Nejlepší film
Prave sem skouknul... a opet musim rict super : exorcist, ''potergajsta''1 a v neposledni rade ALI G. IN DA HOUSE. btw valecne : ceta,tora tora tora... 4garn. a co takhle : barakuda odsea zeme,nebo jak to bylo. jo na ct2 davaly tech filmu strasne moc od akiri v klubu.
D3Pedia.cz
Re: Nejlepší film
jj, teď toho bylo v televizi hodně, mám rád všechny jeho filmy...dneska jsem viděl Beowulfa a Fearless...Beowulf mě těžce zklamal, Fearless bylo dobré, akorát bych řekl, že by to šlo udělat ještě lépe...moje základní požadavky to splnilo: na zamyšlení a dobré bojové scény :-) o tomto filmu budu ještě dlouho přemýšlet :-)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Bože muj, to jsem zase jednou promrhal dvě hodiny - dnes to byla pecka jménem Soudný Den
Teda řeknu Vám, dlouho jsem neviděl takovou blbost. Ty Amíci už fakt neví, co si mají vymejšlet.
Zkrátim popis filmu - krev, vir, krev, vir, krev, zkáza světa, přichází hrdina, mega hustý charaktery, novodobý terminátor, kravina, krev, vir, blbost, zabíjení, apokalypsa, pandemie, krev, zabíjení, vir, blbost, krev, zabíjení, vir, useklá hlava, useklá noha, useklej malíček, palec, ukazováček a prsteníček, ukouslý ucho, zohavený obličeje, krev, vir, zkáza, ....
Jednoduše řečeno - totální blbost nad blbost.
Teď to trochu rozepíšu: Už hodněkrát ohraný nápad - zkáza lidstva - vir, na který není lék a z lidí se stávají domácí zvířátka (kde že tohle všude bylo? napadá mi například Legenda). Kupodivu to neni v USA ..bodejď by jo, dyť Amíci by se nenakazili. Tady je to ve Skotsku (alespoň jeden originální nápad). Prostě z čista jasna se vzal někde vir a lidi po něm padají jako mouchy. Vláda (z 3/4 poukazuje film jen na to) to vyřeší tak, že zaizoluje Skotsko velkou čínskou zdí, kterou osadí automatickými kulomety, které aby střílely do lidí, střílí do zajíčků xD. A vyřeší to jednoduše - kdo se dostane do blízkosti, je dead. Světu tají, že tam je pár cihliček okolo Skotska - dyť on se to nikdo nedozví (navštivte zde topic "zajímavosti na mapách" - třeba tam tu zeď najdete xD). No a na záchranu opět přichází mega killer hrdina - tady to neni Švarcík Terminátor, ale moc pěkná ženská (nj...Švarcíkovi už holt spadly svaly). No a ta dostane celkem jednoduchej úkol ...něco jako: dones mi sakra to pivo, ať nemusim vstávat od compu. No takže jde pro to pivo do Skotska (lék - teď myslim lék jako lék, né lék jako lék). No tam narazí na pár divochů přebraných z filmu Vodní Svět...ti jim samozřejmě nedělají problém a naše Terminátorka je vyřídí levou zadní. Poté se tam objeví samozřejmě pár "zajímavých" kravin pro zaplnění filmu, který se na konci filmu nevysvětlí (normálka). No a potom jde za nějakým Cainem (neni to ten, koho myslíte ). Ten je sice z roku 2030 nebo tak nějak, ale má tam středověký hrádek a celkem slušný panství. Film je docela zajímavý tim, že jsou tam v jednu chvíli vedle sebe věci z 3 různých věků - středověk, dvacátý století, dvacátý první století, budoucnost a kravinověk. Fakt sranda - naše Terminátorka s pistolkou proti rytíři - kdo vyhraje? Bohužel pistolku jí potom seberou, ale rytíři párátko ne a ani brnění ne ..ale naše Terminátorka je Terminátorka a až na to, že si při kopání a bouchání do jeho brnění musela tak 100x zlomit prsty na noze, zlomit všechny tři nohy, zpřelámat ruce a ty krásný prstíčky. Ale co ...dala ho nakonec bez problému. No film končí super mega giga ultra akční honičkou s koňma, starýma kárama, čtyřkolkama, kulkama, mega silnýma pěstma, novýma fárama a super chytrou Terminátorkou. Samozřejmě ty, co jí honí, jsou uplně blbý a rozsekají se o hladkou ulici.
Film Vám nic nedá ..možná tak psychopatům, který potřebujou vidět usekaný ruce, hlavy, nohy, ... rejža tohodle filmu zrovna tim zmiňovaným typem asi je. Proč? Protože celý film jako by byl založen jen právě na tom. Holt něčim ty děti museli zaujat, když už příběh je tak trapnej. Co vy? Jste radši pro pěknou holku nebo pěknou holku bez hlavy?
Měl jsem tendenci napsat takový sloh o tý kravině, protože málokterý film mě ubohostí tak rozesmál, jako tenhle. Ale jinak super nápad, jak promrhat dvě hoďky spaní .
Prostě smíchejte filmy Gladiator, Resident Evil, Terminátor, Vodní Svět, Legendu a pár dalších blbostí + k tomu hru Left 4 Dead a vznikne vám z toho tahle spešl blbost.
(ne! neni to recept v cube)
Toť muj velmi kladný názor k tomuto filmu - neberte ho moc vážně xD.
Krolth :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teda řeknu Vám, dlouho jsem neviděl takovou blbost. Ty Amíci už fakt neví, co si mají vymejšlet.
Zkrátim popis filmu - krev, vir, krev, vir, krev, zkáza světa, přichází hrdina, mega hustý charaktery, novodobý terminátor, kravina, krev, vir, blbost, zabíjení, apokalypsa, pandemie, krev, zabíjení, vir, blbost, krev, zabíjení, vir, useklá hlava, useklá noha, useklej malíček, palec, ukazováček a prsteníček, ukouslý ucho, zohavený obličeje, krev, vir, zkáza, ....
Jednoduše řečeno - totální blbost nad blbost.
Teď to trochu rozepíšu: Už hodněkrát ohraný nápad - zkáza lidstva - vir, na který není lék a z lidí se stávají domácí zvířátka (kde že tohle všude bylo? napadá mi například Legenda). Kupodivu to neni v USA ..bodejď by jo, dyť Amíci by se nenakazili. Tady je to ve Skotsku (alespoň jeden originální nápad). Prostě z čista jasna se vzal někde vir a lidi po něm padají jako mouchy. Vláda (z 3/4 poukazuje film jen na to) to vyřeší tak, že zaizoluje Skotsko velkou čínskou zdí, kterou osadí automatickými kulomety, které aby střílely do lidí, střílí do zajíčků xD. A vyřeší to jednoduše - kdo se dostane do blízkosti, je dead. Světu tají, že tam je pár cihliček okolo Skotska - dyť on se to nikdo nedozví (navštivte zde topic "zajímavosti na mapách" - třeba tam tu zeď najdete xD). No a na záchranu opět přichází mega killer hrdina - tady to neni Švarcík Terminátor, ale moc pěkná ženská (nj...Švarcíkovi už holt spadly svaly). No a ta dostane celkem jednoduchej úkol ...něco jako: dones mi sakra to pivo, ať nemusim vstávat od compu. No takže jde pro to pivo do Skotska (lék - teď myslim lék jako lék, né lék jako lék). No tam narazí na pár divochů přebraných z filmu Vodní Svět...ti jim samozřejmě nedělají problém a naše Terminátorka je vyřídí levou zadní. Poté se tam objeví samozřejmě pár "zajímavých" kravin pro zaplnění filmu, který se na konci filmu nevysvětlí (normálka). No a potom jde za nějakým Cainem (neni to ten, koho myslíte ). Ten je sice z roku 2030 nebo tak nějak, ale má tam středověký hrádek a celkem slušný panství. Film je docela zajímavý tim, že jsou tam v jednu chvíli vedle sebe věci z 3 různých věků - středověk, dvacátý století, dvacátý první století, budoucnost a kravinověk. Fakt sranda - naše Terminátorka s pistolkou proti rytíři - kdo vyhraje? Bohužel pistolku jí potom seberou, ale rytíři párátko ne a ani brnění ne ..ale naše Terminátorka je Terminátorka a až na to, že si při kopání a bouchání do jeho brnění musela tak 100x zlomit prsty na noze, zlomit všechny tři nohy, zpřelámat ruce a ty krásný prstíčky. Ale co ...dala ho nakonec bez problému. No film končí super mega giga ultra akční honičkou s koňma, starýma kárama, čtyřkolkama, kulkama, mega silnýma pěstma, novýma fárama a super chytrou Terminátorkou. Samozřejmě ty, co jí honí, jsou uplně blbý a rozsekají se o hladkou ulici.
Film Vám nic nedá ..možná tak psychopatům, který potřebujou vidět usekaný ruce, hlavy, nohy, ... rejža tohodle filmu zrovna tim zmiňovaným typem asi je. Proč? Protože celý film jako by byl založen jen právě na tom. Holt něčim ty děti museli zaujat, když už příběh je tak trapnej. Co vy? Jste radši pro pěknou holku nebo pěknou holku bez hlavy?
Měl jsem tendenci napsat takový sloh o tý kravině, protože málokterý film mě ubohostí tak rozesmál, jako tenhle. Ale jinak super nápad, jak promrhat dvě hoďky spaní .
Prostě smíchejte filmy Gladiator, Resident Evil, Terminátor, Vodní Svět, Legendu a pár dalších blbostí + k tomu hru Left 4 Dead a vznikne vám z toho tahle spešl blbost.
(ne! neni to recept v cube)
Toť muj velmi kladný názor k tomuto filmu - neberte ho moc vážně xD.
Krolth :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Soudný den...to jsem možná viděl...viděl jsem ale jen tu část jak kulometem kropí do davu těch lidí a pak jak se mlátí v tom kostele nebo co to bylo...je to ten film ?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Těžko říct ...podle toho tvýho popisu to moc nepoznam, ale nevybavuju si žádný kostel.
Já jsem viděl nějakej film, kde byla taky obrovská zeď kolem nějakýho města a kosili to kulometem do davu. Potom tam byla scéna jak parta nějakých lidí je v kostele a byla tam taky nějaká baba, pak vím, že tam kdosi vlětěl do kostela na motorce skrze zeď a furt po sobě stříleli, lítali vzduchem a mlátili se :-D I když jsem byl sám doma, díval jsem se na to ve 2 ráno někde na nově, tak jsem se řezal totálně smíchy
No uplně to samý je ta kravina, o který jsem psal ...ale teď si fakt nevybavim, jestli tam byl nějakej kostel atd ...
Tak to zní opravdu úchvatně...ten scénář přesně sedí na nějakej TV film
Btw. Pro mě mezi nejlepší filmy patří jednoznačně Star Wars (pořadí: Epizoda 5 - Impérium vrací úder, 6 - Návrat Jediho, 4 - Nová naděje, 3 - Pomsta Sithů, 1 - Skrytá hrozba a nakonec 2 - Klony útočí - to byla neskutečná blbost).
Btw. Pro mě mezi nejlepší filmy patří jednoznačně Star Wars (pořadí: Epizoda 5 - Impérium vrací úder, 6 - Návrat Jediho, 4 - Nová naděje, 3 - Pomsta Sithů, 1 - Skrytá hrozba a nakonec 2 - Klony útočí - to byla neskutečná blbost).
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes viděl rychle a zběsile 4 a musím říct, že je to fakt nářez.Hodnotil bych to na 85% ze 100% možných :waving:
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Čekám na den až uvidím film kterej bude mít 120% ze 100%
Zatim sem tak fantastickýho neviděl ale věřím, že se jednou dočkám
Zatim sem tak fantastickýho neviděl ale věřím, že se jednou dočkám
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
A co poslední Rocky a jeho desetiminutová solo scéna, jak kulometem kosí davy vietnamců? ) xD
Mimochodem... Před týdnem jsem viděl Slumdog Millionare ( Milionář z Chatrče )
Skvělý film, doporučuju ...
A kdyby někdo neznal tak www.csfd.cz )
Mimochodem... Před týdnem jsem viděl Slumdog Millionare ( Milionář z Chatrče )
Skvělý film, doporučuju ...
A kdyby někdo neznal tak www.csfd.cz )
Tj, ta scéna ve sprše po ránu, to je výkon. Né, nic be zlym!Haces píše:Určitě Americká krása...K. Spacey a jeho životní výkon, kdo neviděl, jako by nebyl
Jestli to nebude takový ten film, kterému se strašně smějěš kvůli tomu, jak je debilní
LOL To mě dostalo :DDrakesis píše:Tj, ta scéna ve sprše po ránu, to je výkon. Né, nic be zlym!Haces píše:Určitě Americká krása...K. Spacey a jeho životní výkon, kdo neviděl, jako by nebyl
Tak jsem po velmi dlouhé době viděl skvělý film - Jumper.
Už dlouho mi nic tak nenadchlo .
Už dlouho mi nic tak nenadchlo .
Mě se v poslední době hodně líbil Film District 9...vřele doporučuju
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pro mě je jeden z nejlepších hereckých výkonů E. Northon v kultu hákového kříže. Pokud si vezmete, jak vypadá v jiných filmech...
Naprosto souhlasim, tedle film je fakt skvost, dost mě to vzalo, když jsem to viděl poprvé...
Dobrý to bylo, ale né tak jak jsem čekal.Helljovany píše:Mě se v poslední době hodně líbil Film District 9...vřele doporučuju
Absolutní peklo, největší mazec (myslím celej film obecně).t0x1c píše:A co poslední Rocky a jeho desetiminutová solo scéna, jak kulometem kosí davy vietnamců?
Ikdyž ve skutečnosti to nebyl Rocky, ale Rambo a nejednalo se o Vietnamce, ale Barmany (to zní zajímavě xD).
V poslední době Watchmen a V for Vendetta.