BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN
Další Paragon v jednom dni (88). Jsem teď celkem v ráži. Navíc jsem po dlouhý době craftil. Stálo to sice strašně moc, ale mám dvoje nový Bracery se super boostem (jedny z nich mám už na Bardropovi) Bracery už jsem potřeboval jak sůl. Udělám test i těch druhých, které mi dávají 6k dps a solidní AR. Sice přiju o 13k life, ale na druhou stranu je otázka, jestli je současných 71k life na SC nutných
Ostatní doplním zítra
PS: Bardrop stále sílí
Ostatní doplním zítra
PS: Bardrop stále sílí
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: BARDROP - The Solo Selffound Barbarian
Takže tohle je včerejší Craft. Ani nevím, který bracery použít. U těch s VIT je neodolatelných 6%cc + 13k life. U těch STR 5,5k DPS + AR.
Craft mě přišel cca na těžce sesbírané 2M a taky jsem zkoušel za 2M carft Archon Armor se třema dírama. To ale marně.
I přesto pořád vidím prostor na mnohem lepší roll na bracerech. Takže to zas za čas zkusím. Momentálně dobrý
Craft mě přišel cca na těžce sesbírané 2M a taky jsem zkoušel za 2M carft Archon Armor se třema dírama. To ale marně.
I přesto pořád vidím prostor na mnohem lepší roll na bracerech. Takže to zas za čas zkusím. Momentálně dobrý
Naposledy upravil(a) DrSma dne 13.09.2013, 09:49 hod., celkem upraveno 1 x.
No ja na HCby som si dal tie prve ale kedze ty hras SC tak urcite tie druhe
Jojo: ono to ani na to SC není tak jasný, jak se zdá. Protože mám stokrát odzkoušený, že pokud se vzdáš trochy DPS za cenu, že víc vydržíš, umožní ti to míň zdrhat a víc rubat, což často celkově vede k rychlejšímu kosení, než při vyšší DPS. To je to.
Včera jsem testoval, ale herně se to jeví docela na stejno. Takže u mě zatím i na SC spíš vítězej ty s VIT kvůli 6%cc. Mám pak 60,5%cc a vždycky, když jsem nad 60% mi dobře funguje Into the Fray...
Taky EHP je dost rozdíl. 850k (s tou AR jsem očekával víc) oproti 1M u vitálních..(což se v Agony sakra hodí, když koupím dvě šlupky najednou od Berserkerů..)
Včera jsem testoval, ale herně se to jeví docela na stejno. Takže u mě zatím i na SC spíš vítězej ty s VIT kvůli 6%cc. Mám pak 60,5%cc a vždycky, když jsem nad 60% mi dobře funguje Into the Fray...
Taky EHP je dost rozdíl. 850k (s tou AR jsem očekával víc) oproti 1M u vitálních..(což se v Agony sakra hodí, když koupím dvě šlupky najednou od Berserkerů..)
Taky bych bral ty první. ŠKoda že jako na potvoru se ke každému craftu vmáčkly thorns nejhorší možná vlastnost. Kdyby místo toho bylo víc vita, tak je to skoro dokonalé
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
No, na to jak málo craftím jsem celkem rád i za to. Haedrig má totiž hrozně hladovou pokladnu, tak se snažím co nejvíc dropovat a prachy šetřit na šutry. Je to nefachčenko a k výkonu se vypne jen jednou za čas
Každopádně myslím, že bracery by se daly ještě rozumě přecraftit. (ramena, chestu a rukavky sem tam po jednom kusu pokouším, ale nic. Jsou to už fakt docela dobrý crafty)
Amulet bych rád lepší, ale nejsou rubíny!.Mám 52 brimů na skladě a 7M goldů, ale asi jen 70 rubínů
Každopádně myslím, že bracery by se daly ještě rozumě přecraftit. (ramena, chestu a rukavky sem tam po jednom kusu pokouším, ale nic. Jsou to už fakt docela dobrý crafty)
Amulet bych rád lepší, ale nejsou rubíny!.Mám 52 brimů na skladě a 7M goldů, ale asi jen 70 rubínů
Po ukrutné a dlouhé 11h bitvě dokráčel Bardrop na předposlední metu.
PARAGON 90
Zbývá zdolat posledních deset levelů. Bylo i několik zajímavých dropů. Za podívání stojí výbava SOLARA po dnešku. Nemá na sobě kameny, ale až se osází Amethystama (málo VIT), bude už to dost zajímavý. (na droplou výbavu samej klenot ) Navíc 90k DPS unbuffed je v podání monka docela zbraň
Když jsem dropnul SET boty, modlil jsem se za Immortalky a dopadlo to na Natálky. Co naplat
Zítra všechny dropy doplním (11 kousků)
Jo a na závěr výsledek testů bracerů. Jednoznačně vše vyznělo líp pro ty první s VIT. S 1M EHP už se na MP7 dají dělat docela divočiny
Navíc (ať se to zdá, nebo ne) je těch 1.5%cc prostě znát. Dostávám se tak o 0.5% nad 60% a já tam prostě vidím zlom
PARAGON 90
Zbývá zdolat posledních deset levelů. Bylo i několik zajímavých dropů. Za podívání stojí výbava SOLARA po dnešku. Nemá na sobě kameny, ale až se osází Amethystama (málo VIT), bude už to dost zajímavý. (na droplou výbavu samej klenot ) Navíc 90k DPS unbuffed je v podání monka docela zbraň
Když jsem dropnul SET boty, modlil jsem se za Immortalky a dopadlo to na Natálky. Co naplat
Zítra všechny dropy doplním (11 kousků)
Jo a na závěr výsledek testů bracerů. Jednoznačně vše vyznělo líp pro ty první s VIT. S 1M EHP už se na MP7 dají dělat docela divočiny
Navíc (ať se to zdá, nebo ne) je těch 1.5%cc prostě znát. Dostávám se tak o 0.5% nad 60% a já tam prostě vidím zlom
No, jak jsme se bavili nedávno. S barbem jsem už kompletně oblíknul Monka i DH. Chybí minimálně itemů do fullsetů a k tomu velice slušnej zbytek. Většina setovek na DEX chary mi padla i 3x a víckrát. Solar má odehráno pár Paragonů a i tak už dropnul dvě pěkný věci se STR pro Bradropa. Je jasný, co se nám Blizz snaží říct
Všechny dropy lege ze včera do Paragonu 90 jsou doplněné
Všechny dropy lege ze včera do Paragonu 90 jsou doplněné
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
slušná sbírka
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Díky
Dvě stě kousků padlo
Dobře si to prohlídněte, chlapci. Pořádnej drop začíná po Paragonu 60. Takže šup šup
PS: dneska ráno jsem ale musel, po včerejšku, vstát z mrtvých
Dvě stě kousků padlo
Dobře si to prohlídněte, chlapci. Pořádnej drop začíná po Paragonu 60. Takže šup šup
PS: dneska ráno jsem ale musel, po včerejšku, vstát z mrtvých
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ty vole, ja jeste nikdy na pl60 nebyl.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Kuki: já nikdy neviděl ani plvl 25
Naposledy upravil(a) Lemurman dne 14.09.2013, 12:01 hod., celkem upraveno 1 x.
Kuki: vidíš? proto musíš strašit na AH (EDIT: to je samozřejmě legrace )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 14.09.2013, 12:59 hod., celkem upraveno 1 x.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Na SC mám 66 paragon a že by mi tam něco padalo se říct nedá:/ btw na HC dojíždím 11 paragon na mončici a pořád j no legendary club
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Díky, že mě podporujete. Posledních 10 bude chtít maximální zarputilost. Už abych se pomalu porozhlížel, jestli někdo náhodou nezná Selffounda na P100. Delší dobu už si dělám zálusk, že bych chtěl mít toho prvního známýho
edit: dawe, vydržaj!..táhne se to celým tímhle vláknem, je třeba jen kosit a ono to padat začne. Nic výjimečnýho nedělám Jen solím max MF do enchantressky (dává mi to asi +25%). Většinu času po Paragonu 60 se pohybuju nad 500% MF a teď už překračuju i 600% podle MP..)
edit: dawe, vydržaj!..táhne se to celým tímhle vláknem, je třeba jen kosit a ono to padat začne. Nic výjimečnýho nedělám Jen solím max MF do enchantressky (dává mi to asi +25%). Většinu času po Paragonu 60 se pohybuju nad 500% MF a teď už překračuju i 600% podle MP..)
Další Andarielka. Za co mě ten Blizzad trestá. To je snad šestá a opět bez díry (kdyby aspoň to...)
EDIT: Tohle vás možná bude zajímat. (abyste na to byli připravení)
Paragon 91 Solo/MP7 mi trval 5.5h
(sám jsem zvědavej, jak se bude prodlužovat nárok na čas až do posledních Paragonů)
EDIT: Tohle vás možná bude zajímat. (abyste na to byli připravení)
Paragon 91 Solo/MP7 mi trval 5.5h
(sám jsem zvědavej, jak se bude prodlužovat nárok na čas až do posledních Paragonů)
Immortal cvičky to sice nejsou, ale přece to potěšilo. Zítra písnu, jak se to celý schumelilo Tohle si tu vystavím
Takže jak to bylo. Včera jsem dlouho nemohl nic dropnout. Tak jsem zkusil craft. Procraftil jsem několik mega za bracery. Žádnej zázrak, ale jedny se STR měly 6%cc. Tak jsem to šel zkusit. Šlo to dobře, ale pořád pomalu. Zkusil jsem ještě Amulet. Přestavěl jsem tak Bardropa víc na SC. Nově měl 700k EHP, ale DPS buffed přes 190k. Takhle už to na tý MP7 pěkně padá, ale musím bejt víc ve střehu, pokud nemám chcípat. Ale v ACT1 se mi to daří.
Jak jsem dšlal test, před Wardenem mi padly dvě setovky těsně po sobě. Immortal vesta a Innas tepláky (druhý). To brnění mě ale trochu mrzí, když už padlo. Protože je prakticky totožný s mým craftěným Archonem (dokonce malinečko slabší)
Jedinej rozdíl je, že Archon měl 300/sec Regen a Immortalka má set bonus 4% melee damage redukci. Takže mám tu Immortalku spíš jen tak pro ten pocit, že mi dropla taková vzácná vě. Taky jsem do ní ucraftil velkej fialovej šutr, páč má o díru navíc
Lemure, vidíš?...teď jsou na řadě ty boty a nic s tím nenaděláš..je mi to líto
Jak jsem dšlal test, před Wardenem mi padly dvě setovky těsně po sobě. Immortal vesta a Innas tepláky (druhý). To brnění mě ale trochu mrzí, když už padlo. Protože je prakticky totožný s mým craftěným Archonem (dokonce malinečko slabší)
Jedinej rozdíl je, že Archon měl 300/sec Regen a Immortalka má set bonus 4% melee damage redukci. Takže mám tu Immortalku spíš jen tak pro ten pocit, že mi dropla taková vzácná vě. Taky jsem do ní ucraftil velkej fialovej šutr, páč má o díru navíc
Lemure, vidíš?...teď jsou na řadě ty boty a nic s tím nenaděláš..je mi to líto