jorox a jeho Tradicia - HC, WD, Self Found
FUUU ludia pred chyvilou som si myslel ze je mi uz konc som si isiel skusit MP3 a vo Fields of Misery my zacaly nahanat 2 elite packy + ty zeleny lietajuci + 2 taurenou + maly zaleny skakajuci neviem ako sa volaju a keby nemam pasivku, tak uz sem pisem ze uz som po smrti este som usiel a musim to teraz predychat lebo mam tlak taky ze keby mi to niekto meria tak mu pristroj ukaze error
Re: jorox a jeho Tradicia - HC, WD, Self Found
Snad, aby ti Dr.Sma naordinoval preventivně užívat příštích 14dní MP1
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Vole bud rad, ze ti D3 neukazalo error.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Takze pekne krasne prechadzam nas5 na MP 2 a budem cakat kym mi nepadne lepsi gear a potom znovaskusim MP 3
Mno ludia je to bieda s legendarkami, neako to nepada, minule padla aspon 1 legendarka za 1 run a teraz oadne 1 legendarka za 3-4 runy a to mam vyzsi paragon ako minule a tak by to malo padat castejsie a nie ze vobedz
Jojo:
to je normální. vydrž a zase to začne padat. Jsou to takový vlny. 100% to zase začne,..(dlouhodobej průměr mluví jasně) - stačí neztrácet nervy
to je normální. vydrž a zase to začne padat. Jsou to takový vlny. 100% to zase začne,..(dlouhodobej průměr mluví jasně) - stačí neztrácet nervy
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
taky se vezu na vlně nepadání ...dneska sem zkusil a2 a dostával jsem pěkně nařezáno musim křověně poladit LoH LS each hit a já nevim co všecko na kradení života jinak víš nejdu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Prikladam video z hrania na MP 2 z pet buildom ktory som si vytvoril kde jej prioritou je mat co najviac petov okolo seba aby ma chranili
build : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WeV!aZcaaZ
video:
build : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WeV!aZcaaZ
video:
Konecne mi nieco dneska padlo lepsie nez to co som mal na sebe, sice to neni legendarka ale celkom slusny neck. Vyroba vs Drop
vymenil som za
Co na to poviete ktore je lepsie do HC podla Vas. Ten prvy som este neznicil
vymenil som za
Co na to poviete ktore je lepsie do HC podla Vas. Ten prvy som este neznicil
Ta trojkombinace na druhým je opravdu dobrá (navíc, čím lepší bude do budoucna ostatní gear, tím víc poroste i jeho přínos, kdežto ten první nic moc navíc už nabídnout neumí). Jednoznačně ten druhej. Pokud by chyběla VIT/INT, doháněl bych to jinde.
Navíc, když je z tebe nanuk, tak i těch 10% není k zahození, když už to tam je,..
Navíc, když je z tebe nanuk, tak i těch 10% není k zahození, když už to tam je,..
dik aj ja si myslim ze ten druhy je lepsi ale sice tam stratim 3K HP ale to nevadi ale budem mat o 5K dmg viacej a aj tak mam este 75K HP tak tam to neni az tak treba
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Ahoj Kluci. Procházel jsem si to vaše téma (two man show DrSmy a Jojo WDho ) a chtěl jsem se zeptat, zdali by bylo ještě něco na skladě z dřívějších dropů. Počítám ale spíše s tím, že se z nich stala ohnivá koule.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
No to mas pravdu je z nich Brim no ale davam sem kazdy piatok nove itemi len tento piatok som sem nic nedal kedze som za cely tyzden nic nedropol ziadnu legendarku, ale typujem ze tato kriza nebude trvat dlho tak mozes cakatnove itemi dalsi piatok
Marast: taky jde o to jestli myslíš HC, nebo SC. Protože jestli HC, nic bych ti dát nemohl ani kdybych chtěl,..(Jojo je HC)
(já věci nějaký skladuju pro ostrýška příhodu, ale nic extra by to asi ani tak nebylo,.vybavuju teď pátou postavu, takže spotřebovávám skoro vše..)
(já věci nějaký skladuju pro ostrýška příhodu, ale nic extra by to asi ani tak nebylo,.vybavuju teď pátou postavu, takže spotřebovávám skoro vše..)
Tak je tu piatok tak sem pridavam dalsie itemi
http://img36.imageshack.us/img36/841/i2wz.png
http://img36.imageshack.us/img36/841/i2wz.png
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Ahoj Joroxi. Možná bych vyzkoušel tu sekyru co je za dva zlatý... A topůrko za tolar
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Ok ked si ju chces len skusit tak s tym nemam problem a ked si ju budes chciet nechat tak len za brim ok?