MS v hokeji 2012
Myslím, že finové a švédi mají už teď pořádný trapas s jejich návštěvností a to i na zápasy domácích týmů. Být to u nás, tak je vyprodáno i na Německo versus Itálie. :>
Dneska hrajem se Švédy v 20:15, na což jsem teda zvědavý, protože mají mimořádně silný tým. ;o
Dneska hrajem se Švédy v 20:15, na což jsem teda zvědavý, protože mají mimořádně silný tým. ;o
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MS v hokeji 2012
Qoliker: A to Mezinárodní hokejová federace chce, aby toto MS udělalo rekord v návštěvnosti. No...budou to mít organizátoři hodně těžké stejně jako večer Češi se Švédama. Viděl bych to tak, že si vsadím na žluto-modré.
Včera to bylo s Dánama nečekaný trápení. Snad dnes nastoupíme s jiným elánem
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
JokerLuk: Musíš ale brát v potaz ještě s jakým elánem nastoupí Švédi Pokud chcou dneska češi uspět tak musej úplně všechno, kromě golmana změnit, protože pokud budou hrát proti švédům to, co včera proti dánům, tak dostanou 5:1 a pudou do hajan. Hodně bude záležet na 1.třetině. Osobně si ale myslím, že mnohem zajímavější zápas bude Kanada - USA nebo i Lotyšsko - Rusko nebo-li KHL proti sobě
Dark_Deamon: Tak tj. jasný Právě jsem zvědavej, jestli se našim podaří shodit tu včerejší zmiňovanou ,,deku,, a nebo dostanou sadu. Zajímavější možná budou, ale atraktivnější je pro mě logicky naše reprezentace.
Po tom co jsme proti švédům předvedli v EHT, jsem čekal trochu lepší výsledek. Švédi nás dost přebruslovali, u puku byli povětšinou prostě dřív. Nenechali nás ani pořádně rozjet nějakou pořádnou akci, pak dost chyběl tlak do švédský brány. Akorát ten jejich brankář Fasth "Food" nám daroval jeden ušmudlanej gól. Naši akorát docela dobře bránili, ale to samotný prostě nestačí. No budu věřit optimistickým pozápasovým slovům Krejčího a Hadamczika, že to bude zápas od zápasu lepší. Snad se to opravdu zlepší, aby měli alespoň tu bronzovou placku na krku.
"Wow. You're a Barbarian, huh?"
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
DeadMeat: Já bych se teda opít rohlíkem od Hadamzika nebo kohokoliv jinýho nenechal. Můžou děkovat losu, že nejsou ve druhé skupině, která by pro ně byla pomalu smrt. Z této skupiny postoupí, ale myslím si, že se na to proti Němcům a Lotyšům dost nadřou. Nepočítám, že porazijou Rusy. Je ale jasné, že v systému KO narazí na někho z trojice USA, Kanada, Finsko což bych viděl jako konečnou, protože to co zatím předvádějí je fakt mizérie. Kdo si myslí, že jsem na čechy zaujatej, protože fandím Finům, tak ať se podívá na pravdu v podobě střel na bránu. I dánové měli víc střel a proti švédům jen 17 pokusů z toho polovina byla jen takové nahození, tak to je opravdu víc než slabota. Jasný, najde se tu někdo, kdo mi řekne, že se hraje na góly, ale právě bez střel ty góly nebudou. Viděl bych to tak na 6.- 8. místo.
Ty střely nemůžeš takhle porovnávat. Záleží hodně, jak se ten zápas hraje, jaký má tempo a tak. Švédi měli 20 střel, takže v porovnání to není zas tak málo. Navíc ve střílení problém vůbec nebyl, když se měli příležitost vystřelit, tak vystřelili. Problém byl v tom, že se stršně pracně dostávali k puku, všude byli pozdě a když už náhodou měli puk, tak se nemohli dostat do pásma. A když nejsi v útočným pásmu, tak se nemůžeš divit, že máš málo střel.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
A to v českým týmu letos hrajou zase ti dědečkové?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
NN moc dědečků tam nehraje, chybí tahouni týmu.Ale i tak doufám, že kluci zabojujou.Hlavně bych chtěl vidět v kase mladýho Mrázka, prej je dobrej, ale je jako trojka tak si asi moc nezehraje jinak fandím Kazachstánu
Lepší prohrát v základní skupině, než to projet pak pozděj Postupný zlepšování by bylo fajn, ale letos tomu (úspěchu) moc nevěřím. Nezlobil bych se, kdybych se mýlil
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu si pomoct, ale češi jsou letos na turnaji úplně marní. Jestli někdo bere 2 body s Dánskem jako úspěch, tak nevím no. Je to zatím velké trápení.
2 body s Norskem. S Dánskem uhráli 3. Nic to ale nemění na tom, že zatím hrají tragicky. Můžeme jenom doufat, že se to zlepší. Na druhou stranu je pravda, že skoro vždycky, když se jim dařilo ve skupinách, tak potom vypadli ve čtvrtfinále.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
kojot: Pravda, s Norskem. Jedna věc je ta, že ve skupinách jde více méně o pendrek, pokud se zkončí do 4.místa, ale nemůžu se zbavit pocitu, že první zápas v ko systému s kádrem, kterej bude na úrovni, to bude pro čechy letenka domů.
Tak takovej pocit jsem měl před dvěma lety taky. Tehdy dokonce s Nory ve skupině prohráli. A všichni víme, jak to nakonec dopadlo.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Dark_Daemon : Ona ta marnost je daná i tou atmosférou. Vem si, že hrajou de facto pro prázdnou halu a nic je nežene vpřed. Kdyby tam mělo bejt natřískáno, tak ta stimulace k předvedení lepších výkonů je hned jinde, všichni víme, jak rádi se hokejisti staraj o dobrou show. Nezbejvá než počkat, jestli se to postupně zlepší, pokud ale ne, tak to teda bude zatraceně mdlý mistrovství...
Hokej se hraje pěkný, český tým bude muset zabrat, ale zas tak trágické to není, kojote. Tragická je jedině atmosféra.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
No tak remíza s Norskem podle mě tragická je . A atmosféra mě taky zklamala. Čekal jsem teda podstatně větší návštěvnost. Ale když prodávají lístky na základní skupinu za cca 4200 Kč, tak se není moc co divit.
- Rafider
- Wraith
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Minulý MS to byla jízda, už jen za to zasloužili... ale tentokrát jakoby skomírali... no uvidíme, co z toho ještě vytáhnou
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Špatný s návštěvností je to jen ve Švédsku. Tam choděj fans jen na svůj tým a zbytek jim je putna. Ve Finsku to jsou úplně jiná čísla. Nic méně...další zápas s Lotyšskem bude hodně klíčovej. V případě výhry čechů je postup ze skupiny snad stoprocentní, ale pokud tomu bude naopak, tak jsou češi jednou nohou doma. Rusko, i když bude mít postup jistej, tak v zápase s čechama nedá nic zadarmo a vyděl bych to na win pro rusáky. Pokud jim teda nezkolabuje golman, jak se jim občas stane. Pak by měl být win proti Itálii, ale o poslední naději bojovat s Německem...to by nebylo to pravé ořechové. Takže proto si myslím, že další zápas bude boj o postup ze skupiny.