KECÁRNA
OK, Takže se vyjádřete, co s tím. Já si totiž myslím, že po zrušení Aukce budem všichni takovej špinavej Selffound/NoAH a nic s tím nenaděláme. Já teda můžu jet dál na US, což o to, ale asi nás takovejch moc nebude, že?
A asi to platí i pro HC. Protože tam se budou expy zachovávat i po smrtích na účtu. Takže půjde jen o to se zase vyexpit na LVL70 a pak je z postavy ihned zase Rambo.
Je to hnus velebnosti. Jestli má bejt tohle HC. Úplně to ztratí kouzlo. Ty postavy už nikdy definitivně neRIPnou. (né, že by mi to nebylo jedno, protože HC nehraju a tohle je pro mě jen další důvod, proč to nehrát)
EDIT: No a zjišťuju, že jestli o tom budu ještě chvíli přemejšlet, tak se zabejčim a zůstanu hrát raději čistej Selffound na US Na věky věků.
A asi to platí i pro HC. Protože tam se budou expy zachovávat i po smrtích na účtu. Takže půjde jen o to se zase vyexpit na LVL70 a pak je z postavy ihned zase Rambo.
Je to hnus velebnosti. Jestli má bejt tohle HC. Úplně to ztratí kouzlo. Ty postavy už nikdy definitivně neRIPnou. (né, že by mi to nebylo jedno, protože HC nehraju a tohle je pro mě jen další důvod, proč to nehrát)
EDIT: No a zjišťuju, že jestli o tom budu ještě chvíli přemejšlet, tak se zabejčim a zůstanu hrát raději čistej Selffound na US Na věky věků.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: KECÁRNA
Njn taky se mě to 2x nelíbí ale co už... když rip tak se vší parádou bys mě tady mohl nechat ze starý známosti
no mohli by za rip být nějaký postihy na expech aspon
no mohli by za rip být nějaký postihy na expech aspon
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe. já tě nikam nevyháním (EDIT: jestli sis nevšim, tak jsem za tebe i uronil slzu ) Já jsem tu řadovka. Taťuldu vám dělám jen v BH
Mě se to samý nelíbí ani na SC. Budu mít super barba. Doplácám pak 70 LVL třeba za DH a šup. Najednou mám super DH aniž bych s ním uměl vůbec hrát. Pěkná zhovadilost tenhle paragon..
Mě se to samý nelíbí ani na SC. Budu mít super barba. Doplácám pak 70 LVL třeba za DH a šup. Najednou mám super DH aniž bych s ním uměl vůbec hrát. Pěkná zhovadilost tenhle paragon..
Len vdaka paragonu nebudes super hned, len budes mat vacsiu sancu na drop a este tie jasne budes moct rozdelit podla postavy ale to co najdes kym das lvl 70 ti z postavy nespravy supermana takze ....
Jojo: právě, že spraví. Paragon bude společnej pro všechny tvoje postavy. Pokud máš jen jednu, tak se tě to netýká. Pokud bys měl další, obě budou mít po LVL70 stejnej Paragon (a výhody z něho) bez ohledu na to, kolik jsi s kterou z těch postav po LVL70 hrál.
(věci budeš mít nadropovaný tou nejlepší postavou, samozřejmě, tak jako je mám na všechny postavy nadropovaný třeba já barbarem..)
EDIT: a nejde o málo. Vždyť už teď je to velkej rozdíl, jestli mám barba P1 nebo P100.
+300 STR
+200 VIT
+100 DEX
+100 INT
EDIT:
+300% MF
+300% GF
(věci budeš mít nadropovaný tou nejlepší postavou, samozřejmě, tak jako je mám na všechny postavy nadropovaný třeba já barbarem..)
EDIT: a nejde o málo. Vždyť už teď je to velkej rozdíl, jestli mám barba P1 nebo P100.
+300 STR
+200 VIT
+100 DEX
+100 INT
EDIT:
+300% MF
+300% GF
Naposledy upravil(a) DrSma dne 28.09.2013, 16:50 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak to mas pravdu ano, pridaju sa ti staty ale ked to budes hrat tak ako to mienim hrat ja ze kazda postava si nadropuje svoje itemi a to co padne inemu nemozem dat tomu druhemu takze tympadom nebude postava bude mat na sebe len to co si najde a ten paragon zase az tak vela nezmeni, ale ked niekto bude hrat tak ako ty ze si bude dropovat na kazdu postavu s tou co ju ma najlepsiu tak ano tak sa vsetko zmeni a tympadom to bude onicom
Jojo: no, to je to. Protože teď šlo vzít nejlepší postavu a nadropovat s ní pro ostatní. A měl jsi volbu, jestli to tak uděláš, nebo si to budeš dělit striktně systémem komu co padlo, to má. A teď už budeš mít smůlu, protože to už taky nepůjde. Prostě kdykoliv půjdeš hrát, bude každá tvoje postava dropovat jako ta nejlepší, protože budou všechny využívat jeden Paragon.
A ten vliv Paragonu bych nepodceňoval. Už teď je to výhoda jako kráva hrát postavu na PL100. A po novu budeš mít k tomu stovky bodů na rozdělování do vlastností postav právě podle úrovně Paragonu. Jsem si celkem jistej, že rozdíl mezi dnešní postavou na PL100 a budoucí na PL800 bude naprosto propastnej..
A ten vliv Paragonu bych nepodceňoval. Už teď je to výhoda jako kráva hrát postavu na PL100. A po novu budeš mít k tomu stovky bodů na rozdělování do vlastností postav právě podle úrovně Paragonu. Jsem si celkem jistej, že rozdíl mezi dnešní postavou na PL100 a budoucí na PL800 bude naprosto propastnej..
Tak to je jasne ale kolko ti bude trvat rokov kym das PL800? Ako sa ja ooznam to ani nedam nikdy
Jojo: no, to se právě obávám, že paragon pro mě jako motivace taky skončil,...jestli se náhodou na důchod povede, tak dobrý, ale cíl to pro mě bejt (kvůli času) už opravdu nemůže..
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
ach jo, zarakvil sem svýho DH (lvl 28), hra se mi lagla a Cydea udělaly svý
a co mě štve nejvíc je to že sem nám zarakvil náš jedinej Cains set
a co mě štve nejvíc je to že sem nám zarakvil náš jedinej Cains set
- dawemorraless
- Na-Krul
tak dneska jezdim soft a pěkně mě to chcípe nikdo neni a laguje mě to jako blázen....z 2 elitky hned lego já na tom softu zůstanu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Hh jasne ze chcipas ked nehras opatrnejsie ako musis hrat na HC a to ta bavy chcipat, to by ma nebavilo tak hrat ze mozem zomret kolkokrat len chcem
Preto ja uz snat ani SC hrat ani nebudem je to onicom
Preto ja uz snat ani SC hrat ani nebudem je to onicom
- dawemorraless
- Na-Krul
No věřim že s paragonem 2.0 bude HC taky o ničem bohužel...... no nebaví mě chcípat ale pokud je latence někde kolem 900 co chvíle tak nevim no a na HC se mi s tím solovat nechce
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Marc:
OK, Topic s postavou si určitě založ, ať tě máme na očích
(nejlepší způsob jak mít přehled/kontakt se solo hráči)
OK, Topic s postavou si určitě založ, ať tě máme na očích
(nejlepší způsob jak mít přehled/kontakt se solo hráči)
DrSmo, nechtěls tenhle příspěvek napsat trochu někam jinam? just sayin
Jinak k tématu - lagy byly, jsou a asi budou, s tím se musíme smířit. Ovšem v současné době postihlo EU hráčstvo velmi nepříjemné lagovací období, který se propírá i na offiko stránkách - takže chyba asi nebude u jednotlivých hráčů a jejich internetového připojení, ale na straně Blizzu. Zatím se k tomu bohužel nevyjádřili, ale věřím, že už pracují na řešení Já osobně chytám 1-3 sekundové lagy každou půl minutku. Je to velmi nepříjemné a hlavně nebezpečné, když třeba moštuju elitku bouchacích tlusťochů nebo kohokoliv s molten, arcane, desecrator...
PS: Taky vám blbnou Diablo 3 offiko stránky? Nebo to maj roz*ebané jen v mém případě?
Jinak k tématu - lagy byly, jsou a asi budou, s tím se musíme smířit. Ovšem v současné době postihlo EU hráčstvo velmi nepříjemné lagovací období, který se propírá i na offiko stránkách - takže chyba asi nebude u jednotlivých hráčů a jejich internetového připojení, ale na straně Blizzu. Zatím se k tomu bohužel nevyjádřili, ale věřím, že už pracují na řešení Já osobně chytám 1-3 sekundové lagy každou půl minutku. Je to velmi nepříjemné a hlavně nebezpečné, když třeba moštuju elitku bouchacích tlusťochů nebo kohokoliv s molten, arcane, desecrator...
PS: Taky vám blbnou Diablo 3 offiko stránky? Nebo to maj roz*ebané jen v mém případě?
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
tak lagy chytam aj ja a myslel som si ze je to chyba u mna s netom ale ked vidim ze nie ze s tym maju problem vsetci tak som z jednej strany spokojnejsi ze nemusim nabehnut do T-comu a zistovat veci ale zase na strane druhej je to onicom kedze hram HC, inak nevies ze kedy by sa to malo zacat riesit?
Tomovous:
Ne, nechtěl. Marc se začínal rzpovídávat v Topicu Seznam hráčů, tak jsem ho chtěl elegantně přesměrovat sem
Ne, nechtěl. Marc se začínal rzpovídávat v Topicu Seznam hráčů, tak jsem ho chtěl elegantně přesměrovat sem