Příspěvek
od Garn » 23.12.2009, 23:59 hod.
Zkoukněte Paranormal Activity. Zajímavý film, tradiční téma, zajímavé zpracování. Doporučuji se na to ale nedívat přes den, hezky večer, zhasnout v místnosti, zvuky hlasitě, sám. Není to žádná béčková lekačka, je to jednoduše psycho. Díval jsem se na to s kamarádkou a i kdybychom se na to dívali a seděli 50 metrů od sebe, tak by se po půl hodině choulila u mě. Doporučuji v originále bez titulků, kdo zvládne, je tam čistá angličtina. Rozpočet filmu 15 000 dolarů, asi 6 herců + štáb a vydělal už 61 mega dolarů a předstihl Saw 6.
Další film, který jsem v poslední době viděl byl Ninja Assassin. Je to film stylově ala Kill Bill, prostě mu usekne ruku a vysypou se na zem hektolitry kečupu. Jsou tam občas morbidně vtipné scény a z last bosse vyteče celé jezero krve, ale zajímavě ztrávený čas. Pokud nemáte co na večer a chcete zabít čas, tak OK, ale nic od toho nečekat.
Poslední film byl Shutter (česky Clona). Docela psycho horor, po kterém jsem měl v žaludku divný pocit, i když jsem se nebál, konec je docela zajímavý. Jen mi přijde škoda, že na konci je tam částečné objasnění problému a to hodně ubere na tom "psycho" feelingu a trochu mi to přišlo, že to film zhodí. Tady už je lekaček dost, ale jsou předvídatelné. Taky je to film hodně o feelingu, psychu...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.