KECÁRNA
dawe: moc pěknej podpis
Mě to baví na SC solo Barba i po Para 87
Dokonce zvažuju, že až bude mít Bradrop tu stovku, přejdu pak úplně na Barbary Čeká mě test GURUa na HC a taky NoAH mi nefunguje dobře, takže zvažuju, že ho nahradím/doplním novým Barbem. I BARBARIANS
Mě to baví na SC solo Barba i po Para 87
Dokonce zvažuju, že až bude mít Bradrop tu stovku, přejdu pak úplně na Barbary Čeká mě test GURUa na HC a taky NoAH mi nefunguje dobře, takže zvažuju, že ho nahradím/doplním novým Barbem. I BARBARIANS
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: KECÁRNA
nějakej novej build v plánu?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Inak drsma nasiel som schield pre teba keby si neskor mal zaujem to uz neni mozne ked uz mi konecne nieco padne tak je to urcite na barbara
a jakej, třeba mu ten štít přeberu vůbec s mym barbarem nemůžu hnout, nic na něj nepadá
tu je http://img836.imageshack.us/img836/7035/h1dw.png len ma jednu chybu, nema vitalitu
tyjo...zrovvna bez vitky bych bral resp. teď neřeším BTW: drsma dekly nemá rád já bych mu ho klidně voprejskal
Ok tak ho dam teba mne jedno ja by som aj tak premenil na BS, ale mozem ti ho dat az zajtra lebo teraz idem do prace a pridem domov az v noci. Pridaj si ma do friendov a potom mi napis ked budem online
Jak chceš, až ho vopotřebuju, tak ho stejnak pošlu dál ... brimstone a dvě slzy ti za něj v klidu dám, není problém
Díky.
BTW: DrSmovi můžu zatim pučit svůj ivory s životama
Díky.
BTW: DrSmovi můžu zatim pučit svůj ivory s životama
CO? Dekl!?
Jojo, vypadá opravdu dobře. Klidně ho ale teď svěř WulFovi (čekat na mý HC 60, možná by zrezavěl )
EDIT: TAKŽE:
Mě za Barba padá nejvíc na DH
Jojo má WD a padá mu na Barby
Dawe s DH dropuje na Braby
Jestli máte pocit, že něco s vašim charem padá často na jinou class, dejte to sem. Pokud toho bude dost, dalo by se to dát do tabulky a třeba z toho něco vyleze
Mě se totiž dlouhodobě zdá, že je to dokonce záměr Blizzu. Splácal nám prachy, craft i truhlu do jednoho, teď splácaj EXP. Prostě smazávaj možnost hrát si jednu solo figuru, nutěj nás hrát všechny. A tomu by odpovídalo i dropování itemů jinejma classama. Může to bejt jen náhoda, ale kdo ví.....
Třeba zjistíme, že pokud potřebuju ty Immotalky botky na Bardropa, stačí chvíli pofarmit s Monkem a botky jsou na světě
Jojo, vypadá opravdu dobře. Klidně ho ale teď svěř WulFovi (čekat na mý HC 60, možná by zrezavěl )
EDIT: TAKŽE:
Mě za Barba padá nejvíc na DH
Jojo má WD a padá mu na Barby
Dawe s DH dropuje na Braby
Jestli máte pocit, že něco s vašim charem padá často na jinou class, dejte to sem. Pokud toho bude dost, dalo by se to dát do tabulky a třeba z toho něco vyleze
Mě se totiž dlouhodobě zdá, že je to dokonce záměr Blizzu. Splácal nám prachy, craft i truhlu do jednoho, teď splácaj EXP. Prostě smazávaj možnost hrát si jednu solo figuru, nutěj nás hrát všechny. A tomu by odpovídalo i dropování itemů jinejma classama. Může to bejt jen náhoda, ale kdo ví.....
Třeba zjistíme, že pokud potřebuju ty Immotalky botky na Bardropa, stačí chvíli pofarmit s Monkem a botky jsou na světě
Naposledy upravil(a) DrSma dne 12.09.2013, 15:51 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jak par pasaku z dfans zborilo Blizzard.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
lol Kuki
...ale DrSma má pravdu takže Barbar nejvíc dropuje DH a WD, naopak WD nejvíc dropuje Barb a dex 50/50 DH/Monk
podle mě je to ale proto, že dex chary jsou míň hraný, tak proto
Jinak je jasný, že drop jasně směřuje k podpoře party a závisloti víc lidí na lidech.
Až se trochu vožeru, tak celou tu konspirační teorii rozklíčuju a povím vám to natvrdo
...ale DrSma má pravdu takže Barbar nejvíc dropuje DH a WD, naopak WD nejvíc dropuje Barb a dex 50/50 DH/Monk
podle mě je to ale proto, že dex chary jsou míň hraný, tak proto
Jinak je jasný, že drop jasně směřuje k podpoře party a závisloti víc lidí na lidech.
Až se trochu vožeru, tak celou tu konspirační teorii rozklíčuju a povím vám to natvrdo
kuki, bez té interpunkce mě to až vyděsilo
Však neříkej, že se ti to neděje. Já jedu braba a dropuje mi pořád dex. Vezmu monka a šup, padaj věci se str. Člověk se s touhle hrou prostě musí nějak vyrovnat
WulF: dex míň hraný? Se mi ani nezdá. Je to samej Monk a DH. Vím, že tu byla ta statistika po roce hry od Blizzu, ale už nevím, jak to přesně bylo..
EDIT: WulFe, ožer se co nejdřív, protože po tom, co jsem viděl tvůj zápis vidím, že bez chlastu ta tabulka nikdy nevznikne
Však neříkej, že se ti to neděje. Já jedu braba a dropuje mi pořád dex. Vezmu monka a šup, padaj věci se str. Člověk se s touhle hrou prostě musí nějak vyrovnat
WulF: dex míň hraný? Se mi ani nezdá. Je to samej Monk a DH. Vím, že tu byla ta statistika po roce hry od Blizzu, ale už nevím, jak to přesně bylo..
EDIT: WulFe, ožer se co nejdřív, protože po tom, co jsem viděl tvůj zápis vidím, že bez chlastu ta tabulka nikdy nevznikne
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jaj ted jsem si toho vsiml taky.:-D
Jako ja bych se nedivil, kdyby Blizz prohlasil, ze zjistil tady tohle.:-D (po roce a pul)
Mam to uplne stejny.:-D
Jako ja bych se nedivil, kdyby Blizz prohlasil, ze zjistil tady tohle.:-D (po roce a pul)
Mam to uplne stejny.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
WulFe!..už vím, jak by se mohla ta HC parta jmenovat.
Pašáci.
Pašáci.
my jsme s Dawem uvažovali o "Mrzáci" podle Pulp Fiction
BTW: dawe, měl bych pro tebe fistku 924,7 ale jen se spirit regenem a boty - AR + 230dex + trochu vit, tak to skovávám, uvidíš ... nic lepšího jsem nedropl
BTW: dawe, měl bych pro tebe fistku 924,7 ale jen se spirit regenem a boty - AR + 230dex + trochu vit, tak to skovávám, uvidíš ... nic lepšího jsem nedropl
WulF: no tak to jsou Pašáci slušná alternativa potom.. (ještě to zvažtě, pašáci )
EDIT: a tak mě napadlo, WulFe, vy už vymejšlíte název jo?..tak to se smyčka pomalu stahuje
EDIT: a tak mě napadlo, WulFe, vy už vymejšlíte název jo?..tak to se smyčka pomalu stahuje
Tady to žije. Další Topic postavy. NoAH WD
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Wulfe mě padlo bacadlo něco přes 1000 Dps ale jen s vitkou.....já ti toho barba obleču
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Kdyby někdo potřeboval mám tu bacátko pro expení INT char na půjčení
870 dps, 35pct. dmg 198INT, level req. red. 9
870 dps, 35pct. dmg 198INT, level req. red. 9
Tak to je nášup! Dropl jsem set Tal Rasha opasek s redukcí ceny Rendu ...úžasné (takovej opasek prostě musí každej barbar mít! )
Tohle je jasnej adept na Bardropův nejdebilnější drop
edit: STR pochopitelně nemá
Tohle je jasnej adept na Bardropův nejdebilnější drop
edit: STR pochopitelně nemá