Nejlepší film
- damagedeath
- Zhar the Mad
Další film, ve kterým ze sebe amíci (zdegenerovaní evropani bez úcty k původnímu kontinentu) dělaj svatoušky, lidumily a bůhvíco ještě!!! Přitom to jsou většinou přežraní, tlustí ignoranti, kteří si o sobě myslej, že jsou nejlepší na světě...a ještě k tomu bydlej v papundeklovejch barácích.
Re: Nejlepší film
Amen
ale co bys cekal ze...
ale co bys cekal ze...
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"
"Jan Werich"
omlouvám se, že oživuju víc jak měsíc mrtvý téma....
Ale dneska sem viděl film, na kterej sem už zapoměl a film, kterej mě jako jedinej rozplakal....(to se ani u titanicu nestalo a tam je to prej nutnost...) jemnuje se to Dlouhá cesta (A walk to remember)
příběh je silnej a má opravdu hloubku... doufám, že to někdo, kdo to nezná zkoukne a bude mít doufám radost jako já :-)
Ale dneska sem viděl film, na kterej sem už zapoměl a film, kterej mě jako jedinej rozplakal....(to se ani u titanicu nestalo a tam je to prej nutnost...) jemnuje se to Dlouhá cesta (A walk to remember)
příběh je silnej a má opravdu hloubku... doufám, že to někdo, kdo to nezná zkoukne a bude mít doufám radost jako já :-)
"Do what you fear and the death of fear is certain."
No já se vždycky nějak vyhýbal filmu Auta, myslel jsem si, že to je prostě jen nějaká pohádka pro děti a ono ne ...včera jsem se k tomu náhodou dostal, tak jsem se na to mrknul a musím říct, že mě to nadchlo jako žádný jiný animáč. Ten příběh, grafika, humor ....fakt skvělý .
To Bemik - Ten vůbec neznam, mrknu na něj.
To Bemik - Ten vůbec neznam, mrknu na něj.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Krolth: pokud ale nejsi milovník aut, tak tě to zase tak moc nenadchne...mě to ale nadchlo taky
Ale já neměl na mysli až tak moc ty auta, ale celkově to ztvárnění filmu.
Mě jen tak nějakej film nerozseká, ale třeba u takovýho Million Dollar Baby sem řval jak ženská.. :crydiablo: ... pro mě jeden z nejlepších filmů vůbec.Bemik píše:omlouvám se, že oživuju víc jak měsíc mrtvý téma....
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Každej máme svý filmy oblíbený i neoblíbený. Třeba u titaniku sem nikdy nebrečel, ale když sem viděl prvně Armagedon tak tam to lítlo jak blázen.
Nemám vyloženě oblíbenej nebo film o kterým bych mohl říct, že byl nejlepší. Třeba se mi líbili Transformers, Božská Relikvie atd
Nemám vyloženě oblíbenej nebo film o kterým bych mohl říct, že byl nejlepší. Třeba se mi líbili Transformers, Božská Relikvie atd
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Tak jsem se zrovna vrátil z Plzně, kde jsem byl na Avataru ve 3D.
Můj názor: Úžasný film ze všech stránek, které mě jen napadají. Kdybych to měl hodnotit body, tak 10/10.
Můj názor: Úžasný film ze všech stránek, které mě jen napadají. Kdybych to měl hodnotit body, tak 10/10.
Zkoukněte Paranormal Activity. Zajímavý film, tradiční téma, zajímavé zpracování. Doporučuji se na to ale nedívat přes den, hezky večer, zhasnout v místnosti, zvuky hlasitě, sám. Není to žádná béčková lekačka, je to jednoduše psycho. Díval jsem se na to s kamarádkou a i kdybychom se na to dívali a seděli 50 metrů od sebe, tak by se po půl hodině choulila u mě. Doporučuji v originále bez titulků, kdo zvládne, je tam čistá angličtina. Rozpočet filmu 15 000 dolarů, asi 6 herců + štáb a vydělal už 61 mega dolarů a předstihl Saw 6.
Další film, který jsem v poslední době viděl byl Ninja Assassin. Je to film stylově ala Kill Bill, prostě mu usekne ruku a vysypou se na zem hektolitry kečupu. Jsou tam občas morbidně vtipné scény a z last bosse vyteče celé jezero krve, ale zajímavě ztrávený čas. Pokud nemáte co na večer a chcete zabít čas, tak OK, ale nic od toho nečekat.
Poslední film byl Shutter (česky Clona). Docela psycho horor, po kterém jsem měl v žaludku divný pocit, i když jsem se nebál, konec je docela zajímavý. Jen mi přijde škoda, že na konci je tam částečné objasnění problému a to hodně ubere na tom "psycho" feelingu a trochu mi to přišlo, že to film zhodí. Tady už je lekaček dost, ale jsou předvídatelné. Taky je to film hodně o feelingu, psychu...
Další film, který jsem v poslední době viděl byl Ninja Assassin. Je to film stylově ala Kill Bill, prostě mu usekne ruku a vysypou se na zem hektolitry kečupu. Jsou tam občas morbidně vtipné scény a z last bosse vyteče celé jezero krve, ale zajímavě ztrávený čas. Pokud nemáte co na večer a chcete zabít čas, tak OK, ale nic od toho nečekat.
Poslední film byl Shutter (česky Clona). Docela psycho horor, po kterém jsem měl v žaludku divný pocit, i když jsem se nebál, konec je docela zajímavý. Jen mi přijde škoda, že na konci je tam částečné objasnění problému a to hodně ubere na tom "psycho" feelingu a trochu mi to přišlo, že to film zhodí. Tady už je lekaček dost, ale jsou předvídatelné. Taky je to film hodně o feelingu, psychu...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Paranormal Activity je strašná hovadina .
Jinak horory moc nemusim.
Jinak horory moc nemusim.
Jo Avatar priroda nadherna... ozvuceny me to moc dobre neprislo
The darkness determinates the light.
Pro mě Star Wars III - Pomsta Sithů. Nejlepší díl série, Matrix 1 a pak trilogie Pán prstenů, vše v extended verzích, kdy ty scény navíc jsou opravdu povedené. Ronit slzy u filmu se mi povedlo u snímku Ghost.
- damagedeath
- Zhar the Mad
A u Vinnetoua jsi nebulil, jestli ano, tak tě budu podezřívat, že jsi moje matkaMilacek píše:Ronit slzy u filmu se mi povedlo u snímku Ghost.
Jinak mě docela v poslední době dostal film Departed (skrytá identita).
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak s tím Vinnetouem jsi mě dostal. Zkus hádat proč.
Film Skrytá Identita jsem viděl a zejména herecký výkon Jacka Nicholsona mě hafo pobavil. Jinak mě zase poslední dobou dostávájí zejména ty blbosti co běží v televizních kanálech. Obzvláště ty naše české pohádky plné sexismu a alkoholismu je potřeba pouštět častěji. iablo
Film Skrytá Identita jsem viděl a zejména herecký výkon Jacka Nicholsona mě hafo pobavil. Jinak mě zase poslední dobou dostávájí zejména ty blbosti co běží v televizních kanálech. Obzvláště ty naše české pohádky plné sexismu a alkoholismu je potřeba pouštět častěji. iablo
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
ten avatar je hodne dobrej...byl sem na nem,a bylo to hodne dobry...jen me tak napadlo..nebylo by uzasny v ty posledni scence kdyz toho chlapka (jak se sakra jmenoval?) prevteluji do jeho avatara...kdyby ty oci neotevrel?
jen nevim proc zrovna avatar?dyt je to obrazek co si nastavuju na foru ...vysvetlil by mi prosim nekdo blizsi vyznam toho avatara?
jen nevim proc zrovna avatar?dyt je to obrazek co si nastavuju na foru ...vysvetlil by mi prosim nekdo blizsi vyznam toho avatara?
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
"Jan Werich"
"Jan Werich"
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Avatára je z hinduismu a znamená převtělení vyšší bytosti do našeho omezeného fyzického těla - "bůh v lidském těle".
Odtud je slovo Avatar, ale ve filmu je to jen jméno. Nemyslím, že člověk je vyšší bytost než Na'vi...
Odtud je slovo Avatar, ale ve filmu je to jen jméno. Nemyslím, že člověk je vyšší bytost než Na'vi...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jo, např. tvůj pulsující mozek...jen jestli ty barvy odpovídaj
Jo me se Avatar taky libil.. mistama to bylo dost predvidatelny, ale malo kterej takhle dlouhej film zeru od zacatku az do konce
Kupodivu mě to stále baví..
Avatar byl podle mojho názoru úžasnej, nejdřív sem ohrnoval nos kvůli režisérovi, bo Titanik se mi skoro vůbec nelíbil
Jinak sem už k avatarovi našel nepříznivou kritiku českých časopisů i jiných. Má to cosi společnýho s tím, že ta vědkyně tam pálí jednu za druhou
Nevim esi tu najdu někoho kdo viděl Avatara i film Princezna Mononoke (japonskej animák, pohádka pro dospělé, řekl bych ^^). Připadá mi tam určitá, dosti nápadná podobnost příběhu. Vetřelci e snaží vzít posvátné místo méně vyspělému národu a prohrají. Zvlášť mě dostala věta, která zazněla zhruba v tomto provedení v obou filmech- Ukážu jim, jaké to je když jim někdo sebere boha.
V Avatarovi to byl myslim ten generál před tím, než vys(r)lal několik ničících raket na strom a v Princezně jakási ženská taky před jakýmsi rozhodujícím okamžikem, nevím, viděl sem to pár let zpátky.
Jinak sem už k avatarovi našel nepříznivou kritiku českých časopisů i jiných. Má to cosi společnýho s tím, že ta vědkyně tam pálí jednu za druhou
Nevim esi tu najdu někoho kdo viděl Avatara i film Princezna Mononoke (japonskej animák, pohádka pro dospělé, řekl bych ^^). Připadá mi tam určitá, dosti nápadná podobnost příběhu. Vetřelci e snaží vzít posvátné místo méně vyspělému národu a prohrají. Zvlášť mě dostala věta, která zazněla zhruba v tomto provedení v obou filmech- Ukážu jim, jaké to je když jim někdo sebere boha.
V Avatarovi to byl myslim ten generál před tím, než vys(r)lal několik ničících raket na strom a v Princezně jakási ženská taky před jakýmsi rozhodujícím okamžikem, nevím, viděl sem to pár let zpátky.