bude zdarma předcházet RoS. Ale jak to přesně bude se neví . Itemizaci bych ale předpokládal s loot 2.0. Jenže Blizzardu je jedno, co předpokládám
No jo,...takže dělám dobře, že se nesnažím na to dopředu přijít ...ztráta času
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako predtim, itemy pred patchem nebudou ovlivneny.
Najdes je pak treba v ah pod nazvem legendarky a v zavorce bude legacy, nejspis.
Najdes je pak treba v ah pod nazvem legendarky a v zavorce bude legacy, nejspis.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Teď jsi mě uklidnil. Čeká mě očista truhly. Jsem po strop. (ty Tribaly a WH fakt házím vidlema ) Takže můžu vesele nakrmit Haedrigovu pec
- Kuki10
- Globální moderátor
:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Paragon 93 trval opět cca 5-6h, takže požadavek na čas se zatím nezvyšuje.
Nejspíš je to ale tím, že se mi neustále daří zlepšovat gear. Musel jsem odložit Immortal křusky . Zunimassky jsou prostě lepší (kdo by tomu věřil na barba). Celkově jsem ale díky Immortal chest zachoval set bonus na AR a tak mohl nasadit WH. K tomu jsem ucraftil lepší STR bracery, kterým k "dokonalosti" chybí VIT. Přesto jsem je nasadil. Výsledek je 201kDPS/700kEHP/3%LS. EHP už můžu jít dost přes 1M, ale DPS pak trpí. (můžu jít i vysoko nad 201kDPS, ale EHP pak závratně mizí)
Zbývající Paragony pravděpodobně doexpím na MP7, kde už jsem jak doma a kosím v dobrém tempu. Gear je proto momentálně postaveneý na míru pro MP7.
BARDROPŮV TOP DROP ZA 93 PARAGONŮ ze včera /tuhle Mantu teď nosí Scoundrel /
Nejspíš je to ale tím, že se mi neustále daří zlepšovat gear. Musel jsem odložit Immortal křusky . Zunimassky jsou prostě lepší (kdo by tomu věřil na barba). Celkově jsem ale díky Immortal chest zachoval set bonus na AR a tak mohl nasadit WH. K tomu jsem ucraftil lepší STR bracery, kterým k "dokonalosti" chybí VIT. Přesto jsem je nasadil. Výsledek je 201kDPS/700kEHP/3%LS. EHP už můžu jít dost přes 1M, ale DPS pak trpí. (můžu jít i vysoko nad 201kDPS, ale EHP pak závratně mizí)
Zbývající Paragony pravděpodobně doexpím na MP7, kde už jsem jak doma a kosím v dobrém tempu. Gear je proto momentálně postaveneý na míru pro MP7.
BARDROPŮV TOP DROP ZA 93 PARAGONŮ ze včera /tuhle Mantu teď nosí Scoundrel /
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak za 1. dát takovou Manticoru followerovi mě uráží, hned ji sundej
za 2. jestli hned nerozjedeš DH tak mě máš na svědomí!!!
takže si rozmysli, buď follower s úžasnou Manticorou a já nebo DH a já živej
za 2. jestli hned nerozjedeš DH tak mě máš na svědomí!!!
takže si rozmysli, buď follower s úžasnou Manticorou a já nebo DH a já živej
Lemurman: tak to dost riskuješ
Lemur:
Paragon 95 (opět za cca 5h)
Myslím, že už to není potřeba psát, protože jsem přesvědčenej, že potřeba času se už do Para100 dramaticky nezvedne. Z kdysi jsem si pamatoval tento koláč:
http://www.diablowiki.net/Paragon_experience_charts
Protože jsem myslel, že P100 se mě nikdy týkat nebude, nestudoval jsem to. Teď jsem si to našel a koláč říká, že potřeba exp na para95 a 100 se dramaticky neliší. Myslím, že poslední paragon mi nemůže zabrat víc jak 7h. (edit: je symbolické, že podle hry mám na P95 rovných 300h)
Všechno klape krásně, jen mě vytáčj Berserkeři v Agony. Je to pro mě jediná problematická potvora v ACT1. Nejde o to se jim vyhnout. Jde o to, že ten jejich masivní útok s rozmachem často míří úplně mimo mě a stejně mě zasáhne.
Zítra odpoledne mám volno, takže cílem by měl být Paragon 96. Expení je už celkem dlouhý, ale jsem teď strašně zabejčenej a prostě chci tu zbývající porci zdolat.
Paragon 96
Expení už není co bylo ani na MP7. Současnej gear mi naštěstí umožňuje solidně bít i MP8 v ACT1. Paragon 96 je prakticky celý z MP8.
Protože je to dost náročný a čekají mě ještě dlouhé 4 Paragony, dávám si na víkend voraz. 97 do pondělka na 100% nepadne.
Myslím, že už to není potřeba psát, protože jsem přesvědčenej, že potřeba času se už do Para100 dramaticky nezvedne. Z kdysi jsem si pamatoval tento koláč:
http://www.diablowiki.net/Paragon_experience_charts
Protože jsem myslel, že P100 se mě nikdy týkat nebude, nestudoval jsem to. Teď jsem si to našel a koláč říká, že potřeba exp na para95 a 100 se dramaticky neliší. Myslím, že poslední paragon mi nemůže zabrat víc jak 7h. (edit: je symbolické, že podle hry mám na P95 rovných 300h)
Všechno klape krásně, jen mě vytáčj Berserkeři v Agony. Je to pro mě jediná problematická potvora v ACT1. Nejde o to se jim vyhnout. Jde o to, že ten jejich masivní útok s rozmachem často míří úplně mimo mě a stejně mě zasáhne.
Zítra odpoledne mám volno, takže cílem by měl být Paragon 96. Expení je už celkem dlouhý, ale jsem teď strašně zabejčenej a prostě chci tu zbývající porci zdolat.
Paragon 96
Expení už není co bylo ani na MP7. Současnej gear mi naštěstí umožňuje solidně bít i MP8 v ACT1. Paragon 96 je prakticky celý z MP8.
Protože je to dost náročný a čekají mě ještě dlouhé 4 Paragony, dávám si na víkend voraz. 97 do pondělka na 100% nepadne.