BARDROP - The Solo Selffound Barbarian - Topic UKONČEN
No tywole LOOOL, tak to jsem si napsal pro svýho doktora "výhřez duševní kompenzace osobnostního nedostatku seberealizace" nádhera
a + první reportáž z:
http://www.youtube.com/watch?v=B2ty8AF2P1Q
a + první reportáž z:
http://www.youtube.com/watch?v=B2ty8AF2P1Q
Re: BARDROP - The NoAH Barbarian
WulF:...banální autodiagnostika ...(hlavně tvůj psychiatr z tebe bude mít radost )..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Včera jsem dropnul druhý FireWalkery. Ubraly mi 5k life, ale po testu jsem si je nechal. I za tu cenu se +0.8% protection (převážně z dex ) projevilo jako výhodnější. A druhá věc jsou efekty ...Pánové, tohle začíná bejt extra vymazlenej panďulák ...Echo rudá záře, Into the Fray rudá záře, za patama rudá záře ...a nejbrutálnější je teď Leap. Když jumpnu, Butcher háček se chová jako na gumě, takže je na místě a po dopadu se přiřetězuje a za letu za Bardropem hořej botky ....hotovej Belzebub,...a jak mu chrastěj řetězy ...
Navíc WulF má rád extra komba, tak pro tebe jedno mám Několikrát se mi povedlo eliťáka postrašit echem a když začal zdrhat, natáhnul ho háček ...fakt to stojí za to ...rekord mám zatím dvě vyděšení/přitažení po sobě...a navíc ho to chvíli i pěkně zaměstnalo EDIT: a já velmi oceňuju , že se to děje samo a nemusím nic klikat , blbinka ale potěší..
edit: padnul žlutej šťít. štíty na SC nenosím, ale má 10% cc. DPS by šla ze 100k na 80k, ale cc vylezla na nehorázných 72,5%!..(kdybch nebyl línej mačkat overpower za dalších 10% ..) to už by se HotA snad dalo klidně šoupnout i na primary attack..pro jistotu jsem ho nechal v bedně..
edit2: protože se mi zalíbila myšlenka "Perma HotA", zkusím se překonat a zařadil jsem Overpower ...přestože je to celkem ultimátní, protože jsem za cenu zachování Leapu nenašel místo pro No Fury skill (nabíječ), tak první pokusy vypadaj nadějně, ale je to docela divočina ..
edit3: tak takhle ne ...sice to na MP3 lítá na všechny strany v sekundě, ale stává se z toho takovej glasscanon...bejt tuhej třikrát za run v ACT2 je daleko za hranicí přijatelnosti (stačí vteřina bez fury v blbý chvíli)...Ještě zkusím vyhodit Berka, protože ho mám vlastně jen na sem tam elitu, nebo proti zmražení a pak se uvidí. Cleave musí zpět do buildu...
Navíc WulF má rád extra komba, tak pro tebe jedno mám Několikrát se mi povedlo eliťáka postrašit echem a když začal zdrhat, natáhnul ho háček ...fakt to stojí za to ...rekord mám zatím dvě vyděšení/přitažení po sobě...a navíc ho to chvíli i pěkně zaměstnalo EDIT: a já velmi oceňuju , že se to děje samo a nemusím nic klikat , blbinka ale potěší..
edit: padnul žlutej šťít. štíty na SC nenosím, ale má 10% cc. DPS by šla ze 100k na 80k, ale cc vylezla na nehorázných 72,5%!..(kdybch nebyl línej mačkat overpower za dalších 10% ..) to už by se HotA snad dalo klidně šoupnout i na primary attack..pro jistotu jsem ho nechal v bedně..
edit2: protože se mi zalíbila myšlenka "Perma HotA", zkusím se překonat a zařadil jsem Overpower ...přestože je to celkem ultimátní, protože jsem za cenu zachování Leapu nenašel místo pro No Fury skill (nabíječ), tak první pokusy vypadaj nadějně, ale je to docela divočina ..
edit3: tak takhle ne ...sice to na MP3 lítá na všechny strany v sekundě, ale stává se z toho takovej glasscanon...bejt tuhej třikrát za run v ACT2 je daleko za hranicí přijatelnosti (stačí vteřina bez fury v blbý chvíli)...Ještě zkusím vyhodit Berka, protože ho mám vlastně jen na sem tam elitu, nebo proti zmražení a pak se uvidí. Cleave musí zpět do buildu...
NOVÁ ANKETNÍ OTÁZKA
První hlasík je pochopitelně ode mě. Na coop jsem volbu nevyužil vzhledem ke svým mrzským coop možnostem (názor mám, jen se do tohoto nechci míchat)
Takže kdo má zájem klikejte. Doufám, že druhá anketa se už povedla naformulovat přesně
edit: kdyby něco nebylo jasné, klidně se ozvěte..
První hlasík je pochopitelně ode mě. Na coop jsem volbu nevyužil vzhledem ke svým mrzským coop možnostem (názor mám, jen se do tohoto nechci míchat)
Takže kdo má zájem klikejte. Doufám, že druhá anketa se už povedla naformulovat přesně
edit: kdyby něco nebylo jasné, klidně se ozvěte..
Tak to je fajn, že feara to přitáhne. Žil jsem v domění, že to nezvládá jako stun. Už jsem to dlouho nehrál
Jinak HoTA se hraje stejně jako WW. S takovym CC jsi v perma-berku a ten ti dá obrany až nechutně moc. Zkus si to ve weeping hollow na mp1. Prostě jenom třískáš kladivem kolem sebe. Podmínkou je jen dostatek mobů.
Co se tejče předávání předmětů v coop ... tak dám příklad z HC. Když mi padne věc a není pro můj char, ale pro kolegu, tak má pro mě cenu mu ji dát. Důvod ?K čemu mi je mrtvej kámoš, když pak nemám s kym hrát ? Navíc pro mě má cenu leda tak esence nebo goldů. To mi za to stojí.
Jinak HoTA se hraje stejně jako WW. S takovym CC jsi v perma-berku a ten ti dá obrany až nechutně moc. Zkus si to ve weeping hollow na mp1. Prostě jenom třískáš kladivem kolem sebe. Podmínkou je jen dostatek mobů.
Co se tejče předávání předmětů v coop ... tak dám příklad z HC. Když mi padne věc a není pro můj char, ale pro kolegu, tak má pro mě cenu mu ji dát. Důvod ?K čemu mi je mrtvej kámoš, když pak nemám s kym hrát ? Navíc pro mě má cenu leda tak esence nebo goldů. To mi za to stojí.
WulF: No problemo, takovou možnost tam na kliknutí maš (snažil jsem se myslet na všechno )
S tím fearem ale úplně nevim, protože Harpuna a háček to klidně můžou mít jinak ..
A perma Berk rozhodně není nic pro mě ....já jsem sběrač, nedokážu zboží nechat válet po zemi takže berka nikdy neudržím ...a vracet se pak zpátky po prázdný mapě a hledat věci mě ooopravdu nebaví...
edit: dokonce jsem Berka momentálně úplně vyhodil z buildu ...(nezbylo místo a na MP3-4, kde právě expím ho až tak nepotřebuju )
S tím fearem ale úplně nevim, protože Harpuna a háček to klidně můžou mít jinak ..
A perma Berk rozhodně není nic pro mě ....já jsem sběrač, nedokážu zboží nechat válet po zemi takže berka nikdy neudržím ...a vracet se pak zpátky po prázdný mapě a hledat věci mě ooopravdu nebaví...
edit: dokonce jsem Berka momentálně úplně vyhodil z buildu ...(nezbylo místo a na MP3-4, kde právě expím ho až tak nepotřebuju )
Tenhle styl mám nejradšiWulFgaR77 píše:Prostě jenom třískáš kladivem kolem sebe.
Bych místo toho Berkra dal z legrace Earthquake - když oheň tak oheň
Wulf: k Firawalkerům by byl velmi stylový ten zemětřas, jak za tebou hoří (teď nevim název)
Podle odhadu jsem užužlal, celkem obstojně MP6 ,..vykosil jsem ACT1, ale přd Butcherem jsem se odpojil...no, ten by mi dal stejně asi na MP6 pěknej kouř
Z toho overpoweru jsem ale úplně vyždímanej,...trvale to tam určitě mít nebudu...
edit: co jsem dnes provedl je zdraví škodlivé a nikdo by to neměl opakovat,...paragon 43-47 za jeden den je jen přece trochu dost
Zejtra musim zvolnit, jsem nějak zdřevěněl ..
Podle odhadu jsem užužlal, celkem obstojně MP6 ,..vykosil jsem ACT1, ale přd Butcherem jsem se odpojil...no, ten by mi dal stejně asi na MP6 pěknej kouř
Z toho overpoweru jsem ale úplně vyždímanej,...trvale to tam určitě mít nebudu...
edit: co jsem dnes provedl je zdraví škodlivé a nikdo by to neměl opakovat,...paragon 43-47 za jeden den je jen přece trochu dost
Zejtra musim zvolnit, jsem nějak zdřevěněl ..
Dneska jeden levelík a jedna lege. Andariela, co mi dává 26k DPS!...ale bez díry ...co už, snad příště A protože mi Bardrop solidně plní bednu, rozhodl jsem se poexpit na 60 Monka, ať se to trochu rozloží. To by nemělo trvat nějak dlouho a bude to zase příjemná změna...Do LvL60 nebudu o Monkovi zakládat topic, potom se teprve rozhodnu, jestli jo, nebo ne. Do té doby bude k vidění u mě na EU společně s Bardropem.
edit: druhý den expení monka jsem na lvl40,..Bardrop bude pokračovat k Plvl50 cca za dva dny ..
edit: druhý den expení monka jsem na lvl40,..Bardrop bude pokračovat k Plvl50 cca za dva dny ..
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Když prodáváš na aukci nehraješ NoAh prostě tu aukci používáš jinak pokud bude sekce mám další Noah HC 60 solo bez průtahu velké díky Wulfovi za echo
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: Vidím to naprosto stejně. Ale pokud má ta sekce vzniknout, je potřeba vědět, co si o NoAH myslej ostatní. Já jsem samozřejmě taky proti prodejům. Řekl jsi to jednodušeji, ale rozvedu to příkladem. Kdo prodá na AH droplej top item za kupu goldu nemá žádnou jistotu, že nedostává zaplaceno goldy, které nejsou za euráče z množení předmětů, nebo od botů atd..
Stejně tak je to s předáváním předmětů mezi NoAH hráči. Nejsem proti, proč ne, pro NoAH HC, například, je to celkem důležité (jak třeba píše WulF), ale je to pak na každým hráči, aby si pohlídal, že lidi, od kterejch si Item bere jsou opravdu NoAH podle stejnejch podmínek! Což může bejt celkem komplikovaný. Já si od tebe vzít třeba zbraň, naexpit s ní mrtě a nagoldit s ní a pak bys mi sdělil, že je z AH (vím, že AH nehraješ, neboj, je to příklad ), měl bych po figuře. Psychicky bych to nezvládnul, taková hrůza
Takže proto jsem se rozhodnul, že Bardrop předměty nepřijímá. Abych si mohl bejt 100% jistej, že je čistej. (ale to je jen pro můj klid)
Kdybys mi už konečně poslal to přátelství na EU, o tvejch figurách bych věděl určitě víc, než teď (já ti posílal asi 2x, tobě to nepřišlo?)..Vůbec nevim, proč jsi mi z listu zmizel...Za solo HC 60 gratule! ....to je pán ..
Stejně tak je to s předáváním předmětů mezi NoAH hráči. Nejsem proti, proč ne, pro NoAH HC, například, je to celkem důležité (jak třeba píše WulF), ale je to pak na každým hráči, aby si pohlídal, že lidi, od kterejch si Item bere jsou opravdu NoAH podle stejnejch podmínek! Což může bejt celkem komplikovaný. Já si od tebe vzít třeba zbraň, naexpit s ní mrtě a nagoldit s ní a pak bys mi sdělil, že je z AH (vím, že AH nehraješ, neboj, je to příklad ), měl bych po figuře. Psychicky bych to nezvládnul, taková hrůza
Takže proto jsem se rozhodnul, že Bardrop předměty nepřijímá. Abych si mohl bejt 100% jistej, že je čistej. (ale to je jen pro můj klid)
Kdybys mi už konečně poslal to přátelství na EU, o tvejch figurách bych věděl určitě víc, než teď (já ti posílal asi 2x, tobě to nepřišlo?)..Vůbec nevim, proč jsi mi z listu zmizel...Za solo HC 60 gratule! ....to je pán ..
dawe: prej solo dyk jsme spolu byli ve Vaultu na NM, takže jsem ti to pokazil, dawe
Jinak to Echo ... mno vždyť jsem ti říkal, ještě než bylo identifikovaný, že je na tvýho wizze Mám v hlavě takovej malej PTR server a tam už jsem viděl, co to bude za roll.... ne vážně - INT + level require o 10 no jako ulitý přímo tobě do ruky. Takže není rozhodně zač , já si ho pak vypučim na průtah WDčka.
DrSma: A problém braní věcí od lidí ? Podle mě dawe kupuje na aukci... a rozhodně tam kupuje plánky na archony, protože to fakt není možný tohle už
Jinak to Echo ... mno vždyť jsem ti říkal, ještě než bylo identifikovaný, že je na tvýho wizze Mám v hlavě takovej malej PTR server a tam už jsem viděl, co to bude za roll.... ne vážně - INT + level require o 10 no jako ulitý přímo tobě do ruky. Takže není rozhodně zač , já si ho pak vypučim na průtah WDčka.
DrSma: A problém braní věcí od lidí ? Podle mě dawe kupuje na aukci... a rozhodně tam kupuje plánky na archony, protože to fakt není možný tohle už
wulf: tak to jsem asi taky podezřelej ...plánky mi padaj jak malina ...nejsem si teď jistej, ale Archony mám už asi všechny celkem dlouho...(mimo brnění, to mám jen pro Bardropa a brzo pořídím druhý pro Solara )
edit: proto neberu ani od vás dvou
edit: proto neberu ani od vás dvou
Tak je jasný, že tobě už to napadlo... Ale zkus si zapnout mp0 a v act1 z Wardena v Cursed Hold dropnout 3x za sebou plánek na paragonu 6 a ještě mu nadiktujuj, že jsi na HC a potřebuješ VIT-kový Tak to jako není podezřelý vůbec
Na druhou stranu - mně padlo na mp0 echo z pavoučka, což také zní dost věrohodně
Na druhou stranu - mně padlo na mp0 echo z pavoučka, což také zní dost věrohodně
Vím, že Dawe láme plánky z Wardena pravidelně ,...mě se ale mnohem víc, než Warden, osvědčila Cydaea. Ta mi dává na požádání ..(teda teď už ne, už všechno mám )
edit: a co je jako divnýho na pavoučkovi s kladivem v nožičce?
edit: opět nejede US ...tak nevim, jak to dneska dopadne s pokrokem,..
edit: a co je jako divnýho na pavoučkovi s kladivem v nožičce?
edit: opět nejede US ...tak nevim, jak to dneska dopadne s pokrokem,..
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
posílal jsi mi na US přátelství...vzhledem k tomu že coop nehraješ tak nechci být obětí stalkingu jinak z Wardena ty plánky padaj no:) a neboj Wulfe mempo s tou str a cc mi padne soon pro tebe
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
A proc neprodavat na AH? Jako chapu, nevyuzivat goldy ktery budete mit za top item. Ale dobrovolne se o ne vlastne okrast? Kdyz se vam nekdy treba budou hodit, az vas no AH prestane bavit? Jednou treba ano... podle me je to hloupost. Pokud je clovek natolik poctivi aby hral NO AH na itemy, tak by si mel úmet pohlidat kolik goldu je z NO AH a kolik dropne a muze pouzit pri obchodu s ostatnimi No AH hraci.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Programos: Jak se píše výš. Protože pokud na AH prodáváš, používáš aukci. K tomu není co dodat. A jestli si hlídat goldy z AH zvlášť? To by byla pěkná otrava, já to hraju jako zábavu, ne trénink ve sčítání a odečítání. Navíc odlišení NoAH řeším jinak, pohodlněji. Na EU mám AH postavy (už je půl roku nehraju) a na US mám NoAH postavy. Na US jsem okno s Aukcí nikdy ani neotevřel ....
Takže pokud bych uznal, že už Blizz vyčistil AH od podvodů a je čistá ( ) a dostal AH choutky, můžu kdykoliv přepnout server a uspokojit se tam, aniž bych znehodnotil jakejkoliv progress v NoAH. (nejde jen o goldy, ale i o plánky zlatníka, kováře atd...)
A za poslední. Kdyby mi už tak ruplo v bedně, že bych se k AH vracel, tak už bych byl na takovém dně, že by mi ani uronit to éčko asi nevadilo,...(nemusí to být pravda, v AH už se neorientuju, ale někdo tu nedávno psal, že 100M G je za cca 3E )...takže na goldech mi (ti) záležet moc nemusí ...
Takže pokud bych uznal, že už Blizz vyčistil AH od podvodů a je čistá ( ) a dostal AH choutky, můžu kdykoliv přepnout server a uspokojit se tam, aniž bych znehodnotil jakejkoliv progress v NoAH. (nejde jen o goldy, ale i o plánky zlatníka, kováře atd...)
A za poslední. Kdyby mi už tak ruplo v bedně, že bych se k AH vracel, tak už bych byl na takovém dně, že by mi ani uronit to éčko asi nevadilo,...(nemusí to být pravda, v AH už se neorientuju, ale někdo tu nedávno psal, že 100M G je za cca 3E )...takže na goldech mi (ti) záležet moc nemusí ...
Kvůli včerejšímu výpadku US se Monk trošičku zpozdil. Přesto dnes LvL50 a Hell. Cca za dva ACTy jsem na 60 a hurá s Bardropem na tu padesátku Paragon
EDIT: po dnešku je Solar na LvL56. V pátek by měl bejt na 60 ..už se těším,..tu jeho stránku (v menším rozsahu, jak má Bardrop) mu asi udělám,..nějak tomu klukovi fousatýmu přicházím na chuť...(ale zvykáme si na sebe pomalu ...už třetí Monk a teprv začínám mít pocit, že na to konečně přicházím, kudy by mohla vést cesta..)
EDIT: po dnešku je Solar na LvL56. V pátek by měl bejt na 60 ..už se těším,..tu jeho stránku (v menším rozsahu, jak má Bardrop) mu asi udělám,..nějak tomu klukovi fousatýmu přicházím na chuť...(ale zvykáme si na sebe pomalu ...už třetí Monk a teprv začínám mít pocit, že na to konečně přicházím, kudy by mohla vést cesta..)