MS v hokeji 2012
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
kojot: O třídu v hokeji znamená 5:0, ale jo, máš pravdu. Ve sportu to je jenom o štěstí a smůle.
Re: MS v hokeji 2012
Tak já to beru z hlediska výkonu, ne výsledku. Ale nejsem žádnej hokejovej expert a je to jenom můj názor .
tak nam to vyslo, este rusaci a je to
We are not retreating - we are advancing in another direction.
wp
fakt radost omg toto som necakal po minulom roku... waaaaaa
fakt radost omg toto som necakal po minulom roku... waaaaaa
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem dneska mladé říkal, že by byl fajn zápas Finsko - Česko, tak jsem ani netušil, jakou budu mít pravdu. Jen jsem myslel, že to bude ve finále. Slovákům gratuluju. Zasloužená výhra, velmi dobře připravená taktika, stejně jako u Rusů, kteří mi udělali velmi trpkej den. No nic...je tu ještě jeden zápas a věřím, že aspoň ten bronz Fini urvou. Finále bych viděl v ruské režii. Možná slováci přežijou 1.třetinu, ale celej zápas ruskej nápor nedokáží bránit. Bude to zápas Laco vs. ruští útočníci.
jsem hodne zvedavej na finale jak to dopadne tipuju ze rusko vyhraje dva nula
EDIT: parada mame bronz
EDIT: cekal jsem vyhru rusu
EDIT: parada mame bronz
EDIT: cekal jsem vyhru rusu
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak je MS u konce. Řek bych, že Rusové po zásluze vyhráli, protože to co předváděli po celý turnaj bylo excelentní. Žádné hvězdné manýry, nikdo si nehrál na hrdinu a všichni makali pro úspěch týmu. Klobouk dolů, co s nima dokázal provést trenér Biljaletdinov. Jediný tým na turnaji bez prohry až do konce. Možná by je dokázala potrápit Kanada nebo USA s jejich herním stylem, ale to je už co by kdyby. Titul je ve správných rukou.
Největší překvapení pro mě jsou: Norsko + Slovensko
Naopak největší zklamání: Něměcko + Švýcarsko
Tak zase za rok
Největší překvapení pro mě jsou: Norsko + Slovensko
Naopak největší zklamání: Něměcko + Švýcarsko
Tak zase za rok
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Tak to dopadlo tak, ako to asi dopadnut malo. Rusi boli jasne lepsi, ale nasi hokejisti ma naozaj velmi milo prekvapili, a v takychto chvilach som naozaj hrdy na to, ze som Slovak.
Kazdopadne bol som pozerat hokej na namesti tunak v Bratislave, a centrum mesta skoro padlo, jak z neho fanusikovia odchadzali
A tiez chcem pogratulovat bratom Cechom, bronz nad Finskom ste tiez vyhrali uplne zasluzene.
Tesim sa na buducorocny sampionat, dovtedy sportu zdar, a hokeju zvlast!
Kazdopadne bol som pozerat hokej na namesti tunak v Bratislave, a centrum mesta skoro padlo, jak z neho fanusikovia odchadzali
A tiez chcem pogratulovat bratom Cechom, bronz nad Finskom ste tiez vyhrali uplne zasluzene.
Tesim sa na buducorocny sampionat, dovtedy sportu zdar, a hokeju zvlast!
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Dark_Deamon: To s tebou souhlasím... Rusko s novým coachem hrálo opravdu prvotřídně, ale myslím si, že i naši by je dokázáli trochu potrápit kdyby se dostali do finále. Když se hrál ten zápas s Ruskem ještě ve skupině, tak si dokázali vytvořit slušnej tlak.
Jinak taky samozřejmě gratulace Slovensku k zisku stříbra, že to proti Rusku nevyšlo není žádná ostuda.... Když už bych to měl přirovnat k Diablu, tak Rusové ukázali opravdovou obtížnost "Inferno"
Naši už sice nehráli tak nádhernej hokej jako posledně, ale i tak ukázali, že jim ten bronz nespadl jen tak do klína. Finové se nám postarali o hodně napínavej a vyrovnanej poslední zápas. Štěpánek nás naštěstí tu třetí třetinu hodně podržel, ty hry v oslabení to pěkně zdramatizovaly Tři roky, tři placky.... tak to určitě potěší ne??? No co víc dodat....
Hoši děkujem!!!!!
Jinak taky samozřejmě gratulace Slovensku k zisku stříbra, že to proti Rusku nevyšlo není žádná ostuda.... Když už bych to měl přirovnat k Diablu, tak Rusové ukázali opravdovou obtížnost "Inferno"
Naši už sice nehráli tak nádhernej hokej jako posledně, ale i tak ukázali, že jim ten bronz nespadl jen tak do klína. Finové se nám postarali o hodně napínavej a vyrovnanej poslední zápas. Štěpánek nás naštěstí tu třetí třetinu hodně podržel, ty hry v oslabení to pěkně zdramatizovaly Tři roky, tři placky.... tak to určitě potěší ne??? No co víc dodat....
Hoši děkujem!!!!!
"Wow. You're a Barbarian, huh?"